Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

c

maytapcım anlıyorum seni. benim velet de öyleydi. hala öyle gerçi. wcye gitsem bende gelicem diye ağlıyor kaydirigubbakcemile az kendini oyalamaya başlasa eline birşey verince sen de biraz rahat edersin.

haklısın canım büyük oğlum böyle değildi uslu bi çocuktu bunun elini kolunu bağlamazsan uyumuyoda haylaz
bide çığlıkları var etinden et kopuyo sanırsın
kaynanam da demezmi sana çekmiş güzelmiymiş birinin çığlık atması sana anaaaam dedimaynen şok tabii ne alaka hala çözemedimama laf söylemek için konuştu sanırsam

ben ağlarım şimdi. küçükte olsa bir sipariş almıştık onun için malzeme siparişleri verdim bir tanesi geldi. ödemesini yaptım . şimdi siparişi veren firma iptal etmiş. şimdi patron diyor. ne yap et adamlara verdiğin çeki geri al diye. nasıl olacak bu iş yaaaaa. ALLAHIM inşalalh adamlar kabul eder. şimdi arayıp adamlara ağlıyayım biraz.

Allah kolaylık versin nazlıcım ne zor yaa

maytapcım bazen sırf laf söylemiş olmak için söylerler ya ben de bunu anlamam zaten kaydirigubbakcemile3
benim ki de aynı. ben öyle durumlarda daha da kıl oluyorum o başka kötükedihüso

nazlıcım allah kolaylık versin zor iş valla. bu işsizlikte adamlar sattığı malzemeyi geri alırlarsa iyidir.

ceylinimm canım nasıl oldun :teselli:

az önce gittim bir cigara tüttürdüm
gözüm nescafeye ilişti :1shok:
canım çok istedi
ama ben ne yaptım. nane çayı alıp geldim :hooray:
nane çayımı höpürdetirken aebenimi düşüniciim lülülülülülü

merhaba arkadaşlar size bi bakayım dedim...sabah 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı yaptım,öğlen az rosto,az pilav yedim...akşamüstü 2-3 bisküvi yiyecem canım istiyo nedense..akşam meyve ve jimnastik var...
okuduğum kadarıyla hayalim akraban mı vefat etti başın sağolsun hayatım
özgecim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ceylinim geçmişolsun bencede bir tomografi şart..
herkezi öpüyorum.....
nazlıcım senden naber?59 olabildin mi tekrar?enyakın zamanda inşallah 57 olursun canım...

daha tartılmadım pınarım cuma günü tartılıcam . şimdi tartılırsam moralim bozulur diye korkuyorum. Ama inşallah olmuşumdur 59 kilo

kızlar halletim adamlar malzemeyi alıp çeki geri verecekler çok sevindim. baya ağlandım ama. kabul etmezseniz maaşımdan kesicekler ben fakslara geç bakmışım falan bir sürü yalan söyledim. adam dayanamadı tamam dedi .ALLAHIM günah yazma. iyiki pinokyo falan değilim kocaman bir burunla geziyor olacaktım şimdi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıyamam canım benim ya zorla söyletiyolar canım isteyerek değil yalan sayılmaz o

nasılsınız kızlar benim sabahtan enerjim pek düşüktü şimdi iyiym yediklerimi yazayım;
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 kaşık tuzsuz lor
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
şekersiz çay

arada
1 fincan yeşil çay
yarım avuç fındık
şimdide yeşil elmamı yiyeceğim

şişem herzamnki gibi gözümün önünde 3 .yarım lt yi bitirdim akşama
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık yoğurt

yatmadan önce yeşil çay

bugünkü menü budur kızlar,:lepi:

tunaydınlarrrr

önce özgeyle konuştum gitmiş gelmiş dr a malesef gecenki kanamada bebegi kaybetmişiz rahimde gider dr un dediği gibi bir sorunda yokmuş ancak bu yaşadıgı 2. düşük oldugu için bazı testler uygulanacakmış hepinize çokk selam söyledii

