Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pazar menüm

sahur : 1 dl tam buğday ekmeği ,1 domates, 1 salatalık, zeytin ,peynir, yarım fincan çay

iftar : su, soda ,karpuz ,1 dl peynir

aralarla 1 fincan çay , 2-3 kornişon , 1 armut , 2 bardak ayran

canım hiç yemek istemedi içim yanmıştı akannehir

günaydın kızlar . dün en sonunda regli oldum . orucum gitti ama ona üzüldüm . bende cumadan bu yana yediklerimi yazayım .

cuma

sahur yok

iftar .
1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt
1 adet közlenmiş kırmızı biber

ara
1 adet armut
1 adet şeftali

3 litreye yakın su

cumartesi

sahur yok

iftar
4 yemek kaşığı kzlenmiş patlıcan ve etle fırında yapılmış yemek ( arkadaşlardaydık )
salata

pazar

sahur
2 avuç leblebi
1 kutu süt

öğlene doğru regli oldum

sonrasında
1 avuç ceviz

akşam
yarım tavuk but
salata

ben baya az yemişim cumadan bu yana sahura kalkmayı çok sitiyorum ama evde misafir var ve ikiside erkek onların yanına pişamalarımla çıkmayı hiç istemiyorum rahatsız oluyorm çünkü . eşimede rahatsızlığımı dile getirdim . sağolsun zorlamıyor sahura kalkmam için bana su getiriyor suyumu içip yatıyorum .

nazlişkom hiçbişey yememişsin ya ,dediğin gibi zor oluyor evde misafir olunca kalkmak istemiyor insan

geçen yıl ve önceki yıl eşimin kuzeni kalıyodu ramazanda bizde sahurda kalkıp mecburen giyiniyodum

kim bu 1 aylık misafirler?

kirazım hayırlı olsun eniştenin işi inşallah ,ne tepki verdi seni görünce :)

ben kalkıp giyinmek sonrada tekrar pijamalarımı giyinmeye üşeniyorum canım . eşimin halasının kocası ve onun torunu var canım bizde yatılı misafir olarak geldiler . misafir severim gelsinler ama 1 ay gibi uzun bir süre olunca sıkılıyorum açıkçası evimde rahat rahat hareket edemiyorum . rahat banyo yapamıyorum . çünkü enişte banyoda biri varken eşime seslenip duruyor bende bundan çok rahatsız oluyorum .

Günaydın güzel takımımın güzel fıstıkları ..
hayırlı bir hafta dilerim ...

ablam şu okullar açılsın da senin bebeleri okula gönderelim artık kaydirigubbakcemile3

özlüyoruz seni Şeniz
yok kıs bebelerin suçu yok sabah camiye gönderiyorum hepsini...kaydirigubbakcemile3
sorun iş güç zaman kalmıyor ... sabah asarsam işi bir daha toparlayamıyorum . ama öyledan sonrada sıra gelmiyor çoçuklardan .boshayallersmile.
ramazan bitsin inşallah . tam destek burdayım . söz.. kaydirigubbakcemile5.

dün bende gözümü açar açmaz temizliğe giriştim ,cumartesi yarısını halletmiştim

dünde kalanı hallettim ,çamaşırlarımı astım uzandım

yat kalk akşam oldu zaten 6da pazara gittik geldik ,iftar sofrası hazırla ye

arkasından turşu yaptık derken gece yarısı oldu bile

nasıl geçti anlamıyor insan ,orucu bile anlayamadım hiç

Günaydın kıslar,
iyi haftalar diliyorum hepinize...opuyorumnanaktan

benim haftasonu iyi geçti cumartesi ve bugün sabajtan leslie yaptım , iyi hissediyorum kendimi. haftasonu kaçamak vs. yok. herşey yolunda şimdilik...

ben bir geçmişi okuyup geleyim..

