Yok canım marketten aldım Migros ta hep oluyorharika kinoa ne işe yarıyor?
Salataya filan mı katıyorsun?
Aktardan mı stokladin?
Ben kuru meyve ve kuruyemiş marketten
Tohumları da pazardan buldum çok faydasinu gördum iki haftadır
Dengeliyorsan bence sorun değil sonuçta şahanekabızlık ceken biri if yapmamalı zaten6 öğün beslenmeli yağ yakımı için aklıma gelmiyor bile kahve şahane tok tutuyor enerji moral motivasyon veriyor
Uzun açlık diyetleri metabolizma yı yavaşlatıyor.
Ben bağırsak için bir uzun bir kısa yapıyorum
Kasım sonu değil.Ben kasımı beklemek istemiyorum ekim sonu doğum günüme yakın bir gün mezun olmak istiyorum tabi ki niyetim bu ama bakalım verebilecek miyim
Tamam kesin o listede olurum ben fena kapışırız bakKasım sonu değil.
4 hafta sonra Ekim sonu seabahar yeni liste yayınlayacak ya.
2 ayda bir hazırlıyor
Hani senin derece yaptığın
benim de bu ay hem oğlanın doğum günü hem evlilik yıldönümü var.Disari çıkmayız hastalık dan ötürü ama oğlanın canı ne isterse yaparım belki yerim belki yemem bilmiyorumDengeliyorsan bence sorun değil sonuçta şahane
Sakın Yeme canımbenim de bu ay hem oğlanın doğum günü hem evlilik yıldönümü var.Disari çıkmayız hastalık dan ötürü ama oğlanın canı ne isterse yaparım belki yerim belki yemem bilmiyorum
o zaman 4 hafta mezun olmuycan beraber olacazTamam kesin o listede olurum ben fena kapışırız bak
canım istemiyor zaten damak tadı değişmişSakın Yeme canım
alternatif tahıllardan tat aliyor musun?Yok canım marketten aldım Migros ta hep oluyor
Kinoa bitki tohumu bulgur pirinç yerine kullanılıyor diyete uygun onun dışında maş fasülyesi siyah mercimek kepekli pirinç bir kaç çeşit bulgur daha var
4 hafta olmasakta başta varız ya listede yer alırız mesala Lilim mezun olduğu halde vardı nidsalii de vardıo zaman 4 hafta mezun olmuycan beraber olacazbeni bekliycen yuppi sırt sirta mezun olalım ben bugün hedefe ulaştım yüzde yüz şimdi senin vki kac oldu?
Boyunun çok altına düştün vki çok iyidir
sağol canım daha iki hafta varEvlilik yıldönümünüz ve oğluşunun doğum günü kutlu olsun iyi ki evlenip doğurmuşsunbirlikte nice mutlu sağlıklı güzel yıllarınız olsun
hiç zannetmiyorum4 hafta olmasakta başta varız ya listede yer alırız mesala Lilim mezun olduğu halde vardı nidsalii de vardı
Bence belki anca veririm sonlara gelince kg vermek zorlaşıyor sankibakalım sonuçlar ne olacak merak ediyorum sen en az ilk 5 te olursun bence
Canım ben dünya mutfağını çok seviyorum klasik yemeklere değil normal dünya mutfağından tarifleri yapıyoruz genelde seviyorum mesala chia sabahtan yada akşamdan hazırlıyoruz ertesi gün muhteşem oluyor illa kalorili yağlı yemekler güzel olur diye birşey yok baharatla çok güzel lezzetler verilebiliyor semizotu salatasına toz kişnişle Haşlanmış kinoa mükemmel oluyoralternatif tahıllardan tat aliyor musun?
Her yemeğin bir ruhu var ya.
Geçen kalori düşürmek için patlıcan yemeğini rezil ettim.
Şimdi artık az ye ama yemeğin ruhuna ihanet etme diyorum
canım o ayrı bir liste mı acaba?4 hafta olmasakta başta varız ya listede yer alırız mesala Lilim mezun olduğu halde vardı nidsalii de vardı
Bence belki anca veririm sonlara gelince kg vermek zorlaşıyor sankibakalım sonuçlar ne olacak merak ediyorum sen en az ilk 5 te olursun bence
senin en büyük avantajı n annen genç ve hevesliCanım ben dünya mutfağını çok seviyorum klasik yemeklere değil normal dünya mutfağından tarifleri yapıyoruz genelde seviyorum mesala chia sabahtan yada akşamdan hazırlıyoruz ertesi gün muhteşem oluyor illa kalorili yağlı yemekler güzel olur diye birşey yok baharatla çok güzel lezzetler verilebiliyor semizotu salatasına toz kişnişle Haşlanmış kinoa mükemmel oluyor
Yok canım başlangıç kilosunu sayıyor nidsaliinin girişi çok eskiydi 2008 di galiba N Nidsalii aydınlat bizi canımhiç zannetmiyorum
74.8 ile 2014 de yarım bıraktım ya çok yol katettim mı kaça bölecek nasıl hesap kitap olacak merak ediyorum
6 yıla bolerse yandım
Yarım bıraktığım diyeti tamamlamaliyim artık.
8 yıldır bir becerememistim
Nerelerdesin canım eksikliğini hissettim valla nasilsinKızlar internet sıkıntısı çekiyorum 6gundur evde internet yok telefonlardakilerde çekmiyo
Hepinizi tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz
Yeni gelen arkadaşlar var hosgeldiniz
Hayırlı yolculuklar canım tamam unutmayızBu gece yola çıkıyorum ben Bursaya yarın sabah iş başı yapacağım aceleye geldi yine8-9 saat yolum var yarın biraz yoğun olurum Ama akşamı burada olacağım etiketleri sporları unutmayalım hepinizi seviyorum bu arada ikinciliğide tebrik ederim mükemmel sonuç
Eline sağlık canımSevgili arkadaşlarım ❤❤❤
Bir aktivitemizi daha bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz, genel olarak hepimiz çok iyiydikchallenge kazananımızı tebrik ediyor, kaybedenimiz olmadığı için hepiniz eksiyle geldiğiniz için tebrik ediyorum bazılarınızı daha çok tebrik ediyorum tabiki ❤❤❤
Esas olarak kg bildirimine göre sıralamamız (B.kilosu-G.kilosu- Fark-Yüzde)
1.sudem34
71,2 69,5 1 %2,39
2.Felicio
55,9 55,0 0,9 %1,61
3. @asysss
64,9 63,9 -1 %1,54
4. @Orjinalisim
84,5 83,4 1,1 %1,30
5.missadangel
82,9 82,0 0,9 %1,09
spor bildirimine göre sıralama (spor puanı)
1.Felicio 2565p
2. @Orjinalisim 2500p
3.sudem34 2032p
4.missadangel 1870p
5. @asysss 1750p
Ben de seni kutlarım canımcanım eline emeğine sağlık
Harikasın yine spor birinciliğini tebrik ederim
Hedefe ulaştığımız için çok mutluyum
Hepinizi ayrı ayrı kutlarım
Herkes çok güzel kilo verdi spor yaptı
Evet çok şanslıyım yeni ne çıkarsa alır annem çok sever farklı tarifler yapmayısenin en büyük avantajı n annen genç ve hevesliklasik bir kadın değil
yaşı kaç?benimki tembel yemek bile yapmazEvet çok şanslıyım yeni ne çıkarsa alır annem çok sever farklı tarifler yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?