Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iç aebenim içççççççççç :içelim:
afiyet olsun... gün içi boşalan depoları doldurmak lazım di mi ama?

iç aebenim içççççççççç :içelim:
afiyet olsun... gün içi boşalan depoları doldurmak lazım di mi ama?
:içelim:valla öyle . sabahla gün sonu nerdeyse 2 kilo fark ediyor ...kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi geceler .....:1hug:

yumukum selam canım.... şekerim kafanı başka şeylere yormaya bak... hep bu konuyu düşünürsen zaman hiç gçmez ki... hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah de canım...
haklısın canım ama deniyorum aklma geliyo işte boshayallersmile

inşallah bendede yoktur bişey dedimya pek bişey hissetmiyorum şimdi hastalığımda bitti bişeycik kalmadı oruca bile başladım bugün,o halsizlik bendede var malesef hemde berbat bi oyana yatıyorum bi bu yana valla nereyi kestirirsem gözüme kaydirigubbakcemile3

saol ablacım inşallah :Saruboceq:

ay bi su muhabbeti etmişiniz gitmiş iftardan beri benimde 2 lt olmuştur iç allah iç doymuyo insan kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hatunlar

benim de canım su istedi sizi okuya okuya. kalkınca hemen içicem :))

bugunku menümü yazayım.

sahur

kalkınca
2 erik

20 dk sonra
2 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
1 adet yagsız üçgen peynir
1 bardak ayran
söğüş
(süt ürünü çok fazla olmuş bilmiyorumkismile)

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak domates soslu kepekli spagetti makarna (az haşlanmış)
1 bardak ayran
(protein ve karbonhidrat bir arada ( )

2 saat sonra
5 adet incir
1 tane maden suyu

bugun amma yemişim yaa ohaoldumsmile

kızlar ya benim kilom 60,5 çıktı tartıda neden böyle oldu anlamadım regli olucam ama bir türlü olamadım . her tarafım inanılmaz şiş şuanda

Canım regl olduktan sonra birden baya bir azalma göreceksin. Bu kadar güzel rejimle kilo alacak değilsin ya. Haftya birden inecek. Bir an önce olabilirsin dilerim rahatlama açısından. Şişlik çok kötü oluyo.

vee gelelim bana bende bu haftaki sözümü tuttum geçen haftaki kilom 71,70 / 70,00 /1,70 / 2,37% keşke 100 gr cık daha verebilseydimde bende 7lere veda edebilseydim inş.bende haftaya 6 lardayım artıkkzemuszemus

kirazımmm süpersinn. Harika vermişsin tatlım. Böyle devam etsin inşallah. Tamer de geliyormuş bugün. Daha ne istersin ki. Şok olacak adam. Eriyor nişanlısı gitgide. :lepi: :teytey:

Ve bireyselde elde ettiğin 3. lüğü de kutluyorum bitanem. Hakettin bunu azminle. Şeniz :hooray:

kızlar ben de dün sabah tartıldıgım kilomu yazayım o zaman 73,7 kg. :teytey: giden 1.100 gr. :lepi:

Oh oh maşallahhhhh. Bizim kızlar ne de güzel kilo vermişler. Tebrikler bitanem. Başarılarının devamını diliyorum. kaydirigubbakcemile5

bende hemen 6. takımdaki ilk kilo bildirimimi yapayım :sositososito

71.80/70.50/1.30/1.81% dogru hesaplayabilmişmiyim bi kontrol edermisiniz kızlar size zahmet

Canım sen de harika kilo vermişsin. Tebrik ediyorum seni de. alkisalkisalkis :içelim:

kızlar benim kilom 64.4 çıktı
64.7/64.4/0.3/%0.5

Canım senin vücut dirençli zaten biliyorsun. Ramazan dolayısıyla sporu kesince , öğün sayısı azalıp metabolizma da yavaşlayınca böyle olmuştur. Bu haliyle 300 gr da iyi. Öbür hafta daha çok olacağına inanıyorum ben.

Son düzenleme:
İftar : 20:30

Yarım kase tavuk sulu şehriye çorbası
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 bardak ayran

Ara : 00:00

1 elma
1 nektarin

Sahur : 04:15

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Light Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
15 gr siyah zeytin ezmesi

Tüketilen sıvılar :

3 litre su
1 maden suyu
1 bardak form çayı

Toplam aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler : (İftardan 2 saat sonra)

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında elimde 1.5 kg ağırlıklarla tempolu şekilde 75 dk yürüyüş yaptım. guclubacismile

İftar : 20:30

Yarım kase domates çorbası
1 tabak patlıcan musakka (susuz - az yağlı)
1 kase salata
1 kase yoğurt

Ara : 00:00

100 gr siyah üzüm
100 gr üzüm

Sahur : 04:15 (Yemedim , yiyeceğim)

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Light Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
15 gr siyah zeytin ezmesi

Tüketilen ve tüketilecek sıvılar :

3 litre su
1 maden suyu
1 bardak form çayı

Toplam aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler : (İftardan 2 saat sonra)

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-65 dk pilates yaptım. guclubacismile

sositosositosositososito:lepi::lepi:

nazzoocum seni de çok tebrik ediyorum canım.. alkisalkisalkis

her zamanki gibi harikasın nazom .....olumunekankayizsmile

tebrikler canım

Teşekkürler kızlar. a.s. Hepimiz çok güzel inceliyoruz maşallah. Sonuna kadar gidicez Allahın izniyleeee. :Saruboceq: hihoyyyt :lepi:

Ben de kalkayım yavaş yavaş. Hazırlıklara başlayayım. Benim sahur hep aynı gidiyor ama eşime güzel bişiler hazırlayayım. Kendimiz yemiyoruz diye adamları mahrum bırakacak değiliz güzelliklerden. yerimseniben

günaydın fıstıklar

dünkü menümü vereyim

kallar kalkmaz 1 elma

yarım saat sonra
sahur
yumurta salatası
kırmızı biber,domates,salatalık

iftar
3-4 kaşık taze fasulye
2 kaşık et kavurma
salata,yoğurt

ara
1 elma
3 erik

3 litre su,1 şişe maden suyu

selam kızlar

bireysel 3. sü kirazz arkadaşımızı gösterdiği başarısından dolayı tebrik ediyoruz. :lepi: alkisalkisalkis

13.takımdan sevgilerle. a.s.

kızlar, Leslie Sansone 3 mili indirdim ben de. oruçken zor olur ama en azından akşamları yapmaya çalışayım. zaten ramazandan sonrası sabah eşim evden çıkmadan yürüyüşe gidip gelmeyi planlıyorum.

kızlar, Leslie Sansone 3 mili indirdim ben de. oruçken zor olur ama en azından akşamları yapmaya çalışayım. zaten ramazandan sonrası sabah eşim evden çıkmadan yürüyüşe gidip gelmeyi planlıyorum.

İyi düşünmüşsün canım. 3 mil yaklaşık 5 km. Çok güzel olur valla akşamları yapabilirsen.. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…