- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
herkese merhaba ancak gelebildim kızlar yogunum biraz.ben ramazan girdiğinden beri henüz tam olarak düzen oturtamadım monti diyet konusunda yeni yeni kendimi adapte edebildim ramazana.bende düşük şeker oldugu için oruç tutuyor olabilmek benim için kilo verebilmekten çok daha mutluluk verici bişiy.tabiki tedbiri eldende bırakmıyorum.inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde oruçlarımızı tutup sonunda Rabbimizin rızasını kazanmış bir şekilde bayrama kavuşuruz kızlar opuyorumnanaktan
hayır ablam bizde kalcaklar diye bir mecburiyet yok . Burda kendi evleride var . Başka akrabalarıda var. Adamın herşeyden önce burda oturan abileri kız kardeşleri var ama gelip bizde kalıyorlar . Tamam gelsinler 1 hafta kalsınlar başımın üstünde yerleri var . Misafir berekettir . Ama 1 ay fazla insan düşünür bunlar daha yeni evli benim 1 ay bunların evinde ne işim var der. Evet allahtan kaynanam varda sahuru o hazırlıyor.
narincim ilk 2 gün bende çok zorlandım ALLAH kabul etsin .öyleden sonraları şekerim çok düştü.çok kötü oldum . ama bünye alıştı şimdi iyiyim şükür ..boshayallersmile..herkese merhaba ancak gelebildim kızlar yogunum biraz.ben ramazan girdiğinden beri henüz tam olarak düzen oturtamadım monti diyet konusunda yeni yeni kendimi adapte edebildim ramazana.bende düşük şeker oldugu için oruç tutuyor olabilmek benim için kilo verebilmekten çok daha mutluluk verici bişiy.tabiki tedbiri eldende bırakmıyorum.inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde oruçlarımızı tutup sonunda Rabbimizin rızasını kazanmış bir şekilde bayrama kavuşuruz kızlar opuyorumnanaktan
bende öyleydim elifim inan yedigim iftarda ilk günlerde 4 br su 1 ks haşaf (şekersiz. 1 koca tb karpuzdu akannehirvallahi çorbayı tabağıma koydum geri boşalttım tencereye ,yemeğim de vardı ama canım istemedi
resmen içim yanmıştı sempatiksalakcinni yemek görcek gözüm yoktu
:uhm::sm_confused:insanları anlamak zorrrr.bilmiyorumkismileidare et nazlım bu günlerde geçer ...hayır ablam bizde kalcaklar diye bir mecburiyet yok . Burda kendi evleride var . Başka akrabalarıda var. Adamın herşeyden önce burda oturan abileri kız kardeşleri var ama gelip bizde kalıyorlar . Tamam gelsinler 1 hafta kalsınlar başımın üstünde yerleri var . Misafir berekettir . Ama 1 ay fazla insan düşünür bunlar daha yeni evli benim 1 ay bunların evinde ne işim var der. Evet allahtan kaynanam varda sahuru o hazırlıyor.
hayır ablam bizde kalcaklar diye bir mecburiyet yok . Burda kendi evleride var . Başka akrabalarıda var. Adamın herşeyden önce burda oturan abileri kız kardeşleri var ama gelip bizde kalıyorlar . Tamam gelsinler 1 hafta kalsınlar başımın üstünde yerleri var . Misafir berekettir . Ama 1 ay fazla insan düşünür bunlar daha yeni evli benim 1 ay bunların evinde ne işim var der. Evet allahtan kaynanam varda sahuru o hazırlıyor.
