Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

refem hoşgeldin fıstık,
bende oldum bacaklarım bi ağrıyor anlatamam yane:)
olsun kız en azından reglin verdiği durgunluk gider şişlikle,
kıs ben senin kadar olsam varya booow:)...

:)))) bendede ağrı vardı ağrı kesici içtim :) benim kadar mı??? kızım aramızda o kadar az fark varki yakında yetişirsin merak etme :))şakkıdı

refem orya geldiğim gün az kaldı dediğin yere bayramım olur benim ne diyon sen:))),
nazlı bende 95 takıyodum tatlım o toplayıcı olanlardan,
şimdi süngerlinin 95ini kullanıyorum,
önceden bunlara ucunu zor sokuyosum sağından solundan altından üstünden herbiyerinden pörtleyip çıkıyodu şimdi şükür daha ii azda sıkılaşsa süper olcek:)))...

Göğüs büyüklüğü mevzusunu heç açmayın canımı sıktınız nasıl küçülecek bunlar yaa doğumdan önce yani 65 kilo iken göğüslerim 97 cm di. Şimdi ise malesef 107 idi 105 oldu 5 kilo verince ne halt edicem nasıl küçültücem bilemiyorum sarkma olayına heç girmeyeyyim (( NAslı hayal sizin ölçüler ne kızlarrr :) ve malesef ben en son sutyenime 80 gayme vermiştim ondan öncekinede 65 yıllardır heç ucuz ve süslü şeyler alamadım estetik olmayı bile düşünüyorum çok rahatsızlık veriyor yara oluyor flan altları (( ama param yok birde acı çekmekten korkuyorum 5 saat sürüyormuş operasyon tehlikeli de olabilir yani

benim göğüsler tam 90 cm canım. benimde hep yara oluyor bende bir ara düşünüyodum küçültmeyi ama sonra vazgeçtim. doğum yaptıktan sonra emzirme oranın azalıyormuş.ve emzirme esnasında deforme oluyormuş.

oooo sohbet koyulaşmiş ben geçmişi okuyana kader ...........

doram burdayız yarım merak etme eski kaptan zamanında nasıl yapıyodun ......

yagmur arkadaşınız gelmiş hoş gelmiş .............canım yerimiz yok ama gönlüzüz kocaman sende sıgarsın yaz buraya ........

nazlı boş vaktinde özgenin ayrıldıgı kilosuna bi bakarmısın canım .. bu hafta geri döndü yazılacak cadının yanına ...... bu hafta 13 kişiyiz .
..

Haklısın canım acayip deforme oluyor benimde bir bekar arkadaşım 2 yıl önce oldu ama ben bekarların veya yeniden anne olmayı düşünenlerin yaptırmamasını tavsiye ederim. İnan doğum sonrası baya büyükse göğüs büyüyor tabi kilonunda etkisi yok sayılmaz. delikafadulden

canım baktım özge 72,5 kiloymuş.

canım baktım özge 72,5 kiloymuş.
hımmm cadı 74 olmuştu galiba ..... bedşinde eksi var bu hafta gine sonlardayız galiba .... saglık olsun bakalım bediş şişdir guzum iner yarına birazı umarım .....delikafadulden

