Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Malesef gelişme yok canım, bugünkü haberi bekliyorum merakla, makine olmadan kendi kendine nefes alacak mı diye kontrol etmeyi planliyorlarmis. İnşallah güzel haber gelir. Çok teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim kuzum.
Bugünün kabağını dün yemişim. Şimdi beşinci günü görünce anladım. Bugün et yapsam olur di mi ..

Dediğini yapacağım kuzum... buğday kepeği iyi fikir..

Çok teşekkür ederim canım, inşallah en kısa zamanda güzel haber alırız.

Geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyilesirsin. Doktora gitmeyi ihmal etme.

Günaydın balım
Yok canım iltifat ediyorsun sadece böyle durumlarda çok çaba sarfediyorum elinden geldiğince ❤
günaydın boncuğum
canım sağlık olsun kızın çok şanslı senin gibi bir annesi varbu ay pastalara hayır demen gerekecek desenesende rakibemsin ya biraz pasta ye de seni geçeyim
Malesef gelişme yok canım, bugünkü haberi bekliyorum merakla, makine olmadan kendi kendine nefes alacak mı diye kontrol etmeyi planliyorlarmis. İnşallah güzel haber gelir. Çok teşekkür ederim canım
canım inşallah hemen toparlar
Tabiki ben yenicem, hem de regle rağmen.
Bakalım Songulen ben olabilirim

Kızının doğun günü kutlu olsun
Hepinizin özel günleri kutlu olsun

Haber alınca bize de yaz görürsün güzel teyze nazlı ve tatlı Yeğenin sımsıkı tutunacak hayata

Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyilesirsin inşallah
Günaydın kizlar
Günaydın hepinize
Afiyet olsun canım hayırlı yolculuklar o zaman
Biz oğluşumla yatak keyfî yapıyoruz
En sevdiğim spor aktivitesi benim de
Günaydın canım hazırız inşallah herkes güzel eskiler görür
Kamp olayını ben kaçırdım galiba geçmişe bazen bakamıyorum fazla isteyen mi kampa giriyor sıkı diyet mi nasıl oluyor
Günaydın herkese
Günaydın canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde oğluş Ekim'de 2 yaşına girecek geçen sene ne güzel parti yapmıştık şimdi anca annemler filan çocuklar için daha da zor tabi inşallah atlatırız su süreci hayırlısıyla daha nice doğum günleri yaparsınız

Bende menümü yazayım Zipzip-
Kamp menüsüne tamamen uydum
Spor olarak @Nidsalii
45 dk Leslie 180p
11000 adım 165p
Toplam 345p
Süpersin
Güzel spor kaptanım

Günaydın kizlar
Günaydın herkese.
Günaydınlar bugün uyanamadım Bi türlü

Herkese günaydın
Diyette çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar
Bence de

Bir günde bir buçuk kilo alabilen bir bünyeye sahibim canım. Büyük konuşmayim yine de tövbe estağfurullah
Kötü düşünmüyoruz ben de bir günde 2 kilo rahat alırım ama düşünmemeye çalışıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…