O zamanlar kardiyo ve jillian yapıyordum, inşallah bunlar da aynı etkiyi göstermezAldım ama sana spor yaramiyormus
Sen ballı böreğimeee ben
Offf ya sabah sabah için karardı ev işleri yüzünden. Dün hazirladigim valizi bosaltacagim dahasen gönlümün şampiyonu sun
Taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin
ha ha ona bile eriniyom sonra çıkarıp kurutmaya at sonra cikar kuruyani katlaya aslında gürültü beni benden alıyor covid var diye ne var ne yok on yıkama atıyorum 170 dk o bitiyor kurutma da 2 saat 2 dakika kafa beyin kalmıyor bütün gün
Bende çok beğeniyorum hatta bir gift vardı çekirdek citleyip atıyor iskelet biri makine alıyorbenim ev küçük bide bazı yolluklar Shaggy filan ilerde saray gibi bir evde yaşarsam Ölme esegim ölme
Ev işi hiç sevmem bu yüzden okudum ama ne çare hem işte hem evde 2 kat iş güç
kraliçem benimSen ballı böreğimsen tabi ki...sayfanın en başına gitmiştim daha geçmiş olsun yazacaktım o esnada bugünün kahvaltısı neydi ki diye felicionun mesajlarını karistiriyordum. Valla bak .
Bitanem hoş geldin. Akşam da gözlerim mesajlarını aradı durdu. Yavrum napıyor ki diye merak ettim. Bebeğimmmm
63 alalım ortayı bulalımHerkese günaydın
Geçen Cuma 62.8
Pazartesi bildirimi 62.5
Fark -300
Zipzip-
Hafta sonu aldığım kilolar gitti
Bana inanan @sportie ortim,Felicio kamp kaptanim, Zipzip- kaptanim ve destek olan diğer arkadaşlarım yürekten teşekkürler.
Not:Felicio cum kampa başlama kilomu 63.5 almıştık ya içime sinmiyor. Sanki çok kilo vermişim gibi olacak. Cuma günkü 62.8 alırsan çok sevineceğim olur mu kuzum...
Tamam bıtanem63 alalım ortayı bulalımsana da haksızlık olmasın
Oyyy kuzum nasıl da destek çıkarmış, şuBen de seni tutuyorum şampiyonsonngulen
Aynenarada bi cıtlatıyorum da bigün şundan alcam diye tepkisiz kaliyo basina gelcegi biliyo tabi
Ne kadar da benim beyimhep cümleler yarin sunu yapalim bunu yapalim özne çogul ama yapan hep ben ne hikmetse
Ekstra faydası varsa daha çok yerim diye sordumPorsiyonu sınırlandırıp her türlü yemek lazımnar kabuğuna kadar çok faydalı birşey hemde senin bahçenin ki organik
Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
Elhan @Lili 38 Zipzip- @asysss @Yazagelen @sportie @Nidsalii Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem Tesnim1903 sudem34 @Faunaaa @Sguat girls @Orjinalisim @missadange @PAPATYAM @Eliff Eylull @medusares @selensu82 @hasbeenandgone
Bugünkü menümüzü eklerseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim kuzum. Telefona indirmiştim galeriden bulamayınca panik oldum. Meğerse download daymış.Elhan abla burdan ulaşabilirsin
Afiyet olsun ablacım ❤Teşekkür ederim kuzum. Telefona indirmiştim galeriden bulamayınca panik oldum. Meğerse download daymış.hemen kahvaltımı atayım.
Eki Görüntüle 2690185
Bayılırım yulafa .. bugünkü menü çok hoşuma gitti. Bütün yulafçilara afiyet olsun.
Tatlım yediğimiz her şey çok sağlıklı... bundan daha iyisini düşünemiyorum. Kiskanmakta haklısın.kampı kıskanıyorummmmmmmmmmmm
ama amaç zayıflamak değil sağlıklı bir ay geçirmek olunca katılamıyorum
evet ama benim için yetersiz ablaTatlım yediğimiz her şey çok sağlıklı... bundan daha iyisini düşünemiyorum. Kiskanmakta haklısın.vücudunun ihtiyaç hissettiği her şey var ki...
Yetersiz dediğin yerlerde sebze, protein ekle tokluk süresini uzat kuzum...Şeker oranı yüksek meyvelerden uzak dur veya porsiyonu küçült yarım gibi mesela...evet ama benim için yetersiz abla
meyve felanda koyacam bundan sonra öğünlerime
yumurta mutlaka yemem lazım.. gibi gibi
Günaydın çok güzel bir hafta olsun hepimize
Günaydın
Günaydın Herkese
Günaydın herkese hayırlı haftalar ❤
Günaydın güzel bir hafta dilerim ❤❤❤
Hepinize günaydınGünaydın kizlar
Kamp bence sağlıksız değil canım, çok güzel dengelenmiş, ben normalde daha az yediğimi farkettim. Yine de sana az gelirse miktar artışı yapabilirsin.kampı kıskanıyorummmmmmmmmmmm
ama amaç zayıflamak değil sağlıklı bir ay geçirmek olunca katılamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?