Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kirazım aman canım benim dikkat et kendine . halsız kalırsın . akşam görümcemler bende iftardaydı . tabiki misafirlerimizde vardı . eşimin eniştesi çıldırttı eşimi . eşim en sonunda yeter dedi bayramdan sonra ev bulup çıkıcam dedi burdan gemçliğimi yediniz rahat bırakmadınız evliliğmde rahat bırakın bari dedi ben bile şaşırdım .

Günaydın kıslar,

ben sabah sporumu yapıp geldim çok dinamiğim bu aralar yaa..

canım bakınayım bende araştırayım merak ettim, yok canım niye yanlış yönlendirecen hepimiz bilgilerimizi paylaşalım eksiğimiz yanlışımız varsa hep beraber araştırır düzeltiriz..kaydirigubbakcemile5

canım ara ara yokla o siteyi.. yok problem ben gayet rahat indirdim oradakilerin tarif ettiği şekli ile...birde indirirken birçok bölüm linki var ya.. birini indirdin mesela ikinciye geçmeyen evvel modemi kapat aç.. yoksa tamamen yüklenemiyor o sitede bayağı bir ayrıntılı anlatmışlar, indiremeyenler olmuş o topikte var yani ...

hep birlikte canım inşallah.. çocukla daha zor tabi anlıyorum..inşalalh kısa zamanda düzene oturtursun, yorumlarını bekliyorum canım..zemuszemus

nazcım hadi hayırlısı olsun, eşinin sana hak vermesi güzel..demek ki aynı düşünce tarzındasınız maşallah...yavaş yavaş düzene sokacaktır herhalde hayırlısı canım sık bakalım biraz daha dişini olumunekankayizsmile
Ederim nazlım, çok ederim hemde, herkes mutlu olsun yuvasında inşallah, bana çok uzak geliyor artık mutluluk kavramı
Gözdemmm aaaa, valla kızarım..klava:
ne demek mutluluk bana uzak.. hayatta çok büyük kalp acıları var aa mutluluk mutlaka bir yerlerde seni bekliyor, bunu kalbinden hiç çıkartma canım.. Allah önüne seni çok ama çok mutlu edecek, kıymetini bilecek insan evlatları çıkartacak ben buna inanıyorum...Şeniz

kirazcım Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem ev işi çok zor tabi... Anneciğin daha iyi mi bari?

enişte bey açmış ağzını..demek ki hakeden oldu.. İnşallah çok üzülmeden sıkılmadan halledersiniz canım..olumunekankayizsmile

günaydın canım benim...dünki yazdıklarınıda okudumda nazlım,valla allah sabır versin sana,ben bu kadar sabırlı olamam,eşime mutlaka yansıtırdım...eşinde zaten haklı olarak en sonunda patlamış,buna rağmen hala sizde kalacaklarsa pes yaniohaoldumsmile
Günaydın kıslar,

kirazcım Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem ev işi çok zor tabi... Anneciğin daha iyi mi bari?

günaydın nevroşum,opuyorumnanaktangerçekten çok zor,birsürü işimide yapamıyorum,üstüne bide tamer akşamları yemekten hemen sonra dışarı çıkmak istiyo,gittiğimiz yerde uzak bahçeli bi yer,yürümüşte oluyorum ama ben dün gece artık dayanamadım,otururken tamerin omzuna başımı koymamla gözlerimi kapatmam bir oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada anneciğimde daha iyi ama ameliyatı daha yeni olduğu için sancıları devam ediyo,dr.da demiş 6 ayda anca toparlarsın diye,rabbim hayırlısını versin,o iyi olsunda ben yorulmaya razıyım:Saruboceq:

emin ol okadar laftan sonra yine gelip kalır canım bizde . neyse 1 hafta rahat olucam şimdi de ankaraya eşimin abisinin yanına gidecekmiş bugün ....

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Bebeğim hasta. Boğazında enfeksiyon varmış. Ve çok kötü yara olmuş. :1no2: Çok ateşleniyor. İlaçlarını doğru düzgün içemiyor. Kusuyor. kafamçokkarıştı İğnelere geçicez sanırım. Pazar gecesinden beri bu şekilde. Aklım evde. Moralim bozuk. :çok üzgünüm: Birazdan birikmiş menülerimi yazarım.

ayy canı kıyamam yaa..derler ya hasta mısın hastaya mı baktın diye , zor tabi bide üstüne ev işi, iş hayatı.. Allah kolaylık versin..olumunekankayizsmile
Annenin iyi olmasına sevindim canım.. tabii zamanla toparlayacak vücut kolay mı yaaa..
En kısa zamanda sağlıklı günlerine kavuşsun inşallah..:Saruboceq:

