günaydın kızlar....dün anormal yoğundum,katılamadım size..bugünde yorgunluktan ölüyorum,bu tempoya bakalım daha ne kadar dayanıcam,12 de yatıyorum,2,30 da sahur için kalkıyorum,malum annem rahatsız bu sene bana kaldı yemek hazırlama işi,sonra 4,00 de yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum
tamerle birlikte işe gelmek için...gözlerimden uyku akıyo resmen
canım bakınayım bende araştırayım merak ettim, yok canım niye yanlış yönlendirecen hepimiz bilgilerimizi paylaşalım eksiğimiz yanlışımız varsa hep beraber araştırır düzeltiriz..kaydirigubbakcemile5nevracım kefir için türlü söylemler var ben ikilemde kaldıgım için içmemek yönünde irademi kullanıyorum istersen googleden araştırırsan bir sürü bilgiye ulaşabilirsin.kimseyi yanlış yönlendirmek istemem açıkçası.
canım ara ara yokla o siteyi.. yok problem ben gayet rahat indirdim oradakilerin tarif ettiği şekli ile...birde indirirken birçok bölüm linki var ya.. birini indirdin mesela ikinciye geçmeyen evvel modemi kapat aç.. yoksa tamamen yüklenemiyor o sitede bayağı bir ayrıntılı anlatmışlar, indiremeyenler olmuş o topikte var yani ...2 gündür bakıyorum nevram ama o sitede problem var sanırım sonra tekrar deneyim ...
indirdikden sonra açılmasında bir problem yok dimi.....?? zamanında nıve yayı saalerce indirmiş açamamış tekrar silmıştimsempatiksalakcinni
hep birlikte canım inşallah.. çocukla daha zor tabi anlıyorum..inşalalh kısa zamanda düzene oturtursun, yorumlarını bekliyorum canım..zemuszemuseminim devamını getirirsin canım çünkü başlamak en önemlisi.
hele ki alışınca inan vücut spor yapmak, ter atmak istiyor.
ben dogum oncesi ve hamileligimin belli ayına kadar çok spor yaptım.
şu an nasıl istiyorum anlatamam. kızımdan dolayı olmuyor.
bugun oruç degilim ama inş. orucumu sonuna kadar tutmak istiyorum.
ben yaptıkça yorumlarımı yazarım sana.
ama aktif olarak bayram sonrası yapabilirim buyuk ihtimalle.
.
nazcım hadi hayırlısı olsun, eşinin sana hak vermesi güzel..demek ki aynı düşünce tarzındasınız maşallah...yavaş yavaş düzene sokacaktır herhalde hayırlısı canım sık bakalım biraz daha dişini olumunekankayizsmileBen lesliyi işyerinde indirdim ama benim bilgisayarda açılmadı . Bide evdeki bilgisayardan deneyeceğim misafirler gittikten sonra .
Kızlar düşüncelerinzi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum . Ben eşimle herzaman konuşuyorum bu konuları ama kaynanamla konuşamam herhalde . şuanda kaynanamla okadar rahat konuşacak kıvama gelemedim daha . Ama eşim bana herzaman hek verdi oda bu durumdan rahatsız ama şuan için yapacak bişeyi yok . Bayrama kadar bana müsade et bundan sonra böyle bişey olmayacak sana söz veriyorum dedi . Bende bekleyeceğim bayram sonuna kadar .............
Gözdemmm aaaa, valla kızarım..Ederim nazlım, çok ederim hemde, herkes mutlu olsun yuvasında inşallah, bana çok uzak geliyor artık mutluluk kavramı
kirazcım Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem ev işi çok zor tabi... Anneciğin daha iyi mi bari?günaydın kızlar....dün anormal yoğundum,katılamadım size..bugünde yorgunluktan ölüyorum,bu tempoya bakalım daha ne kadar dayanıcam,12 de yatıyorum,2,30 da sahur için kalkıyorum,malum annem rahatsız bu sene bana kaldı yemek hazırlama işi,sonra 4,00 de yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum
tamerle birlikte işe gelmek için...gözlerimden uyku akıyo resmen
enişte bey açmış ağzını..demek ki hakeden oldu.. İnşallah çok üzülmeden sıkılmadan halledersiniz canım..olumunekankayizsmilegünaydın kirazım aman canım benim dikkat et kendine . halsız kalırsın . akşam görümcemler bende iftardaydı . tabiki misafirlerimizde vardı . eşimin eniştesi çıldırttı eşimi . eşim en sonunda yeter dedi bayramdan sonra ev bulup çıkıcam dedi burdan gemçliğimi yediniz rahat bırakmadınız evliliğmde rahat bırakın bari dedi ben bile şaşırdım .
günaydın kirazım aman canım benim dikkat et kendine . halsız kalırsın . akşam görümcemler bende iftardaydı . tabiki misafirlerimizde vardı . eşimin eniştesi çıldırttı eşimi . eşim en sonunda yeter dedi bayramdan sonra ev bulup çıkıcam dedi burdan gemçliğimi yediniz rahat bırakmadınız evliliğmde rahat bırakın bari dedi ben bile şaşırdım .
