Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen ballı böreğim sen tabi ki...sayfanın en başına gitmiştim daha geçmiş olsun yazacaktım o esnada bugünün kahvaltısı neydi ki diye felicionun mesajlarını karistiriyordum. Valla bak .
Bitanem hoş geldin. Akşam da gözlerim mesajlarını aradı durdu. Yavrum napıyor ki diye merak ettim. Bebeğimmmm

Offf ya sabah sabah için karardı ev işleri yüzünden. Dün hazirladigim valizi bosaltacagim daha çalışan kadın olunca yardımcılarımız olacak sanmisiz zaar

kraliçem benim

63 alalım ortayı bulalım sana da haksızlık olmasın

Oyyy kuzum nasıl da destek çıkarmış, şu sudem34 ü yeneyim de kutlama yapalım.

Benim bey genellikle cümleyi de çoğul kurmuyor, yaparsın diyor ben bunu isteyince birden çoğul oluyor

Porsiyonu sınırlandırıp her türlü yemek lazım nar kabuğuna kadar çok faydalı birşey hemde senin bahçenin ki organik
Ekstra faydası varsa daha çok yerim diye sordum tek bir ilaç yok canım çok şükür, iki ağacı yiyip diğer iki ağacı nar ekşisi yapıyorum (iki ağaç acayip ekşi çünkü)

Bugünkü menümüzü eklerseniz çok sevinirim.
Elhan abla burdan ulaşabilirsin

Afiyet olsun ablacım ❤

Tatlım yediğimiz her şey çok sağlıklı... bundan daha iyisini düşünemiyorum. Kiskanmakta haklısın. vücudunun ihtiyaç hissettiği her şey var ki...
evet ama benim için yetersiz abla
meyve felanda koyacam bundan sonra öğünlerime
yumurta mutlaka yemem lazım.. gibi gibi

evet ama benim için yetersiz abla
meyve felanda koyacam bundan sonra öğünlerime
yumurta mutlaka yemem lazım.. gibi gibi
Yetersiz dediğin yerlerde sebze, protein ekle tokluk süresini uzat kuzum...Şeker oranı yüksek meyvelerden uzak dur veya porsiyonu küçült yarım gibi mesela...

Günaydın çok güzel bir hafta olsun hepimize
Günaydın Herkese
Kilo bildirimim
Cumartesi: 72.6
Pazartesi: 71.8
Fark: 800 gr

Zipzip-
Günaydın herkese hayırlı haftalar ❤
Günaydın güzel bir hafta dilerim ❤❤❤
Günaydın kizlar
Hepinize günaydın

kampı kıskanıyorummmmmmmmmmmm
ama amaç zayıflamak değil sağlıklı bir ay geçirmek olunca katılamıyorum
Kamp bence sağlıksız değil canım, çok güzel dengelenmiş, ben normalde daha az yediğimi farkettim. Yine de sana az gelirse miktar artışı yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…