Bakma sen benim böyle konuştuğuma, her şeyi düzgün yapıyorum, kampa uyuyorum spor yapıyorum 3 lt su içiyorum, zayıflamak için gerekli tüm elementler tamam ben çok şiş hissediyorum kendimi, sanki daha da ağırım gibi geliyor
yine yap
ben oğlanı çalıştırıyorum
Ben kolay lokmayim kız korkma benden kutlamaya şimdiden başla
Ben de hepsini karıştırdım canim, keşke azıcık muz ya da bal olsaydı dedimGünaydın
Kahvaltıyı ben bulamaç gibi hepsini birbirne kattim.Keske daha şekerli bir meyve olaymışNe kadar sevdiysem hala bitmedi
Offf ne güzel olurdu vallaYe gülüm ye 65 kilo üstü kalori ekleyebilirSucuklu yumurta yap ye bol kaşarlı tost yap ye Can bogazdan gelir
İyiyim kuzum...nasıl gidiyor iğneler bitti mi devam mıAblam ablam ablammmmm bal ablamnasilsin
Leslie denesen daha rahat yaparsın belkiayyy ben yürüyemezsem bunu yapayım bugün zorlanmam inşallah
karnıma çok yüklenmemem lazım
Cansın yaBen buna benzer videoları yapıyorum 10 dk 60 pdemek ki spor kaptanının farkı 50 dk bölgesel yaptım 300p 45 dk Leslie yaptım akşam da yürüyüş halim vaktim kalırsa Leslie ekstra yapacağım
Benimkini begenmemisinBugün baya Bi turladım iki gündür sabahta uyanamıyorum sporlar akşama kaldı neyse gideyim sporumuda yapayım sonra yatar dinlenirimBu arada geçmişe baktım tüm mesajları beğendim sayın tüm alıntılarda gitmedi hala sıkıntılı site bende
90 lardan inmek daha hizli olur cuma gunu takipteyim seniHerkese günaydın. Kilom 91.5 çıktı, haftasonu kaçamak yapmadım. Geçen cuma hafif çıkayım diye perşembe glikojen depolarımı boşaltmaya çalışmıştım, sanırım biraz onun etkisidir. Ya da rastgele şişlik falandır. :) Bu cumaya bunların hiçbiri kalmaz, merak etmeyin.
aaa bu iyimis dogum gunun ne zaman ? benim kasim bende hedefi ayni mantikla dogum gunune endeksleyip hirs daha cok mu yapsamBende saklı gizli olmaz ne saklıycam bende bir faniyim sonuçta
Doğumgünümde yeni bir ben hediye edicem kendime
Cok tesekkur ederım katılmaya calısacagımHosgeldin canim yeniden aramiza takimda ki öğretmen sayimiz artiyor iyice
Bende elif 31 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Takima ne kadar cok katilirsan o kadar cok motive olursun hedefine daha kolay ulasirsin
Hadi bakalim 4 gun boyunca guzel menulerle bekliyoruz senitarti sonucumu yazamadim yoldaydim eve geldim yol tatil derken sis bir ben ve regl ustune cok yurudum bolca gezdim yemegin ustune..cuma 72 yi kurutacagim ins
Ablam iğneler bitti günde 4 kere hap kullanıyorum şimdi. Çarşamba kontrolüm var bakalım. Miniklerden biri erkek tarafına gitti yaİyiyim kuzum...nasıl gidiyor iğneler bitti mi devam mı
Minnaklarla zaman çok hızlı geçiyordur şimdi
Beğendim aslında belli etmiyorum sadeceBenimkini begenmemisin
Gayet uygunMenümü yazayım bugün denize gittik şimdi dönüyoruz arabadayız su öyle güzeldi ki hiç çıkmak istemedim ama her güzel şeyin bir sonu var
Sabah kahvaltı 9.00
2 zeytin
1 kaşık lor
Az Domates salatalık biber
2 dilim peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 dilim çavdar ekmeği
1 lokma gevrek
Ara yok
Öğle 14.30
7 köfte boyutu 1 liranın boyutu kadar fırında yaptım yağını salmış çekmiş küçülmüş
7-8 küçük dilim patates
Patlıcan köz salata
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği bunların hepsini hazırlayıp yanımda götürdüm
Ara 2 kuru incir bir avuç fındık badem az az iki kere yedim
Akşam için 2 tavuk kanat ızgara yanında da baharatlı yoğurt yemeyi planlıyorum
Zaten saat şimdi 7 buçuk eve gidip yiyene kadar eminim 9 olur o saatten sonra da çok bir şey yemem
3 litre su
7000 adım 105
3 kere suya girdim birer saat durdum ama sürekli yüzmedim bir saatini yüzmüş gibi alıyorum uygun mu N Nidsalii bilmiyorum 240 puanda o toplam 345
Su içinde de birçok bacak hareketi yaptım
Tamam cnmGayet uygundenizdeki o çırpınışlar daha çok yoruyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?