Malesef gelişme yok canım, bugünkü haberi bekliyorum merakla, makine olmadan kendi kendine nefes alacak mı diye kontrol etmeyi planliyorlarmis. İnşallah güzel haber gelir. Çok teşekkür ederim canımSonunda listeye uyarak çok mutlu ettin benitebrik ediyorum
Süpersin eminim çok güzel sonuçlar alacaksın
Bugün çok mutlu oldum
Merhaba canım nasılsın? Keyifler nasıl?
1 gün geriden geliyorlar canım
Hep muhteşemsin ❤❤❤❤❤
Merhaba canım
Sonunda kaçamaksız muhteşem dönüşün
İyi geceler iyi yolculuklar
Maşallahbaştan beri çok güzel kampa eşlik ediyorsun
Cimciler nasıl? Henüz erken ama gelişme var mi canımBence çok iyi olacaklar hiç canını sıkma güzel teyze
Teşekkür ederim kuzum.Sonunda listeye uyarak çok mutlu ettin benitebrik ediyorum
Süpersin eminim çok güzel sonuçlar alacaksın
Bugün çok mutlu oldum
Merhaba canım nasılsın? Keyifler nasıl?
1 gün geriden geliyorlar canım
Hep muhteşemsin ❤❤❤❤❤
Merhaba canım
Sonunda kaçamaksız muhteşem dönüşün
İyi geceler iyi yolculuklar
Maşallahbaştan beri çok güzel kampa eşlik ediyorsun
Cimciler nasıl? Henüz erken ama gelişme var mi canımBence çok iyi olacaklar hiç canını sıkma güzel teyze
Tabiki ben yenicem, hem de regle rağmen.sudem34 cumaya çok merak ediyorum hanginiz yenecek Çok umutluyum senden bu hafta kimseye meydan okumadım haftaya da benle mi kapışsan
Günaydın canımGünaydın kizlar
Dediğini yapacağım kuzum... buğday kepeği iyi fikir..Tam buğday unlu yapıyorum, içine de fazladan buğday kepeği koyuyorum, müthiş tok tutuyor, öneririm. :) Çok kuru bulursanız da maydanoz atın içine, beyaz peynirle çok iyi gidiyor. :)
3 tane domates ve ufak bir salata da yedim, çok kalorisi yok diye yazmadım onları.
İyi geceler. :)
Haffi menü. Spor güzel. :)
Çok teşekkür ederim canım, inşallah en kısa zamanda güzel haber alırız.Hayran kaldım
Canım umarım daha iyidir bebişler, Rabbim ferahlık versin kalbinemoralini yüksek tut kardeşinin sana ihtiyacı var
Bu spor karşısında bulgur pilavı ne kadardı diye sormaya utanıyorum zira bir kazan da olsa yakmışsındır harikasın
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyilesirsin. Doktora gitmeyi ihmal etme.selam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip Zipzip-
Öyle yapabilirsin genel olarak çok iyiTeşekkür ederim kuzum.
Bugünün kabağını dün yemişim. Şimdi beşinci günü görünce anladım. Bugün et yapsam olur di mi ..
günaydınGünaydın balım
Yok canım iltifat ediyorsun sadece böyle durumlarda çok çaba sarfediyorum elinden geldiğince ❤
canım sağlık olsunBugün kızımın doğum günü ailecek bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Heryıl resmen organizasyon yapardık ama bu sene pandemi gölgesinde bir minik parti olacak malesef ve kızım arkadaşlarını çağıramıyor diye üzgün birazbu ay bizim ailenin kutlama ayı doğum günleri evlilik yıldönümleri vs zor bir ay
canım inşallah hemen toparlarMalesef gelişme yok canım, bugünkü haberi bekliyorum merakla, makine olmadan kendi kendine nefes alacak mı diye kontrol etmeyi planliyorlarmis. İnşallah güzel haber gelir. Çok teşekkür ederim canım
Bakalım Songulen ben olabilirimTabiki ben yenicem, hem de regle rağmen.
