Canım spor salonunda ölçtürmüştüm az demişti ama o zaman bu kadar su içmiyordum tekrar başka bir tartı bulur ölçüm yaptırırımspor salonu ya da su ölçen bir tartı da ölç bence
TeşekkürlerSevgili arkadaşlarım ❤❤❤
Bir aktivitemizi daha bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz, genel olarak hepimiz çok iyiydikchallenge kazananımızı tebrik ediyor, kaybedenimiz olmadığı için hepiniz eksiyle geldiğiniz için tebrik ediyorum bazılarınızı daha çok tebrik ediyorum tabiki ❤❤❤
Esas olarak kg bildirimine göre sıralamamız (B.kilosu-G.kilosu- Fark-Yüzde)
1.sudem34
71,2 69,5 1 %2,39
2.Felicio
55,9 55,0 0,9 %1,61
3.asysss
64,9 63,9 -1 %1,54
4.Orjinalisim
84,5 83,4 1,1 %1,30
5.missadangel
82,9 82,0 0,9 %1,09
spor bildirimine göre sıralama (spor puanı)
1.Felicio 2565p
2.Orjinalisim 2500p
3.sudem34 2032p
4.missadangel 1870p
5.asysss 1750p
Fena değil dediğin iddianı yapmış ilk üçe girmişsinTeşekkürlerFelicio cnm...
Eline sağlık
Herkesi tebrik ederim
Sporda sonuncu olacağımı biliyordum neyse sağlık olsun
Yüzdem decfema değil ben böyle mutlu oldum
Olsun sıkıntı yok inşallah yaevettt
Kusura bakma canım
Bir zamanlar bir fitannemiz daha vardı o sandım
Hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın
ha ha akıllı kadın buyrun benimYüzdeyi ben de ilk burda gördüm ve hesapladım
Ben de hep diyet yaptım sürekli kendime liste tuttum bütün listelerim orda burda kaldı atıldı gitti defter iyi fikirmişakıllı kadının hali bir başka zaten
canım eline emeğine sağlıkSevgili arkadaşlarım ❤❤❤
Bir aktivitemizi daha bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz, genel olarak hepimiz çok iyiydikchallenge kazananımızı tebrik ediyor, kaybedenimiz olmadığı için hepiniz eksiyle geldiğiniz için tebrik ediyorum bazılarınızı daha çok tebrik ediyorum tabiki ❤❤❤
Esas olarak kg bildirimine göre sıralamamız (B.kilosu-G.kilosu- Fark-Yüzde)
1.sudem34
71,2 69,5 1 %2,39
2.Felicio
55,9 55,0 0,9 %1,61
3.asysss
64,9 63,9 -1 %1,54
4.Orjinalisim
84,5 83,4 1,1 %1,30
5.missadangel
82,9 82,0 0,9 %1,09
spor bildirimine göre sıralama (spor puanı)
1.Felicio 2565p
2.Orjinalisim 2500p
3.sudem34 2032p
4.missadangel 1870p
5.asysss 1750p
Sen özellikle çok güzel kilo verdin çok tebrik ederim balımcanım eline emeğine sağlık
Harikasın yine spor birinciliğini tebrik ederim
Hedefe ulaştığımız için çok mutluyum
Hepinizi ayrı ayrı kutlarım
Herkes çok güzel kilo verdi spor yaptı
sen nasil istersen ama benim regl ödemi olabilir o hafta hedefler tutmazsa kızmaSen özellikle çok güzel kilo verdin çok tebrik ederim balım1 hafta dinlenelim 1 hafta sonra yine güzel performans yapalım
chia tohumu al evde yoksa ben çok memnun kaldımSen özellikle çok güzel kilo verdin çok tebrik ederim balım1 hafta dinlenelim 1 hafta sonra yine güzel performans yapalım
planın ne nasıl bir şey yapalım?Sen özellikle çok güzel kilo verdin çok tebrik ederim balım1 hafta dinlenelim 1 hafta sonra yine güzel performans yapalım
Ondan sonraki haftaya bakarız o haldesen nasil istersen ama benim regl ödemi olabilir o hafta hedefler tutmazsa kızmaeksi az oluyor o zaman bir iki hafta içinde
ben bu hafta bir gün uzun bir gün kısa açlık yapicam metabolizmami hızlandırmam lazım bugün yine 22 saat yaptım hemen WC iptalSen özellikle çok güzel kilo verdin çok tebrik ederim balım1 hafta dinlenelim 1 hafta sonra yine güzel performans yapalım
Stoklu şekilde chia kinoa yulaf ve keten tohumu varchia tohumu al evde yoksa ben çok memnun kaldım
Kasım ayı listesinde ilk 10 a girmek hedefimOndan sonraki haftaya bakarız o haldemezun olana kadar birşeyler daha yapalım istiyorum sen ne zaman düşünüyorsun mezun olmayı ? Rozet bana pek bir cazip geliyor
Ben if yapmaması gereken bir kişi olarakben bu hafta bir gün uzun bir gün kısa açlık yapicam metabolizmami hızlandırmam lazım bugün yine 22 saat yaptım hemen WC iptalyarın tekrar erken saatte yiyip dengelemem lazim
harika kinoa ne işe yarıyor?Stoklu şekilde chia kinoa yulaf ve keten tohumu varen son erik ve günkurusu da stokladım
Ben kasımı beklemek istemiyorum ekim sonu doğum günüme yakın bir gün mezun olmak istiyorum tabi ki niyetim bu ama bakalım verebilecek miyimKasım ayı listesinde ilk 10 a girmek hedefim
Kasımdan önce mezun olmak istemiyorum
4 hafta daha yapıp 5 aya diyeti tamam layip mezun olup korumaya geçmek
kabızlık ceken biri if yapmamalı zatenBen if yapmaması gereken bir kişi olarakWC çok önemli hızlıdan ziyade kalıcı olması önemli iyi dayanıyorsun diye düşünüyorum
Metebolizma öyle hızlanıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?