Bu arada kıslar yumukumdan ses çıkmadı, merak ettim ben onu, onunda tahlil işleri filan vardı ne oldu acaba? İnşallah iyidir ... Dualarım seninle yumukum.. İnşllah sıkıntılı bir sonuç vs. almamışsındır..:Saruboceq:

benim bugün için menüm de şöyle olacak kıslar
2 tam ekmeğe peynirli tost, söğüş,çay
3 köfte salata yoğurt
1 elma
taze fazulye yemeği, yoğurt,salata
acıkırsam 1-2 meyve

leslie 3 mil sabahtan yapıldı...zemuszemus

Günaydın kızlar sabah bir sürü şey yazdım ama o ara bağlantı koptu gönderemedim :sinifsinif:
Sahura kalkamıyorum daha doğrusu hemen yiyip yattığımda midem bulanıyor ve ağrıyor, gece geç vakitlere kadar rapor hazırlıyorum şirkketten eve iş götürüyorum yoğunuz bu ara, sonrada gece 12 lere 1 lere kadar çalışmak zorunda kalıyorum evde, zaten çalışmasamda sıcaktan da uyunmuyor ya neyse, o yüzden sanırım ramazan sonuna kadar iftardan iftara idare edeceğim, dünkü iftar menüm;
16/08/2010
İFTAR
1 Tabak Türlü
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
23:45
1 Elma
1 Armut
1 Şeftali

Kıyamam yaa, çok geçmiş olsun nazocuğum, hastahanede bir kaç gün kalıp daha yoğun bir tedaviyi denemezmisiniz? Hem gözetim altında olur

canım çok geçmiş olsun bebişine.. çok üzüldüm..inşalalh çabucak atlatır bu enfeksiyonu..
:1hug:

canım benim çok geçmiş olsun . ALLAH tez zamanda acil şifalar versin bebeğine

Nevroşum ayşegül perşembe alacağım sonuçları demişti yanlış hatırlamıyorsam, beklemedeyiz rabbimin izniyle hayırlı haberi sengözlerimebaksanab

yumukumun sonuçları perşembe günü belli olacak canım .....

Nazlı şu huzursuz eniştenin saçını başını bir yolabilirmiyim yaaa, bu sıcakta insanları ne bezdiriyor , öfff beee fenalık getirdi arkadaşıma lmaz:klava:

amin nevroşum ya,allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
bu arada ayşegülümü bende merak ediyorum,perşembe alıcaktı sonuçları,inş.güzel haberler vericek bize

ayrıca nevkuşum menü ve spor içinde kocaman alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisharikasın

canım benim çok geçmiş olsun,kıyamam ya..rabbim tez zamanda şifasını versin:Saruboceq:
Nazlı şu huzursuz eniştenin saçını başını bir yolabilirmiyim yaaa, bu sıcakta insanları ne bezdiriyor , öfff beee fenalık getirdi arkadaşıma lmaz:klava:

aynen bende gözdemimalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile,gel birlikte yolalım ne dersin

Olur neslişim, zaten şiddet yanlısıyım son zamanlarda, içimdeki şiddet isteğini durduramıyorum, beni she-ra pozisyonuna sokmasın bu enişte, yakarım bu gezegeniiiii guclubacismileşakkıdı

gelin bende varım kızlar beraber yolalım . eşim oruçluyken çok agrasif olur zaten . çocuk daha yeni girmiş eve yok beni neden hiç gezdirmiyorsun . yok sende çok değişmişsin falan çocuk sıcaktan bunalmış zaten işten en erken eve geldiği saat 8 daha bir sürü şey söyledi eşimde dayanamadı en sonunda patladı .... ben çalışıyorum burda sizimi eğlendircem sabahtan akşama kadar sen ne haldesin diye soran yok falan diye . ya adam birde çoraplarını çıkarıp ortalık yere atmıyormu uyuz oluyorum en nefret ettiğim şey salonun orta yerinde çorap . ALLAHIM misafir geldi diye isyan etmiyorum misafir berekettir biliyorum ama bu enişte beni canımdan bezdirdi . ne evde doğru düzgün hareket edebiliyorum ne adam gibi banyo yapabiliyorum . ben işten evime gidince yatıp dinlenmek istiyorum . televizyon karşısında şekerleme yapmak istiyorum . eşimle baş başa oturup televizyon izlemek istiyorum .

tamam doğru ya perşembeydi dimi, sağolun kıslar ya benim aklımdan uçmuş, nette de göremiyince merak ettim..

kirazım sağol canım, inşallah rotaya girdim...
bu hafta da güzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah..

bu arada yenge hanım gelmiyor bize eşim kaynanama söyledi ben istemiyorum diye .. bayramdan 10 gün önce kaynanam gidecek oraya artık orda ne kadar kalır bilmiyorum .

günaydın fıstıklar

nazocum çok geçmiş olsun bebişine

nazlıcım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah ,şu duyarsız misafilere deli oluyurum ya

bugün sahurda uyuyakalmışım ,gözümü açtığımda saat 7ydi ohaoldumsmile bugünde gitti oruç malesef

elifim sana da günaydın...

sen geldin ben gidiyom...:gitme:

yarın ablamlar gelecek Ankaradan 3-4 günlüğüne bizde kalacaklar, biraz hazırlık yapayım..

nazcım ben bu arada yarın filan girerim de perşembe belki giremeyebilirim. cuma sabah mutlaka kilo bildirimi için girerim canım, meraklanmayın yani emi? şimdiden söylemiş olayım aklımda iken..
hepinizi öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…