Suan düşündümde yok elhamdulillah baskaYemege sardin sigarayi dusunuyosun baska derdinde varsa alalim lili
Iyi bari yoksa şükürSuan düşündümde yok elhamdulillah baska
Maşallah barekAllah.MuhteşemTelefona bakmak için durmuştum kalkayım efsane geri dönmüş işimiz çok
Katılabilirsiniz tabiki hos geldiniz diger arkidisler nerde olaMerhaba, aranıza katılabiliyor muyuz
Yoldalarmis liliKatılabilirsiniz tabiki hos geldiniz diger arkidisler nerde ola
Arkadaş 10.takımdan çağrılmış karar verme aşamasındalar :)Katılabilirsiniz tabiki hos geldiniz diger arkidisler nerde ola
Kendi bilir ama bizim gibi bir takim zor bulunur hatta bulunmaz kendi kaybeder, ben souleyimdeArkadaş 10.takımdan çağrılmış karar verme aşamasındalar :)
Dimiiii amaKendi bilir ama bizim gibi bir takim zor bulunur hatta bulunmaz kendi kaybeder, ben souleyimde
Tabikisi isteyen degil, istenen olmak guzeldir yaaDimiiii ama
Bak sen şuncacik lilinin laflarinaTabikisi isteyen degil, istenen olmak guzeldir yaa
Bizde seni seviyoruz canimRabbim acinizi hafifletsin
Tamam o zaman tekrar paylaşırsın27 bin 147 suan ama birazdan kalkarim bizimkiler gelir 28 bin kesin tamamlanir
Canım sagligin daha önemliYok kizlar hep bu denli beklemeyin sakin bugunluk boyle oldu hastaneye yayan gittim yani iki otobusluk uzaklikta ordan arkadasa gittim sonra tekrar hastane ve sonra ev ama hep yayan oyuzden boyle oldu yarin yine normal yururum tabi tultulmadan kaklabilirsem
59.9 nerdee yemeden kisamiyorumki buara yine sigara ozlemi yasiyorum oyuzden yemeye sardim sanki yine
Buarada cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin
sudem34
@Felicio
Afiyet olsun canim aksam az olmus daha ilk gunlerden bu kadar azaltmaSelamlar
Sabah 09.00
2 dilim kepek ekmekten tost yeşillik 7 zeytin domates
Öğle 13.00
4 kaşık ton balığı haşlanmış brokoli
Ara
1 muz 1 bard süt
Akşam 19.00
1 kase fırın karnabahar yarım kase yoğurt 1 kornişon turşu(ev yapımı az tuzlu)
Bugün bildirim mi yapılıyorduBugün bildirim yapmayı unutmuşum
Cuma 61.7
Bugün 61.5
Fark -200
Pazartesi bildirimi yapiyoruz canimBugün bildirim mi yapılıyordu
Afiyet olsun canim kilona gore az geldi yediklerin sporunda cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?