Neslişim günaydın nasılsın? Güzel bir hafta olsun inşallah
nazlişkom hiçbişey yememişsin ya ,dediğin gibi zor oluyor evde misafir olunca kalkmak istemiyor insan
geçen yıl ve önceki yıl eşimin kuzeni kalıyodu ramazanda bizde sahurda kalkıp mecburen giyiniyodum
kim bu 1 aylık misafirler?
kirazım hayırlı olsun eniştenin işi inşallah ,ne tepki verdi seni görünce :)
Günaydın güzel takımımın güzel fıstıkları ..
hayırlı bir hafta dilerim ...
hap aklımdadır bu.aynaya bakıp gülümsemek ama pek az yaparız .....
yok kıs bebelerin suçu yok sabah camiye gönderiyorum hepsini...kaydirigubbakcemile3ablam şu okullar açılsın da senin bebeleri okula gönderelim artık kaydirigubbakcemile3
özlüyoruz seni Şeniz
yok kıs bebelerin suçu yok sabah camiye gönderiyorum hepsini...kaydirigubbakcemile3
sorun iş güç zaman kalmıyor ... sabah asarsam işi bir daha toparlayamıyorum . ama öyledan sonrada sıra gelmiyor çoçuklardan .boshayallersmile.
ramazan bitsin inşallah . tam destek burdayım . söz.. kaydirigubbakcemile5.
oy kıyamam nazlım sen anlattıkça kendi eski hallerim geliyor aklıma ...sempatiksalakcinnigünaydın kızlar . dün en sonunda regli oldum . orucum gitti ama ona üzüldüm . bende cumadan bu yana yediklerimi yazayım .
cuma
sahur yok
iftar .
1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt
1 adet közlenmiş kırmızı biber
ara
1 adet armut
1 adet şeftali
3 litreye yakın su
cumartesi
sahur yok
iftar
4 yemek kaşığı kzlenmiş patlıcan ve etle fırında yapılmış yemek ( arkadaşlardaydık )
salata
pazar
sahur
2 avuç leblebi
1 kutu süt
öğlene doğru regli oldum
sonrasında
1 avuç ceviz
akşam
yarım tavuk but
salata
ben baya az yemişim cumadan bu yana sahura kalkmayı çok sitiyorum ama evde misafir var ve ikiside erkek onların yanına pişamalarımla çıkmayı hiç istemiyorum rahatsız oluyorm çünkü . eşimede rahatsızlığımı dile getirdim . sağolsun zorlamıyor sahura kalkmam için bana su getiriyor suyumu içip yatıyorum .
Günaydın kıslar,
iyi haftalar diliyorum hepinize...opuyorumnanaktan
benim haftasonu iyi geçti cumartesi ve bugün sabajtan leslie yaptım , iyi hissediyorum kendimi. haftasonu kaçamak vs. yok. herşey yolunda şimdilik...
ben bir geçmişi okuyup geleyim..
malgım bende senin gibi su karpuz haşafa sarılıyorum nerdeyse hih yekek yamiyordum ama inan bu beni dahada şişirdi .pazar menüm
sahur : 1 dl tam buğday ekmeği ,1 domates, 1 salatalık, zeytin ,peynir, yarım fincan çay
iftar : su, soda ,karpuz ,1 dl peynir
aralarla 1 fincan çay , 2-3 kornişon , 1 armut , 2 bardak ayran
canım hiç yemek istemedi içim yanmıştı akannehir
malgım bende senin gibi su karpuz haşafa sarılıyorum nerdeyse hih yekek yamiyordum ama inan bu beni dahada şişirdi .