Günaydın kıslar,
kirazcım Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem ev işi çok zor tabi... Anneciğin daha iyi mi bari?
günaydın canım benim...dünki yazdıklarınıda okudumda nazlım,valla allah sabır versin sana,ben bu kadar sabırlı olamam,eşime mutlaka yansıtırdım...eşinde zaten haklı olarak en sonunda patlamış,buna rağmen hala sizde kalacaklarsa pes yaniohaoldumsmile
günaydın nevroşum,opuyorumnanaktangerçekten çok zor,birsürü işimide yapamıyorum,üstüne bide tamer akşamları yemekten hemen sonra dışarı çıkmak istiyo,gittiğimiz yerde uzak bahçeli bi yer,yürümüşte oluyorum ama ben dün gece artık dayanamadım,otururken tamerin omzuna başımı koymamla gözlerimi kapatmam bir oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada anneciğimde daha iyi ama ameliyatı daha yeni olduğu için sancıları devam ediyo,dr.da demiş 6 ayda anca toparlarsın diye,rabbim hayırlısını versin,o iyi olsunda ben yorulmaya razıyım:Saruboceq:
günaydın nevroşum,opuyorumnanaktangerçekten çok zor,birsürü işimide yapamıyorum,üstüne bide tamer akşamları yemekten hemen sonra dışarı çıkmak istiyo,gittiğimiz yerde uzak bahçeli bi yer,yürümüşte oluyorum ama ben dün gece artık dayanamadım,otururken tamerin omzuna başımı koymamla gözlerimi kapatmam bir oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada anneciğimde daha iyi ama ameliyatı daha yeni olduğu için sancıları devam ediyo,dr.da demiş 6 ayda anca toparlarsın diye,rabbim hayırlısını versin,o iyi olsunda ben yorulmaya razıyım:Saruboceq:[/B]
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Bebeğim hasta. Boğazında enfeksiyon varmış. Ve çok kötü yara olmuş. :1no2: Çok ateşleniyor. İlaçlarını doğru düzgün içemiyor. Kusuyor. kafamçokkarıştı İğnelere geçicez sanırım. Pazar gecesinden beri bu şekilde. Aklım evde. Moralim bozuk. :çok üzgünüm: Birazdan birikmiş menülerimi yazarım.
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Bebeğim hasta. Boğazında enfeksiyon varmış. Ve çok kötü yara olmuş. :1no2: Çok ateşleniyor. İlaçlarını doğru düzgün içemiyor. Kusuyor. kafamçokkarıştı İğnelere geçicez sanırım. Pazar gecesinden beri bu şekilde. Aklım evde. Moralim bozuk. :çok üzgünüm: Birazdan birikmiş menülerimi yazarım.
ayy canı kıyamam yaa..derler ya hasta mısın hastaya mı baktın diye , zor tabi bide üstüne ev işi, iş hayatı.. Allah kolaylık versin..olumunekankayizsmile
Annenin iyi olmasına sevindim canım.. tabii zamanla toparlayacak vücut kolay mı yaaa..
En kısa zamanda sağlıklı günlerine kavuşsun inşallah..:Saruboceq:
Bu arada kıslar yumukumdan ses çıkmadı, merak ettim ben onu, onunda tahlil işleri filan vardı ne oldu acaba? İnşallah iyidir ... Dualarım seninle yumukum.. İnşllah sıkıntılı bir sonuç vs. almamışsındır..:Saruboceq:
benim bugün için menüm de şöyle olacak kıslar
2 tam ekmeğe peynirli tost, söğüş,çay
3 köfte salata yoğurt
1 elma
taze fazulye yemeği, yoğurt,salata
acıkırsam 1-2 meyve
leslie 3 mil sabahtan yapıldı...zemuszemus
ayy canı kıyamam yaa..derler ya hasta mısın hastaya mı baktın diye , zor tabi bide üstüne ev işi, iş hayatı.. Allah kolaylık versin..olumunekankayizsmile
Annenin iyi olmasına sevindim canım.. tabii zamanla toparlayacak vücut kolay mı yaaa..
Bu arada kıslar yumukumdan ses çıkmadı, merak ettim ben onu, onunda tahlil işleri filan vardı ne oldu acaba? İnşallah iyidir ... Dualarım seninle yumukum.. İnşllah sıkıntılı bir sonuç vs. almamışsındır..:Saruboceq:
3 köfte salata yoğurt
1 elma
acıkırsam 1-2 meyve
3 köfte salata yoğurt
1 elma
acıkırsam 1-2 meyve
Nazlı şu huzursuz eniştenin saçını başını bir yolabilirmiyim yaaa, bu sıcakta insanları ne bezdiriyor , öfff beee fenalık getirdi arkadaşımalmaz: klava:
amin nevroşum ya,allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
bu arada ayşegülümü bende merak ediyorum,perşembe alıcaktı sonuçları,inş.güzel haberler vericek bize
ayrıca nevkuşum menü ve spor içinde kocaman alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisharikasın
canım benim çok geçmiş olsun,kıyamam ya..rabbim tez zamanda şifasını versin:Saruboceq:
aynen bende gözdemimalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile,gel birlikte yolalım ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?