İncirli ve gun kurusu ile çok oluyor.Ama yeşil elma ile bir uyum yakalayamadimGünaydın canim
Yogurt ve yulafi seviyorum neyseki
Günaydın
Kahvaltıyı ben bulamaç gibi hepsini birbirne kattim.Keske daha şekerli bir meyve olaymışNe kadar sevdiysem hala bitmedi
Senin şu tarih hedeflerine bayılıyorumAfiyet oldun canım hadi bakalım kaldı 4 gün
Dünü misafirlikte olduğum için yapamadım doğru dürüst. Bugünü 1. Gün gibi yapıyorum
Daha spor yapmadım valla
Yulaflı kahvaltı beni hiç kesmiyor ama bi gün idare ederim artıkama dünkü açlıktan sonra bugün aynı dünkü kahvaltıyı yaptım doyduğumu bildim
Aynen canım bende bunu anlatmak istedim. Eliptik için alt sınır 20 olmalı bence ben yaptığımda 23-25 km arası yapıyorum 1 saatte 550-600 kalori yakıyorum o yüzden eliptiğin yeri de ayrı bende ❤
Çok iyi koşuyomuşun bravo ama biraz hafifledikten sonra koşu daha iyi olur dizlere de çok yük binmez, tempolu yürüyüş her daim iyidir
Maşallah papatyam hep eksi hep eksi
Eylül bitmeden 60 ları görürsün Aralığa da temiz 60 la girersin
Doğumgünün aralık mıydı ocak mı ?
Benimki 27 aralıl o zamana kadar aldım verdimi tam olarak halledicem
Yumurta candırBen direkt dünkü menüyü uygulamaya karar verdimyarın zor olacak sanırsam kahvaltı
O kadar sevmiyo değilim de hiç doyurmuyor
Yumurta yedimmi miss saatlerce toksun
Senin şu tarih hedeflerine bayılıyorumBütün herşeyimi de öğreniyoruz Doğum günleri yıldönümleri
Ben buna benzer videoları yapıyorum 10 dk 60 pMerhabaa
Eki Görüntüle 2690220
Egzersizimiz bu
Eki Görüntüle 2690221
1. Harekette ayakları Tek tek indiriyoruz 2. Hareket twist 3. Harekette ayakta Tek diz kaldırıp Tek el yumruk atılıyor 4. Hareket bacakları indiriyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme 4 set sürüyor video
Video 100 puan kolay gelsin herkesciklere
İlham kaynağı ya gel öpecemBende saklı gizli olmaz ne saklıycam bende bir faniyim sonuçta
Doğumgünümde yeni bir ben hediye edicem kendime
Bunlar bonus bunları kaçırmaBen buna benzer videoları yapıyorum 10 dk 60 pdemek ki spor kaptanının farkı 50 dk bölgesel yaptım 300p 45 dk Leslie yaptım akşam da yürüyüş halim vaktim kalırsa Leslie ekstra yapacağım
Canım nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun
Bugün senin günün coş eğlen❤
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsunnice mutlu yıllara
Nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar temenni ederim canısı.
Tebrik ederim. Şahanesin.
Mutlu yaşlara.
Yükselt modunu, gün senin günün. :)
Doğum günün kutlu olsun
Ben de emzirdigim için katılmadım zaten
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu güzel günlere abla
Külkedisi prensese dönüşmüş
Nice mutlu yıllara canımyeni yaşın kutlu olsun.
Canım tabiki göreceksin hatta daha da aşağısınıbak bu kampa tam uy, böylelikle daha çok yemiş ve daha az çay içersin daha çok verirsin
Sen böyle gidersen 55 i bile zorlarsın papatyamyeterki vazgeçme
Canım ne güzel çiçekler böyleçok güzel mutlu sağlıklı yılların olsun
Gel gel şekerim senlede rakip olalım feliçitam
İki rakibim bir ortimle kampı dağıtıcam
Canım hergün tartılalımmı
Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem
Canım tebrik ederim tatlı teyzeyi, annelerini ve tatlış ikizleri
Heheyt ben günü kapadım bile
Sporlarımı tamamladıktan sonra yazıcam
Menün sporun harika
Orticim aynen bende sporumu tamamlıycam, zaten senin menüye uymada %100 başaracağından eminim , canım 5 gün sonunda kesin ilk 3 te olalım görsünler altın kızların gücünü
Hepinize çok teşekkür ederimİyi ki doğdun o zaman nice mutlu senelere
İnşallah cnm.Afiyet oldun canım hadi bakalım kaldı 4 gün
Dünü misafirlikte olduğum için yapamadım doğru dürüst. Bugünü 1. Gün gibi yapıyorum
Daha spor yapmadım valla
Yulaflı kahvaltı beni hiç kesmiyor ama bi gün idare ederim artıkama dünkü açlıktan sonra bugün aynı dünkü kahvaltıyı yaptım doyduğumu bildim
Aynen canım bende bunu anlatmak istedim. Eliptik için alt sınır 20 olmalı bence ben yaptığımda 23-25 km arası yapıyorum 1 saatte 550-600 kalori yakıyorum o yüzden eliptiğin yeri de ayrı bende ❤
Çok iyi koşuyomuşun bravo ama biraz hafifledikten sonra koşu daha iyi olur dizlere de çok yük binmez, tempolu yürüyüş her daim iyidir
Maşallah papatyam hep eksi hep eksi
Eylül bitmeden 60 ları görürsün Aralığa da temiz 60 la girersin
Doğumgünün aralık mıydı ocak mı ?
Benimki 27 aralıl o zamana kadar aldım verdimi tam olarak halledicem
Doğum günün kutlu olsun canım dün rastlasamadik.Hepinize çok teşekkür ederim
Etiket yanlış tatlım
Ay saolDoğum günün kutlu olsun canım dün rastlasamadik.Çiçeklerin çok güzeldi
Teşekkür ederim
Etiket yanlış tatlım
Etiketi yanlış yapmisimTeşekkür ederim
Yok canim daha yapmadim az sonra yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?