oy kıyamam nazlım sen anlattıkça kendi eski hallerim geliyor aklıma ...sempatiksalakcinni
ama şükür onlara kalkıp sahur hazırlmak zorunda kalmıyorsun ...laelaelaelaelae
neden bu misafirlik bukadar uzun nazlım kalmalarında bir mecburilikmi var??*

günaydın nevroşum opuyorumnanaktan

bugün bende pek bir iyi hissediyorum kendimi

dün iftardan önce 73,00'ı gördüm çok sevindim :)

malgım bende senin gibi su karpuz haşafa sarılıyorum nerdeyse hih yekek yamiyordum ama inan bu beni dahada şişirdi .
dün iftarada davetliydik karpuz yoktu bende bol sebze ve et yemeklerinden aldım salatayla . inan daha hafif geçti baskülde inmiş .. ben şaşırdım dogrusu ...:uhm:
2. aşamdayım diye karpuzu yiyordum ama sanırım kısıtlama getiricem ....a.s

herkese merhaba ancak gelebildim kızlar yogunum biraz.ben ramazan girdiğinden beri henüz tam olarak düzen oturtamadım monti diyet konusunda yeni yeni kendimi adapte edebildim ramazana.bende düşük şeker oldugu için oruç tutuyor olabilmek benim için kilo verebilmekten çok daha mutluluk verici bişiy.tabiki tedbiri eldende bırakmıyorum.inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde oruçlarımızı tutup sonunda Rabbimizin rızasını kazanmış bir şekilde bayrama kavuşuruz kızlar opuyorumnanaktan

vallahi çorbayı tabağıma koydum geri boşalttım tencereye ,yemeğim de vardı ama canım istemedi

resmen içim yanmıştı sempatiksalakcinni yemek görcek gözüm yoktu

hayır ablam bizde kalcaklar diye bir mecburiyet yok . Burda kendi evleride var . Başka akrabalarıda var. Adamın herşeyden önce burda oturan abileri kız kardeşleri var ama gelip bizde kalıyorlar . Tamam gelsinler 1 hafta kalsınlar başımın üstünde yerleri var . Misafir berekettir . Ama 1 ay fazla insan düşünür bunlar daha yeni evli benim 1 ay bunların evinde ne işim var der. Evet allahtan kaynanam varda sahuru o hazırlıyor.

iltifatlarım için teşekürler fıstıgım ....

ah ah bebe büyütmek kolaymı . ama benimkiler büyüdüler artık kendilerini kurtardılar . ya deyilse popo yemiyo tekrar bidene daha dogurasım varda ,bakma ..akannehirsempatiksalakcinni:ecrin_bebek:
o sarılıp yatmışınya o mis gibi kokulu duru'yla onu özlüyorum işteboshayallersmile

tam bugday ekmegini bulmak hiç zor olmuyor özgem . her yerde var geneldede ekmek sadece kahvaldida yedigim için 1 ekmek baya gidiyor .. ama bizde aileçek yendiginden ben fazla alıyorum ... burda özel bir fırın var çok güzel tambugday ekmegi var ...yakın fırınları araştır (simit. poğaça yapan yerleri)mutlaka yapan vardır ..
ekmek yapma makinen varsada evdede yapabilirsin ...7 tahıllıda güzel ama tam bugday unuda var ... bim de çok ucuz hemde 1 kg 1 tl .

takımda olmak içinde listede olmak gerekli deyil bunu sende biliyorsun özgem ...
sen yogunlugunu hallet vakit bulunca damla buraya . inan buraya yazmak diyet yapmak için şart .....opuyorumnanaktan

kızlar, Leslie Sansone 3 mili indirdim ben de. oruçken zor olur ama en azından akşamları yapmaya çalışayım. zaten ramazandan sonrası sabah eşim evden çıkmadan yürüyüşe gidip gelmeyi planlıyorum.
canım bende 3 fast miles yazanı yapıyorum. kol için ağırlıkla çalışılıyor. acayip terliyorum çok iyi geliyor valla.. senin bahsettiğin bu seri mi? leslie çokm iyi.. akşamları azar azar başlayabilsen süper olur inşalllah...kaydirigubbakcemile2

canım ne güzel mutlulukların kat kat artsın inşallah ...Hayırlı kazançlar versin ikinize de...

canım sen uzundur sistemi oturttun , arada olmuş olan.. aynen montiye devam ile rotaya girersin meraklanma...Şeniz

günaydın nevroşum opuyorumnanaktan

bugün bende pek bir iyi hissediyorum kendimi

dün iftardan önce 73,00'ı gördüm çok sevindim :)

vallahi çorbayı tabağıma koydum geri boşalttım tencereye ,yemeğim de vardı ama canım istemedi

resmen içim yanmıştı sempatiksalakcinni yemek görcek gözüm yoktu
elifim selam canım,Şeniz
oo süpersin hemen başladın kiloları atmaya...tebrikler...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…