nazcığım allah kolaylık versin canım.. Insanlar çok acayip dimi? Yeni evliyken böyle şeyler maalesef çok oluyor.. Bende çok sıkıntılar yaşadım birara. Burada daha yakınları varken insanlar ben daha yepyeni evliyken başıma üşüştüler. Hiç bir zaman hoşuma gitmedi ama ne yaptın de? Hiçbirşey sustum oturdum. çok üzgünüm çoook
u dönüşünü unutma kirazım uzun zamandır montiyi kaçamaksız yapıyorsun .bünyen 1 günlük kaçamagı kaldırır .... yanlız benim korkum bir kere yaptım gerisi gelirmi korkusu . ama sana güveniyorum bu hataya düşmessin ...vereliniortakgünaydın fıstıklar...artık erkenden işimin başındayım,bugün ilk defa aşkımla elele işe geldim,oda tabi heyecanlı,yeni bi iş,yeni bi şehir..allahım utandırmasın
bu arada 7 haftadır ilk defa monti dışına çıktım,nazar değdi galiba,hem reglin etkisi,hem tamer,abuk sabuk şeyler yedirdi bana,nasıl rahatsız hissediyorum kendimi anlatamam,o yüzden menüde veremicem pek düzenli olmadı,ama bunun yanında bol bol yürüdüm,hala ayaklarım ağrıyo,bi günlük ara vermeyle tekrar tam gaz montiye devam
ŞenizGünaydın kızçelerim haftasonunu paylaşayım
afiyet olsun gözdem ...14/08/2010
SAHUR
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğinden Peynirli Domatesli Tost
1 Küçük Kutu Diyet Ton Balığı
4 Bardak Su
İFTAR
1 Kase Karışık Sebze Çorbası
1 Parça Izgara Tavuk
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
İftar Sahur Arası Sanırım 2 Litre Su
15/08/2010
SAHUR
1 Kase Karışık Sebze Çorbası
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Şeftali
İFTAR
1 Tabak Sebzeli Güveç (Tavuk ve bilumum sebzeler:))
1 Bardak Ayran
1 Tabak Salata
yanlış anlamışın canım ....ablacım burada hiç benim kadar peynir yiyen görmedim daha
herkeste 1 kk peynir yazıyor genelde tabi. bu yuzden fazla diye düşündüm.
ayrıca geçenlerde birisi hatırlamıyorum kimdi..
peynirli spagetti yemişti, peynir olmamış diye yorumlar okumuştum.
çünkü peynir de protein grubuna giriyormuş ve spagetti ile olmamış denmişti.
bu yuzden boyle düşündüm. eger hata etmediysem çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
üçgen peynir de yine burada konuşuldu. hatta nazzoom yiyor sanırım.
p.n.r marka olandan. olmazmı acep bilmiyorumkismile
alkisalkisalkis
bence bırakma narının . senin git gellerini iyi biliyorum ..aeben abla ramazan boyunca ben montiye uyamayacagım için acaba biraz montiye aramı versem ne dersin yani monti yapıyorum diye kendimi ve sizi oyalamak istemiyorum.dün maalesef 1 parça pide yedim bilmiyorumkismile.
hepimiz gibi......bilmiyorumkismileNazcığım Allah kolaylık versin canım.. İnsanlar çok acayip dimi? Yeni evliyken böyle şeyler maalesef çok oluyor.. Bende çok sıkıntılar yaşadım birara. Burada daha yakınları varken insanlar ben daha yepyeni evliyken başıma üşüştüler. Hiç bir zaman hoşuma gitmedi Ama ne yaptın de? Hiçbirşey sustum oturdum. Çok üzgünüm çoook
nevram hiç duymadım .....bu iş için kefir çok iyi ama ben bir ara baya içiyordum ..ya eczanelerde probiyotik maya satılıyormuç hiç duydunuz mu? hani yoğurtta olan faydalı bakteriler var ya ondan..onla yoğurt mayalayim diyorum.. bilen yapan var mı kıslar?
