Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben her dizidn sıkılıyorum ama yaprak dökümünü her hafta bekliyorum valla dört gözlesengözlerimebaksanab

konuş arkadaşım elif...kaydirigubbakcemile5.kız ne anlar kütom yaprak dökümünden...:jeyyar:
bende 5 senedir bakmıyom valla 1 yıldır ilgimi çekiyor ve bakıyom....kaydirigubbakcemile3

ayy yerim ben sizi canlarım yaaa endişenmeyinŞeniz iyyim ben birşey olcagını da sanmıyorum doktor kontrolundeyim anlarlar herhalde

cnm o dediklerin yağda kızartılıyor ben tost makinesinde kızarttım peksimet gibi yaptım o yüzden kalorisi düşüyor zaten yağda kızarmış hiç birşey yemiyorum diyete başladığımdan beri,inşallah veririz cnma.s.

günün özeti

ara greyfurt

akşam 1 tabak bulgur pilavıu azcık yogurt salata

ara kahve

gece 1 elma 1 havuç 1 portakal

su miktarı yeterli spor hiç yok işte böle

kaynanacığım tıpkı nevreste gibi konuşmışun ceylinim yaa:roflol::roflol:

günaydın kızlar günaydın maytap günaydın bediş
dün akşam minicik bir içli köfte yedim.
1 parçada balık ve salata.
yatmadan öncede yarım elmadelikafadulden

şimdide üşüdüm ve geri yatacağım.:jeyyar:
sabah 1 dilim ekmek 3 yeşil zeytin ve 1 çatalda peynir aldım.
tabi elma sirkemi unutmayım:lepi:

bugünden kilo bildirimler başlasın.
birde yardımcım kim olacaksa parmak kaldırsın:1rolleyes:
ben eksel bilmiyorum.
hesap makinasıyla yapıyorum.
tabi aklımda kaldıysa:mymeka:
aebenciğim işlemler bittiğinde sen kopyalasana yaa . bir yanlışlık yapmaktan korkuyorumda:1ninca:

günaydınlar 6. takımın gülleri.

dünkü raporumu vereyim ben

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen de kahvaltı yaptım sabahın tekrarı

2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

akşam

100 grm kadar tavuk ızgara yedim

ve günü 44 puanla kapatmış oldum.

özgecim geçmiş olsun canımm inşallah en kısa zamanda kucağın dolar canımm
nazlıcım doracım sizede günaydın
bende birazdan kahvaltı yapıcam

sabah geldim beşibir yerde çayımı içtim. kahvaltımı yaptım. şimdide bir fincan siyah çayımı aldım geldim.tabiki şekersiz. ben yaklaşık olarak 9 senedir çayımı şekersiz içiyorum.

günaydın kızlar yine izmirde güneşli güzel bir gün tabi öğleden sonra bozabilir izmir bu belli olmazkaydirigubbakcemile3dün akşamdan sabaha kadar izmiri sular seller götürdü 2 sene kuraklık olsa susuz kalmazmışız:roflol:bu kış okadar yağmur yağdı izmire düşünün,ben bugün 9 da kalktım:lepi:arkadaşım kahvaltıya gelecek saat 10 gbi yaparım kahvaltımı bu arada dünü kısaca bi hatırlıyalım
sabah;
kalkınca balı sıcak su
kahvaltı;
2 dilim kızrmış kepek ekmeği
2 kaşık lor
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
maydanoz
şekersiz çay

ara;
1 fincan yeşil çay
yarım avuç fındık
1 yeşil elma

akşam;
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık yoğurt

evet dün yediklerim bunlardı..yarın ola ayrola bakalım kilo vercekmiyiz.

günaydın çıtırlar.... bildirim telaşı başlamış hadi bakaklım inş güzle sonuçlar alırsınız ....
özgecim hoşgeldin canım geçmiş olsun allah bir dAha göstermesin inşallah bitanem...

zlar geçmişi okudum geldima.s.a.s.

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim:1hug::1hug:

ceylincim çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın böyle birşey stres ve yorgunluktandır. kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum bende ....

dün doktora gittim ....kütoyla konuştuk gerçi ama yazayım ben yinede

9unda olan kanamayla kurtçuk gitmiş.ama rahim temiz çıktı yumurtalıklarım bir yere kaymamış ikiside oldukları yerde duruyorlar:roflol::roflol::roflol:

ama daha önce anembriyonik bir gebelik geçirdiğim için testler yapılacak bir dahaki adet döneminde
genetik olabilir dedi ki benim ailemde yok ama eşimin hala ve amcasının çocuğu yok bu nedenle daha sonra oda testlere tabi olacak

ama dilerim ikimizde de bir sorun yoktur.zira doktor bir çok düşük yaşayn ama karı kocada sorun olmayan kişiler çok var dedi.ben adama keçiboynuzu falan mı yedirsem acaba:roflol::roflol::roflol:

neyse önce zayıflayalım bakalım incecik olalım:roflol:

günaydınlarrrr... 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı ettim,şimdide bulaşık yıkayıp etraf toparlamaya gidicem bi uğrayayım dedim...herkez iyi mi?
dora cım seni bir telaş almış...h,ç bugünden bildirim isteme yarın değişimler oluyor,dahada zorlanırsın karışır..yarın sabah yavaştan yaparsın..biz kontrol ederiz,aeben yada kütom kopyalar...8. takımıda unutma onlarında hesabını yapacaksın canım..
yumukum merhabalar....nasıl gidiyor?aramızda olmaktan memnun musun?hoş pek sohbet edemiyoruz ben bu sıra eskisi kadar giremiyorumda....ortalığa bi bakayım tekrar uğrarım öptüm...

aşağıda görünmeyip yazıp kaçanlar var...özgem gibi nazlı gibi open sea gibi allah allah hepinizi öptümmm....

merhaba canım süper gidiyor aranızda olmaktan çok memnunum kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…