• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sonunda listeye uyarak çok mutlu ettin beni😍😍😍 tebrik ediyorum 😘👏🏻👏🏻👏🏻

Süpersin eminim çok güzel sonuçlar alacaksın 😍

Bugün çok mutlu oldum 😍😍😍😍

Merhaba canım nasılsın? Keyifler nasıl?

1 gün geriden geliyorlar canım 💕

Hep muhteşemsin ❤❤❤❤❤

Merhaba canım 💕

Sonunda kaçamaksız muhteşem dönüşün 😍😍😍

İyi geceler iyi yolculuklar 💕

Maşallah 🧿 baştan beri çok güzel kampa eşlik ediyorsun 😍😍😍

Cimciler nasıl? Henüz erken ama gelişme var mi canım💕 Bence çok iyi olacaklar hiç canını sıkma güzel teyze 💕💕💕
Malesef gelişme yok canım, bugünkü haberi bekliyorum merakla, makine olmadan kendi kendine nefes alacak mı diye kontrol etmeyi planliyorlarmis. İnşallah güzel haber gelir. Çok teşekkür ederim canım 🙂

Sonunda listeye uyarak çok mutlu ettin beni😍😍😍 tebrik ediyorum 😘👏🏻👏🏻👏🏻

Süpersin eminim çok güzel sonuçlar alacaksın 😍

Bugün çok mutlu oldum 😍😍😍😍

Merhaba canım nasılsın? Keyifler nasıl?

1 gün geriden geliyorlar canım 💕

Hep muhteşemsin ❤❤❤❤❤

Merhaba canım 💕

Sonunda kaçamaksız muhteşem dönüşün 😍😍😍

İyi geceler iyi yolculuklar 💕

Maşallah 🧿 baştan beri çok güzel kampa eşlik ediyorsun 😍😍😍

Cimciler nasıl? Henüz erken ama gelişme var mi canım💕 Bence çok iyi olacaklar hiç canını sıkma güzel teyze 💕💕💕
Teşekkür ederim kuzum. :KK68:
Bugünün kabağını dün yemişim. Şimdi beşinci günü görünce anladım. Bugün et yapsam olur di mi ..

Tam buğday unlu yapıyorum, içine de fazladan buğday kepeği koyuyorum, müthiş tok tutuyor, öneririm. :) Çok kuru bulursanız da maydanoz atın içine, beyaz peynirle çok iyi gidiyor. :)

3 tane domates ve ufak bir salata da yedim, çok kalorisi yok diye yazmadım onları.

İyi geceler. :)

Haffi menü. Spor güzel. :)
Dediğini yapacağım kuzum... buğday kepeği iyi fikir..

Hayran kaldım 💕💕

Canım umarım daha iyidir bebişler, Rabbim ferahlık versin kalbine 😔 moralini yüksek tut kardeşinin sana ihtiyacı var 💕💕

Bu spor karşısında bulgur pilavı ne kadardı diye sormaya utanıyorum zira bir kazan da olsa yakmışsındır harikasın 💕💕
Çok teşekkür ederim canım, inşallah en kısa zamanda güzel haber alırız.

:cry:selam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip Zipzip- Zipzip-
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyilesirsin. Doktora gitmeyi ihmal etme.

Günaydın balım 💕
Yok canım iltifat ediyorsun sadece böyle durumlarda çok çaba sarfediyorum elinden geldiğince ❤
günaydın 🥰 boncuğum
Bugün kızımın doğum günü ailecek bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Heryıl resmen organizasyon yapardık ama bu sene pandemi gölgesinde bir minik parti olacak malesef ve kızım arkadaşlarını çağıramıyor diye üzgün biraz 😔 bu ay bizim ailenin kutlama ayı doğum günleri evlilik yıldönümleri vs zor bir ay🙈
canım sağlık olsun 💐 kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var🥰bu ay pastalara hayır demen gerekecek desene😁sende rakibemsin ya biraz pasta ye de seni geçeyim 😁😁😁😁
Malesef gelişme yok canım, bugünkü haberi bekliyorum merakla, makine olmadan kendi kendine nefes alacak mı diye kontrol etmeyi planliyorlarmis. İnşallah güzel haber gelir. Çok teşekkür ederim canım 🙂
canım inşallah hemen toparlar🥰🥰
Tabiki ben yenicem, hem de regle rağmen.
Bakalım Songulen ben olabilirim 😁😁😁