ceylinim güzelim çok geçmiş olsun bende okuyunca çok endişelendim aileni düşünemiyorum bile eminim yorgunluktan stresten falandır aklına kötü şeyler hiç getirme canım benım Rabbim acil şifalar versin

yumukkk 10 da kalkıyorum gec diyosun ya benn 3 te kalktım yuhh bana ne güzel sabahın köründe! 11:30 da uyandım giysilerimiayarladım yuruyuş yapıp arkadasımla kurana gidecektim baktım kar yagıyo amann dedim geri yattım nolacak benım bu halim bu arada tartı hala 79 ühüüüüüüüüüüü ama regl eli kulagında ne sekil bi insansam hapın ambalajını çöpe attıgımda yaklaştıgını anlıyorum sabahta ole oldu işte inş. reglde gider bu 2 kilo yemiyorum ama spor yok işte off offf

aebenım şu asiye laf atmana bayıldım yaw ne güldümmmm süperdi ya mezun olmayınya dorada yazmış sende içim burkuluyo sanki yıllar yıllar boyu bu olay bitmeyecek gibi geliyo bana saka maka benımde hedef 75 ti ulaşılamazdı benım için siz giderseniz bende giderim ona göre siz 60 yapın ben 70 bölece 1 yıl daha buralara kapak atmış oluruz yeterki ayrılık olmasınn

nazlıı kıyamam ben sana ya o patronlar senın hakkını ödeyemez inan varyaa sende benım kader arkadasım oldun bu hafta 2 kiloluk eksiler offf offf aglarım benn amaa

pınarım hadi bakalım nisan sonu 78 75 oluyoduk biz ha gayret az kaldı zamanımız

asimmmmm ohbeee ne zamandır kaynandan inciler yoktu direkt olmasada maytabım sayesinde 2 laf duyabildik özlemişim yaaaa ahh patron ah ayırıyo biziiii

elseee yavrum dikkat ett erkekler şıp diye verir kiloları sonra sen bunalıma girme ac gezen ben kiloları veren o die aklında olsun bu tür yaratıklar çok şanslı kilo konusundaa

yürüüüüüü be asim kim tutar seniiiii sositosositosırnaşık şey

ay bende gelince bombardıman yapıyorum 2 sayda küto sırf yeter ben gittim haydii basınızı şişirdim 10 dakikada bi mutfaga bakim bakim ne pişirsekk arkadas gelecek şimdi

elseee yavrum dikkat ett erkekler şıp diye verir kiloları sonra sen bunalıma girme ac gezen ben kiloları veren o die aklında olsun bu tür yaratıklar çok şanslı kilo konusundaa

sorma ya 5 kilo vermiş ne ara verdi,nasıl verdi anlamadım bile
kendini sıkmıyo da hiç yiyor maşallah
sadece gece yemeğini kaldırdı
bende dünden beri 1 kilo vermişim buarada:lepi:

Selam kızlar !!
Bende aranıza katılmak istiorum :1rolleyes:
4 ay önce doğum yaptım ve simdi rejime giricem 87 gibi bi kiloyla
doğuma girdimde :mymeka:Simdi ancak emzirerek felan 75 kiloya düsebildim ....
Eskiden 62-63 felandım ama simdilik hedefim bi 10 kilo vermek ....Nasıl diyet yapacagımı bilmiorum acıkcası ben önceden diyetisyene girmiştim bana bi liste vermişti acaba ona göremi devam etsem yoksa sizinde önerileriniz varsa onlarıda dinlicem fikirlerinizi bekliorum arkadaslar :1hug:

nazlıı kıyamam ben sana ya o patronlar senın hakkını ödeyemez inan varyaa sende benım kader arkadasım oldun bu hafta 2 kiloluk eksiler offf offf aglarım benn amaa

AĞLAMA SEN KÜTOM BEN TARTILMAYA KORKUYORUM BİLİYORMUSUN . SANKİ HİÇ KİLO VEREMEMİŞİM GİBİ HİSEDİYORUM. BİDE REGLİYİM ONUN ŞİŞKİNLİĞİ VAR ONDAN BANA ÖYLE GELİYOR GALİBA. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…