Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

keifrin içinde zamanla az miktardada olsa alkol oluşabiliyormuş bu yüzden ben artık kefir içmiyorum kızlar.kefiri taze içersen olmuyormuş.ama raf ürünlerinde taze bulmak ne mümkün.
nasıl alkol oluşabiliyormuş ki? anlayamadım narinim?

bugünkü menüm
2 tam ekmeğe peynirli tost,söğüş,çay
3-4 köfte,salata,yoğurt
acıkırsam 1 elma
taze fasulye yemeği,yoğurt,salata
1 veya 2 meyve karar vermedim daha..
leslie 3 mil yapıldı sabahtan

günaydın kızlar, herkese iyi ve güzel bir hafta dilerim. a.s.

dünkü menümü vereyim hemen.

sahur
kalkınca 3 incir
20 dk sonra
1,5 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
5 adet tuzsuz siyah zeytin. (bayılıyorum bu zeytine)
domates
1 fincan yeşil çay

iftar
1 kase yogurtlu bugday çorbası
1 kase haşlanmış yogurtlu et
2 kaşık börülce salatası
2 kaşık domatesle pişirilmiş biber
salata

ara
1 incir
1 maden suyu

iftara annemdeydik. bunları kendime uygun görüp yedim, umarım hata yoktur.

tşk.ederim ablcım cevapların için.
krem peyniri ben de tercih etmem artık.
yagsız peynir ve spagetti OK.

yanlız et türü ve ekmek türü proteinler nelerdir? yazarsan çok sevinirim...

bir de enginar yenebiliyormuydu?

kirazcım, eniştenin yeni işi hayırlı olsun canım. maşallah size

nevracım,
3mil olanı indirdim canım evet. ilk fırsatta yapıcam, hatta bugun oruç tutamadım. yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak. spor şart gerçekten.

nazlım bu sorun zamanla halocak gibi deyil . sabredersin ama nereye kadar ...
bu işi uygun dille hem eşinle hem kayın validenle konuşmalısın . yoksa arkası kesilmaz had safaya gelir buda seni çok etkiler az çok seni tanıyorum . sözle olmasa birle hareklerine davrnışlarına yansır busa ev içinde huzursuzluga yol açar ...

ama dedigim gibi uygun dil çok önemli sözçüklerini uygun şeçmen lazım ...a.s
daha yolun başındasın seneler böyle geçmez ...yerimseniben

3mil olanı indirdim canım evet. ilk fırsatta yapıcam, hatta bugun oruç tutamadım. yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak. spor şart gerçekten.
mutlaka başla canım..evet spor şart, ben çok tembellik ediyodum üşeniyodum ama başladım bi azimle inşallah devamını getirebilirim. sporla sıkılaşarak zayıflanıyor,sarkma olmuyor inşallah sende başla, birlikte yapalım leslie yorumlarımızı...zemuszemus

enginar yiyebilirsin ....
yiycekler konuşunda montinin ilk sayfasındaki gl endeks işine yarar canım takıldıgıgında bakabilirsin ....

et ekmek türü .; aslında monti yapmadan yiycekleri iyi tanımak lazım .
protein nedir . karbonhidrat nedir ...
bundan anlıyorumki sen monti kitaplarından okumamışsın ....

ekmek türü ;; ekmek . makarna ... bugday .bulgur ...
1. aşamdada baklagiller . etle yenmiyor .
ama 2. aşmadada etle baklagil yenebiliyor ....

et türüde; kırmız et ,tavuk. balık .
2. aşamdada balıkla ekmek yeniyor aslında .
çünki balık yagının depo olması çok zormuş ....

nazcım, regl olmuşsun sonunda gözün aydın :)
menülerin gerçekten çok az olmuş...