nazcım seni tahrik ediyor olmak istemem ama o evde neden kendini misafir gibi hissettiğini şimdi anladım.hayatım nerde görülmüş 3 aylık misafirlik.kayınvaliden evi sadece kendine ait gibi kullanıp gelen gidenini agırlaması size saygısızlık gerçi gelene git denemez gelen nasıl okadar ay kalıyor ne bu rahatlık onuda anlamadım.insan hele helede çalışıyorsa eve gidince uzanmak istiyor rahat rahat giyinip öyle dolaşmak istiyor evde.sen aynısını yapıp yengeni 3 aylıgına getirsen bakalım aynı anlayışı o gösterebilcekmi kayınvaliden kaç yaşında yanlız yaşayamıyor çok merak ettim.benim anneannem 76 yaşında ve yanlız yaşıyor hemde başka bir şehirde.okadar ısrarımıza ragmen gelip bizimle kalmıyor başka bir daire döşeyelim aynı siteden dedik onu bile kabul etmedi.sizde enbaşta aynı apartmanda ayrı dairelerde kalmayı düşünmedinizmi canım
nazcım seni tahrik ediyor olmak istemem ama o evde neden kendini misafir gibi hissettiğini şimdi anladım.hayatım nerde görülmüş 3 aylık misafirlik.kayınvaliden evi sadece kendine ait gibi kullanıp gelen gidenini agırlaması size saygısızlık gerçi gelene git denemez gelen nasıl okadar ay kalıyor ne bu rahatlık onuda anlamadım.insan hele helede çalışıyorsa eve gidince uzanmak istiyor rahat rahat giyinip öyle dolaşmak istiyor evde.sen aynısını yapıp yengeni 3 aylıgına getirsen bakalım aynı anlayışı o gösterebilcekmi kayınvaliden kaç yaşında yanlız yaşayamıyor çok merak ettim.benim anneannem 76 yaşında ve yanlız yaşıyor hemde başka bir şehirde.okadar ısrarımıza ragmen gelip bizimle kalmıyor başka bir daire döşeyelim aynı siteden dedik onu bile kabul etmedi.sizde enbaşta aynı apartmanda ayrı dairelerde kalmayı düşünmedinizmi canım
Nazcığım eşinle paylaş ki o durumu kabul edilebilir düzeye getirmeye uğraşsın..bende aynen öyle yapıyorum nevracığım susuyorum . Geçen kaynanam kızım sahura kalk iki lokma ya yine yat dedi . Bende kalkmak istiyorum ama eniştenin karşısına pijamalarımla çıkmak istemiyorum rahatsız oluyorum dedim en sonunda . Neden rahatsız oluyorsun kızım bişey olmaz dedi bende demim pijamalar ince çamaşırlarım olduğu gibi görünüyor rahat edemem dedim sonra hiç bişey diyemedi . Rahatsız olduğumu dile getirdim ama zaten evlendiğimizin ilk haftası kaynanam eve geldi ordan bir uyuz oluyorum . Bide kaynanamın bir yengesi varmış gelip bizde 3 ay kalacakmış bunu duyunca dahada sinir oldum . Eşime dedim gelsin 1 hafta kalsın ama ben 3 ay kimseyi istemiyorum dedim . Madem böyle gelip giden çok olacak aylarca kalacak annende yanlız kalmamış olur ben ayrı eve çıkmak istiyorum dedim.
bence bırakma narının . senin git gellerini iyi biliyorum ..
şöyle düşün 2. aşama yapacagım .
ama asla bırakmayı düşünme sonra üzülür pişman olursun ...
ayrıca bizi oyalamak ne demek önemli olan sensin ...
montiy i bıraktım piskoljısini iyi bilirim ipin ucu kaçtımı toparlamak çok olur narıncım bence bırakma . esnet 2. aşamayla ...
aebencim canım ben çok araştırdım bu konuyu, çok faydalı imiş okuduklarımdan anladığım. şimdi bunlar ticari satılan markalarda da var ama onlarda birsürü de katkı maddesi var, bu sebeple oranlar daha düşük.. kefir çok iyi evet hatta birara arkadaşım mayasını getirmişti ama beceremediydim ben. hazırlardan paketli şeylerden kaçmaya çalışıyorum hep ama tabi yapabildiğim kadarı ile aebenim..olumunekankayizsmilehepimiz gibi......bilmiyorumkismile
nevram hiç duymadım .....bu iş için kefir çok iyi ama ben bir ara baya içiyordum ..
alkisalkisalkisnevracım sagol canım uyarın için asla böyle bişey olsun istemiyorum.çünkü bir kere bende yaşadım bu durumu 84-85 kiloyken 75 e kadar inip tekrar gözümü 86 da açtım.inşallah canım hiçbirimiz bu acı tecrübeyi bir daha yaşamayız olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?