Düzenli spor a git.Ayy çok tatlısın utandım vallah iltifatin için teşekkür ederim meme revizyon olacam madem kilo verem iyice sarksin öğle 5 bin verip toparlatayim diye düşündüm
Olmaz olur mu canım yemek başında beklerken bile adım sayıyorum pilates yaparken 3_4 kere ara verdigimi bilirim hele büyük kızım bir dağını ki sorma ebasi ödevi küçük kızın uykusu derken bitmez ama işte nasıl yemek yapmak zorundaysan kendimi spor için sartlardirdim başka türlü olmuyorAmann maşallah spora bak ...
Nasıl vakit bulabiliyorsun bu kadar spora???
Çoluk çocuk ev yemek çamaşır yok mu??
Valla cok iyi yapıyorsun..Olmaz olur mu canım yemek başında beklerken bile adım sayıyorum pilates yaparken 3_4 kere ara verdigimi bilirim hele büyük kızım bir dağını ki sorma ebasi ödevi küçük kızın uykusu derken bitmez ama işte nasıl yemek yapmak zorundaysan kendimi spor için sartlardirdim başka türlü olmuyor
Azıcık değil herhalde söyle bakem kaç boyun???Deve de var boy
Allah vermiş şükür var azıcık
Ben de bu kilomdan daha zayıf haldeyken giydiğim kıyafetleri giyebiliyorum şaşırıyorum daa spor dan mı acaba böyle formda olmamız???Senle boyumuz yakın.
Bak şu an 70 lerdeyim acaip forma girdi vücudum.
Herşey bol geliyor.
Patlayacak gibi olan şeyler bile bosbol
Yok kız kısaldı boyum.Azıcık değil herhalde söyle bakem kaç boyun???
Sıkılaşma olsa fena olmaz aslında vücutta 65 olcam 10 kg daha vereyim deDüzenli spor a git.
Diğer günlerde eliptik yap.
Spor form a sokar
Hosgeldin N Nidsalii özledik seniEvett ben geldimŞu an tekrar ayrıldığım kiloya döneyim tekrar listeye gireyim yarından itibaren tekrar spor için liste başı yapıyorum etiketleri alayım
Bu hafta staja başlıyorum üç aylık bi yoğunluğum olacak spora çok zaman ayıramam gibi Ama size zaman ayıracağımHerkese iyi geceler yarına güzel eksileriniz olsun
Harikasın helal olsun vallahi darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsunSenle boyumuz yakın.
Bak şu an 70 lerdeyim acaip forma girdi vücudum.
Herşey bol geliyor.
Patlayacak gibi olan şeyler bile bosbol
Hayırlı olsun canım stajın.Evett ben geldimŞu an tekrar ayrıldığım kiloya döneyim tekrar listeye gireyim yarından itibaren tekrar spor için liste başı yapıyorum etiketleri alayım
Bu hafta staja başlıyorum üç aylık bi yoğunluğum olacak spora çok zaman ayıramam gibi Ama size zaman ayıracağımHerkese iyi geceler yarına güzel eksileriniz olsun
Olur olur kadın istesin yeterHarikasın helal olsun vallahi darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun
Benim basenler içi boşaldı fos fosSıkılaşma olsa fena olmaz aslında vücutta 65 olcam 10 kg daha vereyim de
Bende bende
Olur çokta güzel olurHarikasın helal olsun vallahi darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun
Şu anlık bir ay Bursada iki ay İstanbul'da olacak sonrası belli değil neresi çıkarsa şansımaHayırlı olsun canım stajın.
Kırıkkale de mi staj yerin?
Canım ben bölgesel için program tekrar yükledim.
Ordaki egzersizleri yapıyorum genelde
Canım ben izleyemedigim için resimden anla uygula vakit kaybı çok oluyorBende bende
Olur çokta güzel olursudem34 azmine hayranım çok güzel sonuçlar aldı Ama sende çok iyi gidiyorsun ilerde görünce boşa söylemişim bunları neler yaptım Ne diyeceksin sizlerden Ne resimler görüpte ah ahh diyeceğiz bizde
Şu anlık bir ay Bursada iki ay İstanbul'da olacak sonrası belli değil neresi çıkarsa şansıma
Ya isterseniz tekrar başlayabilirim bölgesel videolara onu bi soralım beğendiyseniz
İyi ya bir Bursa bir İstanbul süperBende bende
Olur çokta güzel olursudem34 azmine hayranım çok güzel sonuçlar aldı Ama sende çok iyi gidiyorsun ilerde görünce boşa söylemişim bunları neler yaptım Ne diyeceksin sizlerden Ne resimler görüpte ah ahh diyeceğiz bizde
Şu anlık bir ay Bursada iki ay İstanbul'da olacak sonrası belli değil neresi çıkarsa şansıma
Ya isterseniz tekrar başlayabilirim bölgesel videolara onu bi soralım beğendiyseniz
Evet Ama Ne kadarda gider artık bilmiyorumİyi ya bir Bursa bir İstanbul süper
Canım senin vki çok iyi
Mezuniyet ine 1,5 kilo mu kaldı?
Ay Evet ben o internet işini unuttum valla ona rağmen çok iyi yaptın tebrik ederimCanım ben izleyemedigim için resimden anla uygula vakit kaybı çok oluyor
Puan konusunda evet bonus yüksek ama ben anlamaya çalışana kadar kendi programı yapsam hem daha çok kalori harcar hemde aynı puanı alırim
Sınırsız internet imkanım oldugunda isterim ama şu ara biraz zor.
Gönderilerin hepsini yaptımBir tek en sonuncu başladım yarım kaldı bir daha da yapamadım
bakalım benim vki kuculunce ben nasıl vercemEvet Ama Ne kadarda gider artık bilmiyorummezuniyetten sonra gitmeyip burda freeden biraz daha vereyim sonra korurum burdan gidince ucu kaçar gibi
Sorumluluk duygusu diyelimAy Evet ben o internet işini unuttum valla ona rağmen çok iyi yaptın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?