- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
pinarım napacan yaprak dökümünü bıkmadınız ha 5 sene sürermi bi dizi sıkıcı bence gel benımle takıll senn
ben her dizidn sıkılıyorum ama yaprak dökümünü her hafta bekliyorum valla dört gözlesengözlerimebaksanab
maytapcım bazen sırf laf söylemiş olmak için söylerler ya ben de bunu anlamam zaten kaydirigubbakcemile3
benim ki de aynı. ben öyle durumlarda daha da kıl oluyorum o başka kötükedihüso
nazlıcım allah kolaylık versin zor iş valla. bu işsizlikte adamlar sattığı malzemeyi geri alırlarsa iyidir.
ceylinimm canım nasıl oldun :teselli:
merhaba arkadaşlar size bi bakayım dedim...sabah 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı yaptım,öğlen az rosto,az pilav yedim...akşamüstü 2-3 bisküvi yiyecem canım istiyo nedense..akşam meyve ve jimnastik var...
okuduğum kadarıyla hayalim akraban mı vefat etti başın sağolsun hayatım
özgecim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ceylinim geçmişolsun bencede bir tomografi şart..
herkezi öpüyorum.....
nazlıcım senden naber?59 olabildin mi tekrar?enyakın zamanda inşallah 57 olursun canım...
tunaydınlarrrr
önce özgeyle konuştum gitmiş gelmiş dr a malesef gecenki kanamada bebegi kaybetmişiz rahimde gider dr un dediği gibi bir sorunda yokmuş ancak bu yaşadıgı 2. düşük oldugu için bazı testler uygulanacakmış hepinize çokk selam söyledii
ceylinim güzelim çok geçmiş olsun bende okuyunca çok endişelendim aileni düşünemiyorum bile eminim yorgunluktan stresten falandır aklına kötü şeyler hiç getirme canım benım Rabbim acil şifalar versin
ayy yumukk cenem düştü seni görmedim arada kaynamış gitmişin ben görene kadar canım tere istediii ........... kızarmış ekmegin kalorisi baya düşüomuş ilginç gelmişti ilk başlarda ama düşününce cipste patetes haşlamada patates kalori olayları korkunc nese amannnn :çok üzgünüm:
inş. bu hafta cok güzel kilo verirsin canım
doram aebenm çok saolun iyi dilekleriniz için....Şeniz
iyiyim kaynanacıgım çok şükür ookula gitmedim bugün biraz dinleniyorum kitap okudum sabah normal bi kahvalttı ettim 7de az önce de kayısı ve muz yedim. şimdilk doydum. inş çok yemem ama ne yesem çıkarıyorum:çok üzgünüm:
günaydın çıtırlar.... bildirim telaşı başlamış hadi bakaklım inş güzle sonuçlar alırsınız ....
özgecim hoşgeldin canım geçmiş olsun allah bir dAha göstermesin inşallah bitanem...
günaydınlarrrr... 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı ettim,şimdide bulaşık yıkayıp etraf toparlamaya gidicem bi uğrayayım dedim...herkez iyi mi?
dora cım seni bir telaş almış...h,ç bugünden bildirim isteme yarın değişimler oluyor,dahada zorlanırsın karışır..yarın sabah yavaştan yaparsın..biz kontrol ederiz,aeben yada kütom kopyalar...8. takımıda unutma onlarında hesabını yapacaksın canım..
yumukum merhabalar....nasıl gidiyor?aramızda olmaktan memnun musun?hoş pek sohbet edemiyoruz ben bu sıra eskisi kadar giremiyorumda....ortalığa bi bakayım tekrar uğrarım öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?