Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

artık çokmu geç başka bir eve çıkmak için nazlım? fisfisfis

malesef canım artık çok geç . bide ben o ev için çok masraf yatım . herşeyini sil baştan tekrar yaptırdık . yepyeni sıfır bir ev oldu açıkçası okadar emeğimide bırakıp gitmek istemem . eşimin ailesinden hiç kimse yardım etmediği için o evin her karışında benim ve eşimin emeği var ikimizin emeğinide bırakıp gitmek istemem . belki böyle şeyler söylenmez ama daha evlenmeden ben ev yapılırken bütün maaşımı alıp eşime verirdim . ne yapılacaksa yapalım diye herşeyi beraber yaptık . onun için emeğimi bırakıp gitmem o evden simoşum . ben kaynanamlada konuşucam güzel bir dille inşallah beni anlayışla karşılar ....

tamamaen sana kayılıyorum aeben ablacığım diyet yapmak için buraya yazmak şart olumunekankayizsmile

İnşallah balım inşallah, mutlu olmanı çok istiyorum, sorunsuz huzurlu bir evliliğin olsun bir ömür , rabbim hiç ayırmasın birtanem :Saruboceq:

Ederim nazlım, çok ederim hemde, herkes mutlu olsun yuvasında inşallah, bana çok uzak geliyor artık mutluluk kavramı

sağol bitanem . ama einim sende çok mutlu olacaksın tatlım . sen bunu hak ediyorsun çünkü . elbet bir gün seni hakeden biri karşına çıkacaktır.

böyle misafirler devam edecekse en iyi karar ayrı eve çıkmak olur Nazlı cığım..Allah yardımcın olsun tatlım çok zor durumdasın ve bir okadar da sabırlı ve sessizsin

böyle misafirler devam edecekse en iyi karar ayrı eve çıkmak olur Nazlı cığım..Allah yardımcın olsun tatlım çok zor durumdasın ve bir okadar da sabırlı ve sessizsin

eşimi çok seviyorum ve onun hatrı için şimdilik susup katlanıyorum mecburen canım .

sağol bitanem . ama einim sende çok mutlu olacaksın tatlım . sen bunu hak ediyorsun çünkü . elbet bir gün seni hakeden biri karşına çıkacaktır.

Yok be nazlım o kadar güvensizimki insanlara karşı artık... Anlatamam sana, bana dünyada cenneti yaşatan bir adam, el üstünde tutan, bakarken gözleri parlayan, bırakma beni diye bağıra bağıra ağlayan adam, fazla değil tam 2 gün sonra herşey bitti diyebiliyorsa, ben kime neye güveneceğim artık? Rabbim taşıyamayacağı yük vermezmiş kullarına, ama ben bu kadar güçlü değilimki... Değilim :sinifsinif:
Geçen hafta araştırdım, 30 yaşına geldikten sonra çocuk esirgeme kurumundan yeni doğmuş çocuklar için başvuru yapabiliyormuşsun, belirli bir gelirim, yada mal varlığın olmalıymış, ve 30 yaşını geçmiş olmalıymışsın, olmazsa 30 yaşından sonra evlat edinmek istiyorum, sevabına nail olup, bütün sevgimi ona verebilmek için :sinifsinif:

canım benim bu kadar karamsar olma . düşün mert için okadar ben unutamam edemem diyip ağladığın uyuyamadığın günleri . bak sonra yasin çıktı karşına ( ne kadar seni hak etmediyse ) merti unutturdu senin yüreğinin güzelliği yeter bitanem eminim yasinide unuturacak seni sonuna kadar hak edecek biri karşına çıkacaktır.

Nazlım mertten sonra biri olsun heyecanı vardı içimde, ama ikiside böyle olunca, ne istiyorum artık, ne de gelmesini bekliyorum...Vardır rabbimin bir bildiği, imtihan dünyası işte... Böyle aşkla meşkle sınanmak bir nebzede rabbim ailemin acısıyla sınamasın beni, açsızlığa susuzluğa beş parasızlığa rahat katlanırımda, sevgisiz yaşanmıyor... annem babam ablam kaldı bir tek rabbim yokluklarını göstermesin

amin canım benim . ALLAH ailelerimizin acısını göstermesin .

iyi geceler kızlar,

bugunku menümü yazıyorum.

sabah
1 şeftali

kahvaltı
2 dilim tb ekmek
2 kk light peynir
domates, salatalık

ara
1 armut

akşam üzeri
balık
salata

akşam (baya geç saatti çok acıkdım)
1 dilim tb ekmek
(1,5 aydır ilk kez akşam ekmek yedim. çılgın gibi istedim neden bilmiyorum)
domatesli biber ve patlıcan
2 bardak ayran

ayrıca 2 şişe maden suyu içtim.

bu arada dün annemden aldıgım bir tarifi yaptım bugun. sizlerlede paylaşayım...

biberleri ve patlıcanları dograyıp (patlıcanlar biraz tuzlu suda bekledi tabi) bir tencereye koydum.
içine bolca kabugu soyulmuş ve dogranmış domates ekledim.
az zeytinyagı ve tuzu da ilave edip iyice pişirdim.
hem domates soslu kızartmayı aratmadı. hem de çok lezzetli oldu.
hem kahvaltıda hem akşam yemeklerinde süper bir çeşit ve tat bence.
tavsiye ederim...

günaydın kızlar....dün anormal yoğundum,katılamadım size..bugünde yorgunluktan ölüyorum,bu tempoya bakalım daha ne kadar dayanıcam,12 de yatıyorum,2,30 da sahur için kalkıyorum,malum annem rahatsız bu sene bana kaldı yemek hazırlama işi,sonra 4,00 de yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum
tamerle birlikte işe gelmek için...gözlerimden uyku akıyo resmen

dünki menümüde vereyim

sabah
2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost

akşam
4--5 kaşık taze fasulye
2 ad fırında köfte (ekmeksiz)
bolca salata

ara
2 erik
1 şeftali

2,5 litre su
iftardan sonra 1 saat yürüyüş

günaydın 6. takımın çıtırları dün yedeiklerim

sabah
2 dilim uno light ekmek
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

öğlen
2 avuç leblebi

akşam
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase cacık
2 adet közlenmiş kırmızı biber

ara
4 adet hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…