yanlız bu misafir konusunda çok kızdım açıkcası. seni yanlış yonlendirmek istemem ama nacizane fikirlerimi soylemek isterim. öncelikle gelen kişi düşünecek, bu insanlar yeni evli diye. ama anladıgım kadarıyla sizin için degil de kayınvaliden için geliyorlar daha çok ama çok yanlış. hadi onlar düşünmedi, o zaman kayınvaliden düşünecek. 1 ay misafirlik olmaz! birkaç gün olur bence, 1 hafta bile fazla. bir de şu var. eger bu yüzü bulmasalar gelmezler. yani belki de kayınvaliden davet ediyordur. aslında aynı evde yaşadıgınız için sadece eşinle degil, en en baştan kayınvalidenle bu konuyu konuşsan daha iyi olur. eşin de arada yıpranmasın. erkekler bu muhabbetlerden çok sıkılırlar çünkü. ben sana farklı bir örnek vereyim. biz ev aldık bir dönem ve birkaç ay kiradaki evimizi boşaltmamız gerektiği için boşta kaldık. annemler ve kayınvalidemler bize gelin dediler kalmaya. ben kayınvalidemlerde istemedim kalmayı çünkü ne rahat kıyafetlerle yanlarında oturabilirim, ne işten gelince uzanabilirim, ne banyomu rahat yapabilirim. yemek sonrası yan gelip yatamam, illa ki yardım beklenir. çamaşır, ütü vs..detay çok. bu yuzden eşime de açık açık soyledim ve 2 ay benim annemde kaldık. allah razı olsun herşeyimi yaptı, kayınvalidem de yapar ama anneme arkamda dagınıklık bırakınca için rahat eder. ve her türlü ben 2 ay çok rahattım annemde. yani senin bu durumda rahat edememen o kadar normalki, üstelik kendi evinde. daha baştan önlemini alıp konuş ki ileride sıkıntı olmasın derim ben. neticede bir yazlık degil orası yılın 3-5 ayı misafir gelsin kalsın....

bende indireyim şunu kıslar ya ...zemuszemus

indir aebencim güzel ter attırıyor valla..tabi sen iftar sonrası yap ramazan boyu..

nevracım kefir için türlü söylemler var ben ikilemde kaldıgım için içmemek yönünde irademi kullanıyorum istersen googleden araştırırsan bir sürü bilgiye ulaşabilirsin.kimseyi yanlış yönlendirmek istemem açıkçası.

indir aebencim güzel ter attırıyor valla..tabi sen iftar sonrası yap ramazan boyu..
2 gündür bakıyorum nevram ama o sitede problem var sanırım sonra tekrar deneyim ...
indirdikden sonra açılmasında bir problem yok dimi.....?? zamanında nıve yayı saalerce indirmiş açamamış tekrar silmıştimsempatiksalakcinni

eminim devamını getirirsin canım çünkü başlamak en önemlisi.
hele ki alışınca inan vücut spor yapmak, ter atmak istiyor.
ben dogum oncesi ve hamileligimin belli ayına kadar çok spor yaptım.
şu an nasıl istiyorum anlatamam. kızımdan dolayı olmuyor.
bugun oruç degilim ama inş. orucumu sonuna kadar tutmak istiyorum.
ben yaptıkça yorumlarımı yazarım sana.
ama aktif olarak bayram sonrası yapabilirim buyuk ihtimalle.

arada bakıyorum ilk sayfaya ama daha sık bakmalıyım demek ki.
kitabı d&r da bulamadım. int.den alıcam artık. hatta bugun alayım...
sanırım onu okuyunca herşey daha iyi oturacak.
bilgiler için de sagol abla.a.s.

kıslar ben kaçtım görüşürüz..

güle güle canım opuyorumnanaktan

problem yok, benim hemen açıldı kaydirigubbakcemile5

banada müsade kıslar ....
işler beni bekliyor ..

güle güle abla çok kolay gelsin. opuyorumnanaktan

Ben lesliyi işyerinde indirdim ama benim bilgisayarda açılmadı . Bide evdeki bilgisayardan deneyeceğim misafirler gittikten sonra .

Kızlar düşüncelerinzi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum . Ben eşimle herzaman konuşuyorum bu konuları ama kaynanamla konuşamam herhalde . şuanda kaynanamla okadar rahat konuşacak kıvama gelemedim daha . Ama eşim bana herzaman hek verdi oda bu durumdan rahatsız ama şuan için yapacak bişeyi yok . Bayrama kadar bana müsade et bundan sonra böyle bişey olmayacak sana söz veriyorum dedi . Bende bekleyeceğim bayram sonuna kadar .............

kefir için çok güzel şeyler duydum ve bir kez hamileyken içtim ama hiç begenmedim.
hiç de içmiyorum bu yuzden. bi tuhaf ya tadı ekşi ve yogun bişey yogurtla ayran arası..

artık çokmu geç başka bir eve çıkmak için nazlım? fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…