Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun sporda menude güzel
Afiyet olsun menu guzel
Sporun çok çok güzel
Afiyet olsun menu guzel seninde sporun cok guzel
Afiyet olsun menüde sporda guzel

Yeni bakıyordum sporlara sportie ablamda haklı 5.5 km tempolu yürüyüş hızı olur koşu olarak çok yavaş kalır sadece yürüyüş olarak mı yaptın abla
Yeni gördüm mesajını bakamadım kostüm ama akıllı saat yanlış olcmus resim de koydum ama daha önceki ölçümlere göre 45 dk göre hesaplamal lazim

Canım harika bayıldım

Ben menümün fotosunu çektim yazmadım galiba
Kaptanım Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
35 dk Bölgesel 210p
10000 adım 150p
Toplam: 540p
Kamp sahibesi olarak örnek menü spor bu diyosun Benim zinhar kaçamak yapmamam lazım valla , korktum senden

Afiyet olsun canım pide biraz sırıtmış onun dışında sıkıntı yok gayet güzel

Afiyet olsun canım menü spor gayet güzel

Şekerim sen koşu bandı puanını niye bol keseden hesaplıyosun N Nidsalii Zipzip- kontrol eder misiniz eliptiğin puanı 5 ken koşu bandı 6 olması olmaz

Canım koşu bandı kac ki tempolu koşu olduğu için saat mi sapıttı ben mi 2 gündür yanlış cikiyir

Şekerim sen koşu bandı puanını niye bol keseden hesaplıyosun N Nidsalii Zipzip- kontrol eder misiniz eliptiğin puanı 5 ken koşu bandı 6 olması olmaz
Sanırım direk koşu puanı olarak almış benim fikrimce başlangıç kardiosundan saymak daha mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…