Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun kirazımmmm. Süper ve lezzetli bir menü. kaydirigubbakcemile5

hayırlı hafta sonları olsun ...
maşallah kıslar menülerinize ....aynen devam ediyorsunuz . hele montici kısların menüleri hiç degişmedi valla maşallah diyim nazar degmesin ......

nazom senide ayrıca tebrik ederim... ben iftardan sonra dökülüyorum bacım maşşalah sen aynı hızda devam ediyorsun ...

afiyet olsun menün çok güzel neden protein çok olsun fazla protein göz çıkarmaz ..kaydirigubbakcemile3.
ayrıca protein ve karbonhidrat bir arada yenir neden hayıflandınki . montide öyle bir hisemi kapıldın ??
benim tek takıldıgım yagsız üçgen peyniri nerden buldunnn???????:uhm:

kızlar, Leslie Sansone 3 mili indirdim ben de. oruçken zor olur ama en azından akşamları yapmaya çalışayım. zaten ramazandan sonrası sabah eşim evden çıkmadan yürüyüşe gidip gelmeyi planlıyorum.

tubacım bende indirdim 3 mili ama bi türlü yapmaya fırsatım olmuyo...ama tamer söz verdi akşamları yürüyüşe çıkıcaz yemekten sonra,onunda azıcık göbişi var dert etmeye başladı,kıskandı galiba beni

kirazcımmm 3.lüğünü tebrik ederim tatlım mükemmel sonuçlar alıyorsun inşallah hep böyle devam eder bitanem a.s.

teşekkür ederim bitanesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş.devam edicem bu şekilde peşinden geliyorum canımyerimseniben
Afiyet olsun kirazımmmm. Süper ve lezzetli bir menü. kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldim ablam...opuyorumnanaktanya ben istesemde monti dışına çıkamıyorum artık,
2.aşamaya hiç geçemicem galibakaydirigubbakcemile3

artık monti virüsünü tüm hücrelerin kaptı kirazım ....kaydirigubbakcemile3
bu arada az önce regl oldum,şimdi gittimi benim orucumCADIARZU
malesefff...
git bol bollll suya dayan. afiyet olsun ... :içelim::içelim:

ben de yazayım menümü
sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 bardak açık çay
1 yumurta
iftar
1 kase çorba
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak salata
1 hurma
ara
1 bardak bitki çayı,1.5 lt su veee kaç gün aradan sonra nihayet 45 dk pilates :lepi:

Sağol bitanemmm. a.s.

Canım ; izim günüm hariç sporu bir gün aksatsam içim rahat etmiyor. İftardan sonra sofrayı ve mutfağı toplayıp hemen dinlenmeye geçiyorum. 2 saat sonra da sporumu yapıyorum her şekilde. Çok çok sürpriz bir gelişme olmazsa. Mesela geçenlerde köye gitmiştim. Bir gün ordan gitti. Telafi edeyim dedim bir ara ama vakit yok. Veya hal kalmaz. İnşallah Ramazan sonuna kadar böyle sürdürebilirim.

bayanssulusmilezemuszemusayy bende üstüme alıniim bunu..menü değiştirmeyen montici olaraktansositososito evvet ya nazarlar değmesin

ablacım burada hiç benim kadar peynir yiyen görmedim daha
herkeste 1 kk peynir yazıyor genelde tabi. bu yuzden fazla diye düşündüm.
ayrıca geçenlerde birisi hatırlamıyorum kimdi..
peynirli spagetti yemişti, peynir olmamış diye yorumlar okumuştum.
çünkü peynir de protein grubuna giriyormuş ve spagetti ile olmamış denmişti.
bu yuzden boyle düşündüm. eger hata etmediysem çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
üçgen peynir de yine burada konuşuldu. hatta nazzoom yiyor sanırım.
p.n.r marka olandan. olmazmı acep bilmiyorumkismile

bu akşam yapayım dedim ama kızımla ugrasmaktan halim kalmadı.
şimdi babası götürdü uyutmaya da ben azcık kafamı dinliyorum.

oooh canım benim bekarsınız tabi çifte kumrular sizi, tadını çıkarın.
el ele tutuşup yürüyün bol bol canım:asigim:. keşke benim de fısatım olsaydı.
benim yerime de yürüyün siz kaydirigubbakcemile3

maşallah canım pilates de yapmışsın alkisalkisalkis

bugunkü menümü vereyim kızlar...

