Evet cnm sevdiği kitaplar olunca elinden düşürmüyor okumayı seviyor 3. Sınıfa başlayacak senin oğlun gibiAy ne kadar güzel maşallahkitap okuması çok güzel bizde ise hep ittirmeyle
2 ye mi gidiyor canım kızın benim oğlum 3 e gidiyor
Ortime bak be canavar , akşama 2 köfte daha vardı ama çok güzel olmuş sporda mis ❤
Afiyet olsun canım, köfte patates kızartma değildir umarım
Sporda güzel olmuş
Ben jillian 1 i 1 ay yaptım güzeldi 2 yi hiç denemedim nasıl bir çalışma bilmiyorum
Afiyet oldun canım gayet güzel
Başladı canım istersen yarın da dahil olabilirsin 1.günden başlar Cuma son günün olurkamp basladi mi?umarim yarindir ..pazartesi saniyordum kisa tatildeydim jacirdim mi
Ablacım menüye 40 dk bölgesel ve 2 set spor yazmıştın onlara ek olarak mı yaptın bunları ona göre hesaplayayımMerhaba tekrar.
Sporum.
90 dk tempolu yürüme,
30 dk bacak, kalça, karın .
Puanlamayı bir türlü yapamıyorum.
Canım mürdüm eriği ile yoğurt yesen süper olurmuşKampın ilk gününden selamlar kızlarben çok zorlanmadım çünkü bir süredir daha azını yemeye alışmıştım bir de akşam üzeri pikniğe gittik iyi geldi. Hemen menü paylaşıyorum
Sabah (11.30)
5 zeytin, bir parça peynir, 1 yumurta, 2 salatalık, 1 domates, 1 dilim tb ekmek, bir çay kaşığı reçel
1. Ara (13.30)
Bir fincan beyaz çay, 3 ceviz
2. Ara (16.00)
3 mürdüm eriği, çok küçük bir salkım üzüm
Akşam (18.30)
3 köfte, bir tane pirzola, bolca salata, avuç içi kadar pide, ayran
Akşam piknikte olunca biraz dışına çıktım ama
Spor: 1 saat temizlik 30p+ 45 dk Leslie 180 puan= 210p
Su: 3 lt N NidsaliiFelicio
60 dk yerine 45 dk olarak alıyorum o zaman eliptiği 5 olarak almıştık tempolu koşu olarak sayıp 4 alalım Ama ben zorlanıyorum 4 az olur dersen ona göre puan belirleyelimYeni gördüm mesajını bakamadım kostüm ama akıllı saat yanlış olcmus resim de koydum ama daha önceki ölçümlere göre 45 dk göre hesaplamal lazim
bende öyle yapıyorum zorları sabah yapıyorum Leslie arkasından 6:30-7:00 de başlıyorum yürüyüş vs akşam yapıyorum hepsini bir yapmak çok yorucu olurSporun bir bölümünü sabah yapmak iyi fikir. Yarın sabah kurstan önce bir deneyeyim. Cisslari yemeye yemeye unutuyoruz. O tür ikramları reddedince büyük bir şey yapmışız gibi hayran hayran bakıyorlar ki bize ne kadar normal geliyor. İlk günümüzü kazasız atlattık şükür...kaldı mı dööörtttheyecan bastı ..bir balkona çıkayım ...
Yatarken yoğurt pul biber nane yemeni tavsiye ederim hem açlıktan uyuyama ihtimalin azalır benceMenümü yazayım kuzular çok aktif olamıyorum kışlık hazırladık hafta sonu Bebekle çok yordu
Kahvaltı 10:00
Domates salatalık maydonoz zeytinyağı karışımı bi salata
2 dilim bakkal ekmeği kupa çay
2 dilim ekmeği patlıcanlı kahvaltı sosuna banarak yedim
öğlen 17:30
2 parça kıymalı pide ayran soğanlı salata
Ara 19:00 Türk kahvesi Sade
Akşam boş
Su fazla içemedim Bugün 2 lt anca vardır
Eve gelince pideden sonra bi tartıldım Allahtan almamışım çok yorulmuştum muhtemelen yediklerim eridi
yarın sabah eksiye geçmiş olurum inşallah
Adaletli nasıl olursa sen karar ver canım önemli olan puan değil60 dk yerine 45 dk olarak alıyorum o zaman eliptiği 5 olarak almıştık tempolu koşu olarak sayıp 4 alalım Ama ben zorlanıyorum 4 az olur dersen ona göre puan belirleyelim
Olmuş sadece akşam olduğu ve sen spor kaptanı olduğun için fazla irdeledimAslında o üzümü fazlalık hakkımdan hesaplamıştım olmamış mı
Yatana kadar yarım litreyi daha zorlayayım
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
Geçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.
Kilom 67.5 çıktı bu arada canım. Cuma 67.1 idi. Dünkü bulgur ve şalgam etkilemiş olabilir. Kamp sonunda güzel bir rakam gelecek bence.
HoşgeldinBir ara bu kiloya düşmüştüm evet çok çabuk cikiyorim ben 84 e kadar yukseldim aslında cuma günü tartısı 83.6hoşbuldum @Eliff Eylull
Şampiyon sensin ben seni tutuyorumİlk önce rapor veriyim, sonra duş sonra belki gelirim geçmişi bitirirsem
Kamp menüsü sabah 11.30 kahvaltı, 16.00 da tek ara öğün, 18.30da akşam şeklinde tamamlandı.
Su 3 lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan (koşu bandında yürüyorum, bir kısmını koşuyorum.) Gün içindeki adımları yazmıyorum.
Günün sporu 150 puan
45 dk pilates 270 puan
Toplam 570 puan
N NidsaliiFelicio ve bireysel rakibim sudem34 canım destekcim Saricivcivcikcik
Maşallah ona bol bol okusun, benim oğlan pandemide tembellesti valla, her şey benim zorumla.Sağol cnm maşallah diyeyim de 8 yaşında ve kitap delisi çok şükür küçük kızım da öyle ellerinden kitap düşürmezler bizim evin dağınıklığı kitap dağınıklığı salonda çocuk odasında yatak odasında balkonda her yerde kitap vardır
Ama yaşından büyük kitapları okumayı seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?