Evet bugün tartı günüydü
Önceki kilo 79.9
Bugün:79.8
100 grtakılmaya başladı kilom
Doğru söylüyorsun canım ama midem küçüldü canım istemiyor yumuşak doku romatizması(fibromiyalji) hastasıyım doktor ilaç verirken uyardı kilo yapar diye kalori arttırıp spor şeklini değiştireyim belki işe yararMenülerine baktım da... Az yiyorsun. Spor da yapıyorsun her gün, kilon da biraz yüksek. Yani kıtlık psikolojisine giriyor olabilir vücudun. Acaba yavaş yavaş kalori mi arttırsan? 30 yaşında olsan yaptığın spor da dahil 2250 kcal günlük ihtiyacın var . 700-800 kcal'lik menüler görüyorum sende, çok fazla kesinti yapıyorsun. Yavaş yavaş 1200'e çıkarsan mesela, nasıl olur?
Gunaydin canım ❤günaydın hatta tünaydın herkese
ben tartılmadım unuttum demiym ama reglim acayip balon gibiyim
Reglin etkisidir canimKizlar merhaba,
Sabah yazmayı unuttum ☹
Cuma: 65,5 kg
Pazartesi: 66,3 kg
Fark: +0,8 kg
Reglin etkisi diye düşünüyorum. Cumartesi sabah 64.9 kg ydum çünkücumaya kadar eksiye geçerim inşallah...
Merhaba canim hosgeldin, menu yazmak buranin temel kurallarından biri toplu olarak da yazabilirsinMerhabalar ben de zayıflamak istiyorum. Ama gruba sureklı menu bilgisi vs yapma zorunluluğuna uyamayabilirim. Katılabilir miyim yine de
Her cuma mı paylasım yapılıyor kılo bildirimi yani. Bır de menu yazarım ınsallah yazmaya calısırım tabıkıMerhaba canim hosgeldin, menu yazmak buranin temel kurallarından biri toplu olarak da yazabilirsin
Birde en onemlisi cuma bildirimleri yarisma icinde olduğumuz icin cuma bildirimlerini kacirmamaniz gerekiyor
Her cuma yarisma icin tarti bildiriyoruz,pazartesi de hafta sonu kacamaklarini engellemek icin tartiliyoruzHer cuma mı paylasım yapılıyor kılo bildirimi yani. Bır de menu yazarım ınsallah yazmaya calısırım tabıkı
Manyak bir bünyem var...beni mahcup ediyor herkeseGünaydın canim ❤
gunaydin canım ❤
gunaydin canım ❤
cok guzel canim tebrik ederim
gunaydin canım ❤
gunaydin canım ❤
gunaydin canım ❤
Akşama sebze yemegi yogurt ,yada et yemekleri salata seklinde birseyler düşünebilirsin
Cook güzel eksin tebrik ederim canım
gunaydin
Günaydın ablacim odemleri atip eksiye bile geçmişsin
Hosgördum dedimyaaTunaydin canim hosgeldin
Sen nerdesin ben senin etiket yapiyorum dimekal kalp kalp eşittir sen
Her cuma yarisma icin tarti bildiriyoruz,pazartesi de hafta sonu kacamaklarini engellemek icin tartiliyoruz
Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin taniyalim seni
Hosgeldin canim yeniden aramiza takimda ki öğretmen sayimiz artiyor iyiceADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Bı de beni gececekmis pehhhAboo ben daha dünü yapamadımDün kendi yaptığım bölgesel beni mahfetti kaburgam bile ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?