Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet bugün tartı günüydü
Önceki kilo 79.9
Bugün:79.8
100 gr takılmaya başladı kilom

Menülerine baktım da... Az yiyorsun. Spor da yapıyorsun her gün, kilon da biraz yüksek. Yani kıtlık psikolojisine giriyor olabilir vücudun. Acaba yavaş yavaş kalori mi arttırsan? 30 yaşında olsan yaptığın spor da dahil 2250 kcal günlük ihtiyacın var . 700-800 kcal'lik menüler görüyorum sende, çok fazla kesinti yapıyorsun. Yavaş yavaş 1200'e çıkarsan mesela, nasıl olur?

Doğru söylüyorsun canım ama midem küçüldü canım istemiyor yumuşak doku romatizması(fibromiyalji) hastasıyım doktor ilaç verirken uyardı kilo yapar diye kalori arttırıp spor şeklini değiştireyim belki işe yarar

Merhabalar ben de zayıflamak istiyorum. Ama gruba sureklı menu bilgisi vs yapma zorunluluğuna uyamayabilirim. Katılabilir miyim yine de
Merhaba canim hosgeldin, menu yazmak buranin temel kurallarından biri toplu olarak da yazabilirsin
Birde en onemlisi cuma bildirimleri yarisma icinde olduğumuz icin cuma bildirimlerini kacirmamaniz gerekiyor

Merhaba canim hosgeldin, menu yazmak buranin temel kurallarından biri toplu olarak da yazabilirsin
Birde en onemlisi cuma bildirimleri yarisma icinde olduğumuz icin cuma bildirimlerini kacirmamaniz gerekiyor
Her cuma mı paylasım yapılıyor kılo bildirimi yani. Bır de menu yazarım ınsallah yazmaya calısırım tabıkı

Her cuma mı paylasım yapılıyor kılo bildirimi yani. Bır de menu yazarım ınsallah yazmaya calısırım tabıkı
Her cuma yarisma icin tarti bildiriyoruz,pazartesi de hafta sonu kacamaklarini engellemek icin tartiliyoruz
Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin taniyalim seni

Manyak bir bünyem var...beni mahcup ediyor herkese tesekkur ederim kuzum.

Her cuma yarisma icin tarti bildiriyoruz,pazartesi de hafta sonu kacamaklarini engellemek icin tartiliyoruz
Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin taniyalim seni

ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.

Hosgeldin canim yeniden aramiza takimda ki öğretmen sayimiz artiyor iyice
Bende elif 31 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Takima ne kadar cok katilirsan o kadar cok motive olursun hedefine daha kolay ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…