refem bana meliyat deyincede ben kötü oldum inan tüğlerim dikildi,
geçen tvde izledim gögüz kaldırma ameliyatı aklıma geldikçe kendimden geçiyorum normalda soğuk kanlıyım hiç takılmam böle şeylere ama o operasyonu bire bir gösterdiler ve kaldım yani,
bence nettn bul izle sonra karar ver tatlım
hemde dediğin gibi bi dünya para ya aman gücümüz kesemiz yetmez o kadarına bizim halimizede şükür
Allahım gördüğümüzden geri koymasın,
neyse ben hiç ölçmedim kız öle karın ve basem ölüçümü .....-60-90 diye olcm diye sölüyom hep sorana,
bedenim 95 onu biliyorum benim sert ve büyük gögüslerim vardı 29 kilo önce:)
hele yazın terler altı kokmasın diye temizle sürekli sabunla kıremle,
arada pişik olsun falan bend eii bilirim gülüm
biraz daha ver hele kilonu eminim küçülür daha,
millet benle kafa buluyodu senin sütyen aldığın paraya ben bi dolap dolusu alırım diye,
şimdi hafif sarktı ve eskiden olduğu gibi taş gibi değilama olsun zayıfladım küçüldü dahada küçülcek inş sağlıkla,
ben seviyorum gögüslerimi bide onlrla sorunum yok,
şu sıkılaştırıcı işe yarasa sahada ii olcak tabi eskisi gibi sert olcak seksü olcek:)))),
onu almak aklımda bile yoktu karnım için çatlak için bişey ararken arkadaşım çalışoıyo kozmetikçide,
karın çatlağı falan duyunca göğüsü söledi,
bende kullandım süper falan dedi aldım bakalım...
bi südyene vereceğim parayı kıreme verem dedim...

İyi yapmışsın canım bakalım sende işe yararsa bende alırım alırım almasına da hangi arada sürücem bu minnoş tuvalette bile peşimi bırakmıyor helede bugünlerde en büyük zaafı meme görmekkk :) anneee açç anne aç diyipo duruyor tüm gün peşimden koşup :))

:roflol:
refem yatmadan önce sürüp atarsın zaten öle masaj falan gerekmiyo tatlım,
keşke yarasada işe sürecek 1 dk bulursun bi şekilde,
nohut kadar alıp etrafına dağıtıyosun,
sonra heryerine yedirip bırakıyosun,
o ameliyatı görünce dedim kırem işe yara inşallah bu hala getirmesin Allah dedim yani,
diren takıyolar falan 2 göğüsede 2 ay kolunu kaldıramıyosun Allah mecbur etmesin inş,
kızlar bende yeni başladım azda olsa işe yarasa dicem size şu kadar yaradı bu kadar yaradı ama önce barışın onlar sizin simgeniz ba:),ii geçinin onlarla ben seveyim benim by mörfiyi:)(halamın oğlu annesine bay mörfiyi verde emiyim diyo,memeyi bırakalı 2 sene oldu sıpa 4 yaşında hala aklı onda)...

kızlar dünkü raporum ....

3dilim ekmek -peynir -2 zeytin .....
1 elma .....
1 kase çorba-- Tonb. salata ...
4 ceviz ...
1d. lavaş -tavuk ızgara doma.biberli .1 d. baklava ...
2 dl. portakal .....

valla aynen öyle oldu özgemi görmeye geldim ....

bu aralar ediyo valla unutulduk ama hafifletici sebepler var ortada zaman verelim ,kendimizi hatırlatalım böyle olmadı bir plan yaparız kendisine ....

yaa ben göğüslerin küçülsede takamıyorum o dediğiniz süslü sütyenleri illaki bir yerlerden taşma yapıo çok kötü gözüküyor ,oysa gördüğüm zmaan içim gidiyor ... toparlayıcı kullanıom mecbur ... onuda kilo vermeden önce 85 / B takıyordum , dün gittin yeni aldım iki tane 75/ D oldu artık anamm kazağı giydiğim zmana bkıyorum ne güzel duruyor ,eskiden kocamna çıkarlardı ... ama sütyenle iyi duruyor tabiki sütyensiz kötü ........

merhabalar kızlar nasılsınız?
özgecim çok geçmiş olsun tekrar inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişine
dün yediklerimi yazayım
sabah muz+kivi
öğlen karnıbahar+light yoğurt
arada elma
akşam balıklı salata+1 kaşık ayva reçeli(dayanamadım tatlıya)
gece elma ve salatalık

gece kociş çikolata alıp gelmiş bitter çikolataya dayanamam ama yemedim
sabah bir kare yedim ama:))
bugün yediklerimi de sonra yazarım aebenim kızmasın toplu yazmadım diye:)))

pınarım ben gece bilem sütyenimi çıkarmam rahat edemem ki napam
he harbi güsel duruyo süsülü değel nan benim aldığım normal ama destekli falan değel zaten böyük :roflol:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…