Kızının doğun günü kutlu olsunBugün kızımın doğum günü ailecek bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Heryıl resmen organizasyon yapardık ama bu sene pandemi gölgesinde bir minik parti olacak malesef ve kızım arkadaşlarını çağıramıyor diye üzgün birazbu ay bizim ailenin kutlama ayı doğum günleri evlilik yıldönümleri vs zor bir ay
Haber alınca bize de yaz görürsün güzel teyze nazlı ve tatlı Yeğenin sımsıkı tutunacak hayataMalesef gelişme yok canım, bugünkü haberi bekliyorum merakla, makine olmadan kendi kendine nefes alacak mı diye kontrol etmeyi planliyorlarmis. İnşallah güzel haber gelir. Çok teşekkür ederim canım
Afiyet olsunKahvaltımı yapıyorum
Bugün bana göre erken oldu
Günaydın canım biraz da dinlen 4 gündür çok sağlam spor yaptınGünaydınlarbugün uyanamadım Bi türlü
Bence deÖyle yapabilirsin genel olarak çok iyigüzel eksiler gelecek senden ❤❤❤
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyilesirsin inşallahselam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip Zipzip-
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın hepinizeGunaydin canim
Afiyet olsun canım hayırlı yolculuklar o zamangünooooooooooooooo
evet dün menülerimi yazmadım sanırım hemen yazayım
sabah
1 yumurta
bir dilim peynir
1 salatalık
biraz zeytin
öğlen
salata
izmir köfte (yarım porsiyon)
akşam
salata yedim
kefir içtim
akşam sağlıklı beslenemedim.. eve geldim temizliğe devam ettim eşim gidecek diye evi halletmem lazımdı... derken yetişemedim
temizlik bittikten sonra 100 ipsiz atlama yaptım
bugünüde cok iyi geçirmem lazım.. cuma sabahı antebe gidiyorum 3 gün yokum
yok yazın ama devamsızlıktan bırakmayın
En sevdiğim spor aktivitesi benim deBiz oğluşumla yatak keyfî yapıyoruz
Günaydın canım hazırız inşallah herkes güzel eskiler görürGünaydın fıstıklar ❤
Bugün perşembe yarına hazır mısınız bakalım
Kampın galibini çok merak ediyorum
Herkese güzel bir gün olsun
Ben yine bugün ders , spor, oğlumun ödevleri vs bir günüm olacak
Kampın 2. Gününü yapacağım , görüşürüz
Günaydın herkese
Günaydın canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde oğluş Ekim'de 2 yaşına girecek geçen sene ne güzel parti yapmıştık şimdi anca annemler filan çocuklar için daha da zor tabi inşallah atlatırız su süreci hayırlısıyla daha nice doğum günleri yaparsınızBugün kızımın doğum günü ailecek bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Heryıl resmen organizasyon yapardık ama bu sene pandemi gölgesinde bir minik parti olacak malesef ve kızım arkadaşlarını çağıramıyor diye üzgün birazbu ay bizim ailenin kutlama ayı doğum günleri evlilik yıldönümleri vs zor bir ay
Süpersin
Güzel spor kaptanımSelamlar
Bugünkü Menümü vereyim
Sabah 09:00 aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin, 1 domates, 5 dal maydanoz, 1 yeşil biber, 3 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği,
11 fincan kiraz sapı çayı
Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi
Öğle saat 14 :00 15 tane üzüm, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 tatlı kaşığı lor peyniri
Saat 16:00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18 :00 domates salatalık biber söğüş,
4 adet köfte, 1 maden suyu
Saat 19 :00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare bitter
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
46 dakika Tempolu yürüyüş_115 puan
20 dakika bölgesel : 120 puan
2.500 adım : 30 puan
Toplam : 265 puan
@Nidsalii
Günaydın kizlar
Günaydın herkese.
Günaydınlarbugün uyanamadım Bi türlü
Günaydın kızlar
Kötü düşünmüyoruz ben de bir günde 2 kilo rahat alırım ama düşünmemeye çalışıyomBence de
Bir günde bir buçuk kilo alabilen bir bünyeye sahibim canım. Büyük konuşmayim yine de tövbe estağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?