c
maytapcım anlıyorum seni. benim velet de öyleydi. hala öyle gerçi. wcye gitsem bende gelicem diye ağlıyor kaydirigubbakcemile az kendini oyalamaya başlasa eline birşey verince sen de biraz rahat edersin.
ben ağlarım şimdi. küçükte olsa bir sipariş almıştık onun için malzeme siparişleri verdim bir tanesi geldi. ödemesini yaptım . şimdi siparişi veren firma iptal etmiş. şimdi patron diyor. ne yap et adamlara verdiğin çeki geri al diye. nasıl olacak bu iş yaaaaa. ALLAHIM inşalalh adamlar kabul eder. şimdi arayıp adamlara ağlıyayım biraz.
merhaba arkadaşlar size bi bakayım dedim...sabah 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı yaptım,öğlen az rosto,az pilav yedim...akşamüstü 2-3 bisküvi yiyecem canım istiyo nedense..akşam meyve ve jimnastik var...
Okuduğum kadarıyla hayalim akraban mı vefat etti başın sağolsun hayatım
özgecim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ceylinim geçmişolsun bencede bir tomografi şart..
Herkezi öpüyorum.....
Nazlıcım senden naber?59 olabildin mi tekrar?enyakın zamanda inşallah 57 olursun canım...
kızlar halletim adamlar malzemeyi alıp çeki geri verecekler çok sevindim. baya ağlandım ama. kabul etmezseniz maaşımdan kesicekler ben fakslara geç bakmışım falan bir sürü yalan söyledim. adam dayanamadı tamam dedi .ALLAHIM günah yazma. iyiki pinokyo falan değilim kocaman bir burunla geziyor olacaktım şimdi
az önce gittim bir cigara tüttürdüm
gözüm nescafeye ilişti :1shok:
canım çok istedi
ama ben ne yaptım. nane çayı alıp geldim :hooray:
nane çayımı höpürdetirken aebenimi düşüniciim lülülülülülü
elseee yavrum dikkat ett erkekler şıp diye verir kiloları sonra sen bunalıma girme ac gezen ben kiloları veren o die aklında olsun bu tür yaratıklar çok şanslı kilo konusundaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?