- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Sabah evden öyle bir çıkıyorum ki malesef kahvaltıma dikkat edemiyorum. 6 aylık bebeğim var kaçar gibi çıkıyorumMenün olmamış canımbörek hiç olmaz onun yerine tüm menülerine protein eki fazlaca yapıp ve kaliteli karbonhidrat Alman gerek
Benim evde 5 erkek hatta son asker daha 2 bucuk yasindaLilim öyle hesap yapınca sizin çocuklarınız sorumluluklarınız var siz aslında bu sorumluluklar dikkate alınınca süper ötesi adım atıyorsunuz
Baslangic kilon 66.4Aaa ben yanlış hesaplamışım o zamanteşekkür ederim kaptanım Hatta iki hafta önce mezun olabilir mişim 54,4 gelmiştim biraz beklesem susuz 54,3 rahat gelirdim o gün
Seviyorum tabi kiBoyunu seviyomusun
Canım sağlıklı beslenmek için zaman ayırman gerekir bak mesala bizdeSabah evden öyle bir çıkıyorum ki malesef kahvaltıma dikkat edemiyorum. 6 aylık bebeğim var kaçar gibi çıkıyorumemziriyşm sütünü ayarlarım yiyeceğini ayarlayım kendime dikkat edemiyorum pek malesef. Yanıma alıyorum ame yoğunluktan yiyemiyoruM bile
Kaptanım ama o benim gruba geldiğim deneme süresi başlangıç kilom o kilodan mı alıyoruzBaslangic kilon 66.4
Hedefin 53
Hede kilon 13.4
Yuzde 90 i 12.06
66.4-12.06=54.34
Bu sekilde hesapladim canım
Bu hafta 53 u gorup mezun olursun artik
Sonuc listelerine kac yazmisim bakip geliyorimKaptanım ama o benim gruba geldiğim deneme süresi başlangıç kilom o kilodan mı alıyoruz
Bende bakmaya çalıştım da bulamadımSonuc listelerine kac yazmisim bakip geliyorim
66.4 diye hatırlıyorum
Gruba ilk geldiginiz kilonuz baslangic kilonuz oluyor canim
Uleee evet hemde ne tursu galiba 10 bidon kurdum hemde dograma oyle tum tum degilCanım sağlıklı beslenmek için zaman ayırman gerekir bak mesala bizdeLili 38 Çocukları var her yere her şeye yetişip üstüne kahve keyfi bile yapıyor komşuya turşu bile kuruyor bizim işyerinde de evli Çocuklu arkadaşlar var İşyerinde dinleniyoruz diyorlar çok zor eminim ama sen de yaparsın kendin için yapmalısın
Arama butonundan arama yerine nickini yazıyorsun bu konuda arat dediginde cikiyorBende bakmaya çalıştım da bulamadım
Ben 64,8 den hesaplamıştım süper yaşasın bu Cuma mezun oluyorum
Ayyy duygulandim yaa
Mezun olunca bizi birakip gitmek yok ama yoksa mezun etmemBen 64,8 den hesaplamıştım süper yaşasın bu Cuma mezun oluyorum
Istediği gibide oldu simdi herkes fotografli paylasim yapiyorAyu duygulandim yaafelicio kuzum yeni geldiginde bildirimleri telefon uzerinden goruntulu yapabilecegini ve bunun kabul gormesini istedigini soyledigin an geldi aklima vay bee koca yazi birlikte gecirdikya
Afiyet olsun canim saatlerinide yazabilir misin menu paylaşırkenKızlar selam bugün yıne çokk yogundum
Sabah
1 yumurta
2 dilim kepek ekmegı
Domates pey or zeytin
Yeşil çay
Ara bır muz ve ceviz
Öğlen kara lahana kavurması bır dilim ekmek
Ara nescafe ve Türk kahvesi ve leblebi
Akşam bısey yemedim
1 litre su
Bir süre menü paylaşmasam olur mu kaptanım şöyle 2 hafta kadar sporla devam etmek istiyorum ne dersin, yok paylaş dersen paylaşırım bileMezun olunca bizi birakip gitmek yok ama yoksa mezun etmem
Sizde haş geldiniz. Ben bazı aksilikten dolayı geçen hafta yoktum. Eminim memnun kalacaksınız.Bende yeni başladım ilk haftam. Hoşgeldinşz sizde
Olur tabi ki canim menu paylasma ama sohbete gel ,yaptigin sporla takima motive ol yeterBir süre menü paylaşmasam olur mu kaptanım şöyle 2 hafta kadar sporla devam etmek istiyorum ne dersin, yok paylaş dersen paylaşırım bilebırakıp gitmeye hiç niyetim yok kilo vermem çok düştüğü için mezun olmak istiyorum aslında yoksa 53 ü bile beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?