günaydın fıstıklar
dünkü menümü vereyim
kallar kalkmaz 1 elma
yarım saat sonra
sahur
yumurta salatası
kırmızı biber,domates,salatalık
iftar
3-4 kaşık taze fasulye
2 kaşık et kavurma
salata,yoğurt
ara
1 elma
3 erik
3 litre su,1 şişe maden suyu
afiyet olsun menün çok güzel neden protein çok olsun fazla protein göz çıkarmaz ..kaydirigubbakcemile3.iyi geceler hatunlar
benim de canım su istedi sizi okuya okuya. kalkınca hemen içicem :))
bugunku menümü yazayım.
sahur
kalkınca
2 erik
20 dk sonra
2 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
1 adet yagsız üçgen peynir
1 bardak ayran
söğüş
(süt ürünü çok fazla olmuş bilmiyorumkismile)
iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak domates soslu kepekli spagetti makarna (az haşlanmış)
1 bardak ayran
(protein ve karbonhidrat bir arada( )
2 saat sonra
5 adet incir
1 tane maden suyu
bugun amma yemişim yaa ohaoldumsmile
kızlar, Leslie Sansone 3 mili indirdim ben de. oruçken zor olur ama en azından akşamları yapmaya çalışayım. zaten ramazandan sonrası sabah eşim evden çıkmadan yürüyüşe gidip gelmeyi planlıyorum.
kirazcımmm 3.lüğünü tebrik ederim tatlım mükemmel sonuçlar alıyorsun inşallah hep böyle devam eder bitanema.s.
Afiyet olsun kirazımmmm. Süper ve lezzetli bir menü. kaydirigubbakcemile5
hayırlı hafta sonları olsun ...
maşallah kıslar menülerinize ....aynen devam ediyorsunuz . hele montici kısların menüleri hiç degişmedi valla maşallah diyim nazar degmesin ......
nazom senide ayrıca tebrik ederim... ben iftardan sonra dökülüyorum bacım maşşalah sen aynı hızda devam ediyorsun ...
artık monti virüsünü tüm hücrelerin kaptı kirazım ....kaydirigubbakcemile3tubacım bende indirdim 3 mili ama bi türlü yapmaya fırsatım olmuyo...ama tamer söz verdi akşamları yürüyüşe çıkıcaz yemekten sonra,onunda azıcık göbişi var dert etmeye başladı,kıskandı galiba beni
teşekkür ederim bitanesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş.devam edicem bu şekilde peşinden geliyorum canımyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldim ablam...opuyorumnanaktanya ben istesemde monti dışına çıkamıyorum artık,
2.aşamaya hiç geçemicem galibakaydirigubbakcemile3
malesefff...bu arada az önce regl oldum,şimdi gittimi benim orucumCADIARZU
maşallah kıslar menülerinize ....aynen devam ediyorsunuz . hele montici kısların menüleri hiç degişmedi valla maşallah diyim nazar degmesin ......
nazom senide ayrıca tebrik ederim... ben iftardan sonra dökülüyorum bacım maşşalah sen aynı hızda devam ediyorsun ...
afiyet olsun menün çok güzel neden protein çok olsun fazla protein göz çıkarmaz ..kaydirigubbakcemile3.
ayrıca protein ve karbonhidrat bir arada yenir neden hayıflandınki . montide öyle bir hisemi kapıldın ??
benim tek takıldıgım yagsız üçgen peyniri nerden buldunnn???????:uhm:
tubacım bende indirdim 3 mili ama bi türlü yapmaya fırsatım olmuyo...ama tamer söz verdi akşamları yürüyüşe çıkıcaz yemekten sonra,onunda azıcık göbişi var dert etmeye başladı,kıskandı galiba beni
ben de yazayım menümü
sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 bardak açık çay
1 yumurta
iftar
1 kase çorba
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak salata
1 hurma
ara
1 bardak bitki çayı,1.5 lt su veee kaç gün aradan sonra nihayet 45 dk pilates :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?