- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
:içelim:valla öyle . sabahla gün sonu nerdeyse 2 kilo fark ediyor ...kaydirigubbakcemile3iç aebenim içççççççççç :içelim:
afiyet olsun... gün içi boşalan depoları doldurmak lazım di mi ama?
sana da iyi geceler canım... olumunekankayizsmile:içelim:valla öyle . sabahla gün sonu nerdeyse 2 kilo fark ediyor ...kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi geceler .....:1hug:
haklısın canım ama deniyorum aklma geliyo işte boshayallersmileyumukum selam canım.... şekerim kafanı başka şeylere yormaya bak... hep bu konuyu düşünürsen zaman hiç gçmez ki... hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah de canım...
ayen senin durumlarını geçirdi yumukum .. içini temizlediler aynı kalınlaşma ondada varmış ..
sonuçlarıda iyi geldi, için rahat olsun . seninkide iyi çıkar inşallah ... ama biraz kanamadan halsiz kaldı zamanında ..
dinlen canım bol bol istirahat et ..tekrar geçmiş olsun .:1hug:..
komşumu görünce ben yine sorarım ..
merhabalar kızlar.
aebencim resimlerine baktım tatlım.maşallah fıstık gibisin.
yumukum sende takma kafana canım.sonuçlar olumlu çıkar inşallah.
ya bende tam işlerimi bitirdim,misafir çağırmaya başlıyım diyodum iftara.
bşr halsizlik,bir kırgınlık,grip olcam diye ödüm kopuyor.
kızlar ya benim kilom 60,5 çıktı tartıda neden böyle oldu anlamadım regli olucam ama bir türlü olamadım . her tarafım inanılmaz şiş şuanda
vee gelelim bana bende bu haftaki sözümü tuttum geçen haftaki kilom 71,70 / 70,00 /1,70 / 2,37% keşke 100 gr cık daha verebilseydimde bende 7lere veda edebilseydim inş.bende haftaya 6 lardayım artıkkzemuszemus
kızlar ben de dün sabah tartıldıgım kilomu yazayım o zaman 73,7 kg. :teytey: giden 1.100 gr. :lepi:
bende hemen 6. takımdaki ilk kilo bildirimimi yapayım :sositososito
71.80/70.50/1.30/1.81% dogru hesaplayabilmişmiyim bi kontrol edermisiniz kızlar size zahmet
kızlar benim kilom 64.4 çıktı
64.7/64.4/0.3/%0.5
yine de çok güzel kilo veriyorsun canım gözüne az gözükmesin.. okadar değişime rağmen gayet iyi..bir kere ramazanla birlikte spor gitti kendim için konuşayım da ben bu haftadan sonra kilo vereceğimi pek düşünmüyorum zaten hiç spor yapamıyorum :çok üzgünüm:
sositosositosositososito:lepi::lepi:
nazzoocum seni de çok tebrik ediyorum canım.. alkisalkisalkis
her zamanki gibi harikasın nazom .....olumunekankayizsmile
tebrikler canım
selam kızlar
bireysel 3. sü kirazz arkadaşımızı gösterdiği başarısından dolayı tebrik ediyoruz. :lepi: alkisalkisalkis
13.takımdan sevgilerle. a.s.
nazzoocum, senin bu azmine, sporu bırakmayışına ve menülerine bayılıyorum canım ya maşallah a.s.
kızlar, Leslie Sansone 3 mili indirdim ben de. oruçken zor olur ama en azından akşamları yapmaya çalışayım. zaten ramazandan sonrası sabah eşim evden çıkmadan yürüyüşe gidip gelmeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?