dün iftarada davetliydik karpuz yoktu bende bol sebze ve et yemeklerinden aldım salatayla . inan daha hafif geçti baskülde inmiş .. ben şaşırdım dogrusu ...:uhm:
2. aşamdayım diye karpuzu yiyordum ama sanırım kısıtlama getiricem ....a.s
oy kıyamam nazlım sen anlattıkça kendi eski hallerim geliyor aklıma ...sempatiksalakcinni
ama şükür onlara kalkıp sahur hazırlmak zorunda kalmıyorsun ...laelaelaelaelae
neden bu misafirlik bukadar uzun nazlım kalmalarında bir mecburilikmi var??*
iltifatlarım için teşekürler fıstıgım ....merhabalar;
valla kızlar yazamıyorum aslında gerçekten mahcubum ama geri dönmek üzere ayrıldı yazmışsınız ya bu kibar davranışınız karşısında bin kez daha mahcup oldum:kedi::kedi:
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum , kızlar kpssye hazırlanıyorum çocuk inanın hiç vaktim yok bu arada Kuran okumaya bile başlayamadım dahaeyvahedigeldismileohaoldumsmileohaoldumsmile:gitme: ya okuyan ve hatim eden arkadaşlar günde kaç sayfa okunması lazım birde çok mu geç kaldım yazarlarsa sevinirim:gitme: misafirlerden bir başımı kaldırabilsem biraz olsun yoluna sokacağım herşeyi amayarın ankaradan arkadaşım geliyor yatılı valla çocuk insanın hayatını dğeğiştiriyormuş Aebenim seni bir kez daha takdir ediyorum 3 çocuk nasıl baş ediyorsun ya ben birtaneyle bile daha düzenimi oturtamadımakannehirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu arada bugün ilk kez denize gittim inanılmaz güzeldi sıcacık düz ve berrak duştan sonra kızımla uyuduk yeni kalktım neyse gidip tekrar yatayım hepinizi öpüyorum seviyorum bir gün eskisi gibi yanınınzda olmayı çok istiyorum:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: bu arada
yumukcummmm çok geçmiş olsun canım arkadaşım inşallah yolundadır herşey sağlığın evin Rabbim nazarlardan korusun seni
aebennnnnn çıtıııırrr oldun sen ya maşallah darısı başımıza zaten çok güzeldin bir kat daha güzelleşmişsin eniştem iz tekrar aşık olmuştur artık sana:asigim:
kiraz zaten aşık:) tamerciğin her geldiğinde daha çok hayran oluyordur sanada
naz zaten yeni gelin
diğer takım arkadaşlarını da çok öpüyorum hepinize sevglerrr
aaa son birşey aeben marketten un aldım 7 tahıllı evde kendim yapacağım ekmeğimi çünkü bulmak sıkıntı oluyormu???
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım bende 3 fast miles yazanı yapıyorum. kol için ağırlıkla çalışılıyor. acayip terliyorum çok iyi geliyor valla.. senin bahsettiğin bu seri mi? leslie çokm iyi.. akşamları azar azar başlayabilsen süper olur inşalllah...kaydirigubbakcemile2kızlar, Leslie Sansone 3 mili indirdim ben de. oruçken zor olur ama en azından akşamları yapmaya çalışayım. zaten ramazandan sonrası sabah eşim evden çıkmadan yürüyüşe gidip gelmeyi planlıyorum.
günaydın fıstıklar...artık erkenden işimin başındayım,bugün ilk defa aşkımla elele işe geldim,oda tabi heyecanlı,yeni bi iş,yeni bi şehir..allahım utandırmasın
bu arada 7 haftadır ilk defa monti dışına çıktım,nazar değdi galiba,hem reglin etkisi,hem tamer,abuk sabuk şeyler yedirdi bana,nasıl rahatsız hissediyorum kendimi anlatamam,o yüzden menüde veremicem pek düzenli olmadı,ama bunun yanında bol bol yürüdüm,hala ayaklarım ağrıyo,bi günlük ara vermeyle tekrar tam gaz montiye devam
günaydın nevroşum opuyorumnanaktan
bugün bende pek bir iyi hissediyorum kendimi
dün iftardan önce 73,00'ı gördüm çok sevindim :)
elifim selam canım,Şenizvallahi çorbayı tabağıma koydum geri boşalttım tencereye ,yemeğim de vardı ama canım istemedi
resmen içim yanmıştı sempatiksalakcinni yemek görcek gözüm yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?