- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
nasıl alkol oluşabiliyormuş ki? anlayamadım narinim?keifrin içinde zamanla az miktardada olsa alkol oluşabiliyormuş bu yüzden ben artık kefir içmiyorum kızlar.kefiri taze içersen olmuyormuş.ama raf ürünlerinde taze bulmak ne mümkün.
u dönüşünü unutma kirazım uzun zamandır montiyi kaçamaksız yapıyorsun .bünyen 1 günlük kaçamagı kaldırır .... yanlız benim korkum bir kere yaptım gerisi gelirmi korkusu . ama sana güveniyorum bu hataya düşmessin ...vereliniortak
nışanlının yeni işide hayırlı olsun güzeliklere vesile olsun inşallah ....yerimseniben
Şeniz
afiyet olsun gözdem ...
yanlış anlamışın canım ....
sıpagettiyle neden peynire yorum yaptılar dersen peynir yaglıdırda ona olmaz demişlerdir ...
montide karbon hidratlarda protein ayrımı yok sadece et tütü ve ekmek türü proteinler beraber yenmiyor .... çünkü hemen kiloya dönüşüyorlar bunu defalarca gördüm .a.s
bol peynir yemenda bir sakınca . yok ama peynirim yagsız olması ekmekle birlikde şart.....
üçgem peynirlerin yagsızı yokki . nazom yiyor evet ama o monti yapmıyor ...
kilo veriyor ama dersen . sana şunu hatırlatırım herşesin bünyesi farklı ... ben çok zor kilo veririm gıdım gıdım . montiyide çok dikkatli yaptıgım halde çok az vererek bu sonuca geldim ... benim 1 . aşamdada kulandıgım peynirim % 2.5 yag oranı vardı hatta lorun %1. üçgen peynirin yag oranı en az % 15 .yiyip yememek sana kalmış tabı bu bünyenle alakalı .ama montinin kesin kuralı ekmek türevinin yanında doymuş yaga yer yoktur ....
sapgetiylede yagsız süt ürününün bi sakıncası yok ...a.s
nazlım bu sorun zamanla halocak gibi deyil . sabredersin ama nereye kadar ...kaynanam 56 yaşında canım . yaşlıda değil . eşim yanlız bırakmak istemediği için beraber oturuyoruz . bende baştan kabul ettim . ama burdaki arkadaşlarım hep bana emin misin diyede sordu . böyle olacağını bilseydim zaten öyle bişey isterdim canım . hani ben çalışıyorum bana rahatlık olur eve gittiğimde yemeğim hazır olur diye düşündüm hep . ama bunları hiç düşünemedim canım . bu kadar uzun vadeli misafir geleceğini bilseydim zaten böyle bişeyi kabul etmezdim .
mutlaka başla canım..evet spor şart, ben çok tembellik ediyodum üşeniyodum ama başladım bi azimle inşallah devamını getirebilirim. sporla sıkılaşarak zayıflanıyor,sarkma olmuyor inşallah sende başla, birlikte yapalım leslie yorumlarımızı...zemuszemus3mil olanı indirdim canım evet. ilk fırsatta yapıcam, hatta bugun oruç tutamadım. yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak. spor şart gerçekten.
enginar yiyebilirsin ....tşk.ederim ablcım cevapların için.
krem peyniri ben de tercih etmem artık.
yagsız peynir ve spagetti OK.
yanlız et türü ve ekmek türü proteinler nelerdir? yazarsan çok sevinirim...
bir de enginar yenebiliyormuydu?
bende indireyim şunu kıslar ya ...zemuszemusmutlaka başla canım..evet spor şart, ben çok tembellik ediyodum üşeniyodum ama başladım bi azimle inşallah devamını getirebilirim. sporla sıkılaşarak zayıflanıyor,sarkma olmuyor inşallah sende başla, birlikte yapalım leslie yorumlarımızı...
2 gündür bakıyorum nevram ama o sitede problem var sanırım sonra tekrar deneyim ...indir aebencim güzel ter attırıyor valla..tabi sen iftar sonrası yap ramazan boyu..
mutlaka başla canım..evet spor şart, ben çok tembellik ediyodum üşeniyodum ama başladım bi azimle inşallah devamını getirebilirim. sporla sıkılaşarak zayıflanıyor,sarkma olmuyor inşallah sende başla, birlikte yapalım leslie yorumlarımızı...zemuszemus
enginar yiyebilirsin ....
yiycekler konuşunda montinin ilk sayfasındaki gl endeks işine yarar canım takıldıgıgında bakabilirsin ....
et ekmek türü .; aslında monti yapmadan yiycekleri iyi tanımak lazım .
protein nedir . karbonhidrat nedir ...
bundan anlıyorumki sen monti kitaplarından okumamışsın ....
ekmek türü ;; ekmek . makarna ... bugday .bulgur ...
1. aşamdada baklagiller . etle yenmiyor .
ama 2. aşmadada etle baklagil yenebiliyor ....
et türüde; kırmız et ,tavuk. balık .
2. aşamdada balıkla ekmek yeniyor aslında .
çünki balık yagının depo olması çok zormuş ....
kıslar ben kaçtım görüşürüz..
2 gündür bakıyorum nevram ama o sitede problem var sanırım sonra tekrar deneyim ...
indirdikden sonra açılmasında bir problem yok dimi.....?? zamanında nıve yayı saalerce indirmiş açamamış tekrar silmıştimsempatiksalakcinni
banada müsade kıslar ....
işler beni bekliyor ..
nevracım kefir için türlü söylemler var ben ikilemde kaldıgım için içmemek yönünde irademi kullanıyorum istersen googleden araştırırsan bir sürü bilgiye ulaşabilirsin.kimseyi yanlış yönlendirmek istemem açıkçası.
kaynanam 56 yaşında canım . yaşlıda değil . eşim yanlız bırakmak istemediği için beraber oturuyoruz . bende baştan kabul ettim . ama burdaki arkadaşlarım hep bana emin misin diyede sordu . böyle olacağını bilseydim zaten öyle bişey isterdim canım . hani ben çalışıyorum bana rahatlık olur eve gittiğimde yemeğim hazır olur diye düşündüm hep . ama bunları hiç düşünemedim canım . bu kadar uzun vadeli misafir geleceğini bilseydim zaten böyle bişeyi kabul etmezdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?