sahur
2 dilim tb ekmek
1 kk yagsız peynir
domates
1 bardak yagsız süt

iftar
1 armut

yarım saat sonra
1 tabak domatesli spagetti kepekli ve az haşlanmış
3-4 kaşık taze fasulye
yogurt

ayrıca 1 şişe maden suyu ve bol su

kızlar yediklerimi yazayım
sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 ızgara köfte
iftar
1 kase mercimek çorbası
1/4 parça tavuk ve 3 kaşık makarna
1/2 kase yoğurt
ara
1 erik
1 bardak yeşil çay,1 bardak açık çay,1 bardak da nescafe içmeyi düşünüyorum(içine az light süt katarak hazırlayacağım şekersiz)

merhabalar;
valla kızlar yazamıyorum aslında gerçekten mahcubum ama geri dönmek üzere ayrıldı yazmışsınız ya bu kibar davranışınız karşısında bin kez daha mahcup oldum:kedi::kedi:
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum , kızlar kpssye hazırlanıyorum çocuk inanın hiç vaktim yok bu arada Kuran okumaya bile başlayamadım dahaeyvahedigeldismileohaoldumsmileohaoldumsmile:gitme: ya okuyan ve hatim eden arkadaşlar günde kaç sayfa okunması lazım birde çok mu geç kaldım yazarlarsa sevinirim:gitme: misafirlerden bir başımı kaldırabilsem biraz olsun yoluna sokacağım herşeyi ama yarın ankaradan arkadaşım geliyor yatılı valla çocuk insanın hayatını dğeğiştiriyormuş Aebenim seni bir kez daha takdir ediyorum 3 çocuk nasıl baş ediyorsun ya ben birtaneyle bile daha düzenimi oturtamadımakannehirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu arada bugün ilk kez denize gittim inanılmaz güzeldi sıcacık düz ve berrak duştan sonra kızımla uyuduk yeni kalktım neyse gidip tekrar yatayım hepinizi öpüyorum seviyorum bir gün eskisi gibi yanınınzda olmayı çok istiyorum:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: bu arada

yumukcummmm çok geçmiş olsun canım arkadaşım inşallah yolundadır herşey sağlığın evin Rabbim nazarlardan korusun seni
aebennnnnn çıtıııırrr oldun sen ya maşallah darısı başımıza zaten çok güzeldin bir kat daha güzelleşmişsin eniştem iz tekrar aşık olmuştur artık sana:asigim:
kiraz zaten aşık:) tamerciğin her geldiğinde daha çok hayran oluyordur sanada
naz zaten yeni gelin
diğer takım arkadaşlarını da çok öpüyorum hepinize sevglerrr

aaa son birşey aeben marketten un aldım 7 tahıllı evde kendim yapacağım ekmeğimi çünkü bulmak sıkıntı oluyormu???
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın fıstıklar...artık erkenden işimin başındayım,bugün ilk defa aşkımla elele işe geldim,oda tabi heyecanlı,yeni bi iş,yeni bi şehir..allahım utandırmasın

bu arada 7 haftadır ilk defa monti dışına çıktım,nazar değdi galiba,hem reglin etkisi,hem tamer,abuk sabuk şeyler yedirdi bana,nasıl rahatsız hissediyorum kendimi anlatamam,o yüzden menüde veremicem pek düzenli olmadı,ama bunun yanında bol bol yürüdüm,hala ayaklarım ağrıyo,bi günlük ara vermeyle tekrar tam gaz montiye devam

14/08/2010
SAHUR
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğinden Peynirli Domatesli Tost
1 Küçük Kutu Diyet Ton Balığı
4 Bardak Su
İFTAR
1 Kase Karışık Sebze Çorbası
1 Parça Izgara Tavuk
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
İftar Sahur Arası Sanırım 2 Litre Su

15/08/2010
SAHUR
1 Kase Karışık Sebze Çorbası
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Şeftali
İFTAR
1 Tabak Sebzeli Güveç (Tavuk ve bilumum sebzeler:))
1 Bardak Ayran
1 Tabak Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…