Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla korkuttun gözümüzü
evde kamera var gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3
eşimde başladı az yemeğe çok seviniyorum
gece geliyor işten et,köfte,kızartma en sevdiği şeyler hergece bunları yiyip yatıyordu
1 senede 75 kilodan 90a çıktı
akşam bana sadece meyve tabağı hazırla dedi onu yedi
ya süt ya meyve başka bişey istemiyor
karıkoca zayıflıcaz inşallah
bi de ona sebze yedirebilsem çok sevincem

6 aylık bebeyle hamilemi kaldın aebencimbeterin beteri var haline şükret dostum diye bir şarkı varya o geldi birden aklıma:)))
güzel diyorsunda paylaşıma katılamıyorum ve bu çok yük oluyor bana kendimi size karşı sorumluhissediyorum eğer olsun geçicek ve sen aramızda olacaksın derseniz varım ama yok biz paylaşım isteriz derseniz saygı duyarımm

doram aebenm çok saolun iyi dilekleriniz için....Şeniz
gelinim nasıl oldun ...............................

iyiyim kaynanacıgım çok şükür ookula gitmedim bugün biraz dinleniyorum kitap okudum sabah normal bi kahvalttı ettim 7de az önce de kayısı ve muz yedim. şimdilk doydum. inş çok yemem ama ne yesem çıkarıyorum:çok üzgünüm:

AEBENİM SEN BEKLE 60 OLMAYI SEN ŞİMDİ MEZUN OLURSAN KİM KIZACAK BİZE KİM TOPARLAYACAK BİZİ :çok üzgünüm:

ÜLEM MAYTAP SENİ ANLARIM AMA BİZE DEGİLDE İLK FIRSATTA ANALARIN ORAYA YAZARSAN . kötükedihüso BEDİŞ TOPUGUNA SIKMAK İÇİN BEKLİYO HABERİN OLA .....sırnaşık şeynaniknanik buraya yazmıyon diye biliyom tıkınıyon ....klava::mymeka:

doram aebenm çok saolun iyi dilekleriniz için....Şeniz

Bu salgınmı aceba .... çok kişiden duyyorum bunu ben mehalde öyle olmuş tu ....:uhm:

AEBENİM SEN BEKLE 60 OLMAYI SEN ŞİMDİ MEZUN OLURSAN KİM KIZACAK BİZE KİM TOPARLAYACAK BİZİ :çok üzgünüm:
niye kilo vermiyom sanıyosun nazlım ...:roflol::roflol::roflol::1rolleyes:
ama bilinki mezun olsam bile başınızda bunla klava:beklerim emin olabilirsin sizide mezun edecem daha ......:jeyyar:

şimdi sessizce patronun yanında bizi okuyan ( ama yazmak içim fırsat kolayan )pembe meraklısı ....... asüüme selamlar olsun akşam az yesin siMİtleri kaybolsun ..... AMİN .....sırnaşık şeynaniknanik:jeyyar::Saruboceq:

ay daha ilk satırı okuyunca aha dedim asi buuuu:roflol:

niye kilo vermiyom sanıyosun nazlım ...:roflol::roflol::roflol::1rolleyes:
ama bilinki mezun olsam bile başınızda bunla klava:beklerim emin olabilirsin sizide mezun edecem daha ......:jeyyar:

tamam ama mezun olsan bile bizi bırakma gel buraya kız bize olurmu. beni çok güzel motive ediyosun aebenciğim.

Nasılbi piskoljik baskı uyguluyorum degilmi okuması yeterlidir umarım . yazmasa bile akşam gözümüzün üstünde oldunu bilsin ......sırnaşık şey:jeyyar:

ve bu hepiniz için geçerli .....:jeyyar: kaçamaklaınız bile diyete uygun şaylar olsun ....klava:

anamm yusuf yusufff yusuff:1rolleyes::jeyyar:

tamam ama mezun olsan bile bizi bırakma gel buraya kız bize olurmu. beni çok güzel motive ediyosun aebenciğim.
kıs mezunu yaklaşan dora benim daha varrr... bakın benide sizi motive etmem motive ediyo ...sositososito:1ninca::sm_cool: söyledigine bak yaptıgıngına bak olmamak için ...sırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorum az işim kaldıpc açık olunca aklım burda kalıyo ama sanmayınki oturp kalıyorum . hayır . kaca evi topladım süpürdüm bide banya wc de pakladım .... burdayım ama burda degilim ........ akşam giremem galiba misafir yüzünden .. herkese iyi günler ..

özge haber bekliyoruz ha .....

evet bende özgeyi çok merak ediyorum. inşallah hayırlı haberlerle gelir.

valla ne desiniz haklısınız ühüüüüüüüüüüüü boynum kıldan ince ama kalktım üşenmedimsoyundum ve tartıldım 66.1 geldim bi ara 65.8-9 falan gitti geldi ama 66.1 de karar kıldı bende mutlu oldum garibann
benimi takip ediyonuz bakiim hııııııııııı valla orayada kaç gündür bişey yazamadım doğru dürüs offff sıkılıyom ama Allah sağlık versin hem eve kapan hem yaramaz çocuk az sıkıldım ama bunada şükürrr beterin beteri varrr halineee şükret dostummmmm :))))
tamam tartı benimotive etti buradayım gene ama çok paylaşım yapamam beni şincilikmazur görün kütocumm ellerinden öpeerim yavru kuşş :)))
özgeden naber kan testimi yaptırıcak merak ettim:CüvCüv:

aa burdayken menüğmü de veriim barik
sabah :2 mücver domatess
ara 1 muz
öğlen 1 tavuk butu haşlanmış arkasından boll su içimartık lok lok ediyo hareket ettikçe :)))
akşama allah kerim bakalım ne var
eşimin teyzesi karalahana yapmaya gelicek bana bakalım gelirse karalahana var ama yağdan avu oluyo o hemde iç yağlı ben en iyisi yemiim dimi
çorba yapıcam 1 kase ondan içerim sıcak sıcak bide salata 1 kaşıkta bakla yerim

canlarım benim valla öyle oldu. okudum çıktım. şimdi geldim ancak yazmak için mirmirmirmir sizi takip ettiğimi bilmenize sevindim :1hug:
aeben nefesini üzerimde hissedince emin ol daha fazla düşünüyorum yiyeceğim şey için kaydirigubbakcemile3
ama bu akşam evde bir tek mantı olacak yemek olarak oda hazır mantı zaten delikafadulden birde oğlumun brokoli çorbası var. uyduruk bir çorba. patates, havuç, brokoli, kıymadan oluşan. o daha mı masumdur mantıdan

maytapcım anlıyorum seni. benim velet de öyleydi. hala öyle gerçi. wcye gitsem bende gelicem diye ağlıyor kaydirigubbakcemile az kendini oyalamaya başlasa eline birşey verince sen de biraz rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…