Bugün kızımın doğum günü ailecek bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Heryıl resmen organizasyon yapardık ama bu sene pandemi gölgesinde bir minik parti olacak malesef ve kızım arkadaşlarını çağıramıyor diye üzgün biraz 😔 bu ay bizim ailenin kutlama ayı doğum günleri evlilik yıldönümleri vs zor bir ay🙈
Kızının doğun günü kutlu olsun 🎂💐🧿
Hepinizin özel günleri kutlu olsun💐💐💐

Haber alınca bize de yaz görürsün güzel teyze nazlı ve tatlı Yeğenin sımsıkı tutunacak hayata 🙏💐💐💐💐

:cry:selam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip Zipzip- Zipzip-
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyilesirsin inşallah
Günaydın kizlar :KK36:
Günaydın hepinize 🤗
günooooooooooooooo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evet dün menülerimi yazmadım sanırım hemen yazayım

sabah
1 yumurta
bir dilim peynir
1 salatalık
biraz zeytin

öğlen
salata
izmir köfte (yarım porsiyon)

akşam
salata yedim
kefir içtim

akşam sağlıklı beslenemedim.. eve geldim temizliğe devam ettim eşim gidecek diye evi halletmem lazımdı... derken yetişemedim :KK43:

temizlik bittikten sonra 100 ipsiz atlama yaptım :rolleyes:

bugünüde cok iyi geçirmem lazım.. cuma sabahı antebe gidiyorum 3 gün yokum :KK70:
yok yazın ama devamsızlıktan bırakmayın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Afiyet olsun canım hayırlı yolculuklar o zaman
Biz oğluşumla yatak keyfî yapıyoruz 😍😍😍
En sevdiğim spor aktivitesi benim de 😍
Günaydın fıstıklar ❤

Bugün perşembe yarına hazır mısınız bakalım 🥰

Kampın galibini çok merak ediyorum

Herkese güzel bir gün olsun 😘

Ben yine bugün ders , spor, oğlumun ödevleri vs bir günüm olacak

Kampın 2. Gününü yapacağım , görüşürüz 🤩🤩🤩
Günaydın canım hazırız inşallah herkes güzel eskiler görür
Kamp olayını ben kaçırdım galiba geçmişe bazen bakamıyorum fazla isteyen mi kampa giriyor sıkı diyet mi nasıl oluyor
Günaydın herkese🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Günaydın canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde oğluş Ekim'de 2 yaşına girecek geçen sene ne güzel parti yapmıştık şimdi anca annemler filan çocuklar için daha da zor tabi inşallah atlatırız su süreci hayırlısıyla daha nice doğum günleri yaparsınız 😘

Bende menümü yazayım Zipzip- Zipzip-
Kamp menüsüne tamamen uydum 💕
Spor olarak @Nidsalii
45 dk Leslie 180p
11000 adım 165p
Toplam 345p
Süpersin 🤗
Selamlar
Bugünkü Menümü vereyim
Sabah 09:00 aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin, 1 domates, 5 dal maydanoz, 1 yeşil biber, 3 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği,
11 fincan kiraz sapı çayı
Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi
Öğle saat 14 :00 15 tane üzüm, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 tatlı kaşığı lor peyniri
Saat 16:00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18 :00 domates salatalık biber söğüş,
4 adet köfte, 1 maden suyu
Saat 19 :00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare bitter
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-
Egzersiz
46 dakika Tempolu yürüyüş_115 puan
20 dakika bölgesel : 120 puan
2.500 adım : 30 puan
Toplam : 265 puan
@Nidsalii
Güzel spor kaptanım 👍

Günaydın kizlar :KK36:
Günaydın herkese. :KK54:
Günaydınlar:KK54: bugün uyanamadım Bi türlü:KK51:

Herkese günaydın 🥰
Diyette Diyette çok geçmiş olsun 💐💐💐💐
Günaydın kızlar 😘
Bence de
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Bir günde bir buçuk kilo alabilen bir bünyeye sahibim canım. Büyük konuşmayim yine de tövbe estağfurullah :dua:
Kötü düşünmüyoruz ben de bir günde 2 kilo rahat alırım ama düşünmemeye çalışıyom :KK53:

Back
X