Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canım emişiyoruz biz sütüme dikkat ederek biraz bişeyler yapmaya çalışıyorum sanırım 4.haftam 68.5 dan 66ya düştüm çok şükürr .sağolsun arkadaşlar idare ediyo beni ben eskidende bu takımdaydım hedefime 2 kg kala hamile kaldım sil baştan yaşıyoruz şimdi herşeyi.bakalım yetkilibirleri gelince sana bişey derler

Ya bugün karar aldım bende işte zaten süt işi bittiğine göre beklemenin bi anlamı yok
yalnız ben su elma-krom warya ondan almayıda düsünmüo deilim yan etkisi yokmus die arastırdım ama
bilmiorum esimle iddiayada girdim walla 65 e düsmem icin 1. bucuk ayım war :)

aaa 1.5 ayda 10 kg çok fazla be yağmurcumhasta olursun valla ufak bebecikte var bence iptal et sen o iddiayı yada süreyi uzatın birazz ayakta durmak için yemenlazım 1.5 ayda 10 kg verirsen 2 ay sonra 15 gerialırsın bak tecrübeyle sabit

kızlar naber? kütom maytabım,ve misafir arkadaş?az önce 1 avuç leblebi yedim,tok tutsun diye az sonrada elma yiyecem büyük boy..2 saat sonra jimlastik..ve yaprak dökümü....

ayy takım bebiş dolmuş merhaba yağmur...maytap valla mehmede nazar erecek..kaldır kız şu tatlı şirin fotoyu....

anaa kimse uğramamış bende gidiyomküstüm
akşam :"1 kepçemantar çorbası
yarım tabak makarna yarım tabak bakla
domates
yoğurt
bu köpek beni deli etti uluyup duruyo öğleden beri başını yiyesice

kız beddua etme memedimize delu maytappppp

benıomde arkadas vardışimdi getti bi gecmişe bakayım ben sabah yemedim öglen yemedim uyuyodum yani akşam 1 tabak bulgur pilavı yogurt salata yedim birazdanda meyve yedimmi bugünlük oldu bitti 79 um hala regl olacam diedir deyip kendimi sakinleştirmeye çalısıyorum yoksa cok moralim bozuk bu konuya

sorma ya 5 kilo vermiş ne ara verdi,nasıl verdi anlamadım bile
kendini sıkmıyo da hiç yiyor maşallah
sadece gece yemeğini kaldırdı
bende dünden beri 1 kilo vermişim buarada:lepi:

maşallah ikinizede arkası bol olsun inş..

canım hoş geldin öncelikle takımımızda yer yok suan ama herzaman bize yazabilirsin elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız sana bebişin çok küçük çok sıkı diyetler yaparak onu sütründen mahkum etme en önemli olan bu şimdilik bildigim kadarıyla emzirme döneminde zaten kolay kilo veriliyomuş ama süt olsun die tatlılar yemekler havada uçmassa tabi bol sıvı sebze meyve agırlıklı beslenirsin hem sütünden olmassın hermde zayıflarsın inş.

iyi akşamlar ,nerelerdesiniz bakim ben yemeğimi yedim ders yapıyoruz kızımla bi bakayım dedim sizlere
akşam menüye 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ekledim ama nerdeyse peksimet gibiydi kıtıy kıtıykaydirigubbakcemile3diğerleri aynı kuru fasulye 2 kaşık yoğurt birazda tere yedim yarın sabah liste halinde yazarım.

kimse yok aman kütomun gözüne batmamışım aferin baa

battın battıınnn kız sen ne güzel veriyodun işte hazırda seni sömüren bi canavar var azcıkdikkat etsen o yorgunluk uykusuzlukla kısa zamanda dal gibi olursun işte

he kız regldendir biz kilo falan almadıkki dimisenağlama

yetkili biri benmi oluyorum hiç üstüme almadım şimdi dank ettikaydirigubbakcemile3

süt olayınız bittiyse diyete başlayabilirsin o zaman canım hiçç o takviyelere yönelme bence kısa vadede olmasada uzun dönemde sorun acacaklarını düşünmüşümdür hep ben kullanmadım kullanmamda 1 ay kısa bir sure 10 kilo için verilir ama hemen geri döner önemli olan hayat boyu devam edebilecegin bi şekilde beslenmek hepimiz eminim şok diyetler yuzunden bu kadar kilolandık yavas olsun saglıklı olsun önce bunu kafana yerleştir bence eminim başaracaksın

ayy yumukk cenem düştü seni görmedim arada kaynamış gitmişin ben görene kadar canım tere istediii ........... kızarmış ekmegin kalorisi baya düşüomuş ilginç gelmişti ilk başlarda ama düşününce cipste patetes haşlamada patates kalori olayları korkunc nese amannnn :çok üzgünüm:

inş. bu hafta cok güzel kilo verirsin canım

pinarım napacan yaprak dökümünü bıkmadınız ha 5 sene sürermi bi dizi sıkıcı bence gel benımle takıll senn

akşamki menümü değiştirdim çok acıkmıştım eve gelirken 1 saat et pişirmeyi bekliyemem dedim
marketten konserve balık aldım salata yaptım yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…