refem hoşgeldin fıstık,
bende oldum bacaklarım bi ağrıyor anlatamam yane:)
olsun kız en azından reglin verdiği durgunluk gider şişlikle,
kıs ben senin kadar olsam varya booow:)...
Göğüs büyüklüğü mevzusunu heç açmayın canımı sıktınız nasıl küçülecek bunlar yaa doğumdan önce yani 65 kilo iken göğüslerim 97 cm di. Şimdi ise malesef 107 idi 105 oldu 5 kilo verince ne halt edicem nasıl küçültücem bilemiyorum sarkma olayına heç girmeyeyyim(( NAslı hayal sizin ölçüler ne kızlarrr :) ve malesef ben en son sutyenime 80 gayme vermiştim ondan öncekinede 65 yıllardır heç ucuz ve süslü şeyler alamadım estetik olmayı bile düşünüyorum çok rahatsızlık veriyor yara oluyor flan altları (( ama param yok birde acı çekmekten korkuyorum 5 saat sürüyormuş operasyon tehlikeli de olabilir yani
benim göğüsler tam 90 cm canım. benimde hep yara oluyor bende bir ara düşünüyodum küçültmeyi ama sonra vazgeçtim. doğum yaptıktan sonra emzirme oranın azalıyormuş.ve emzirme esnasında deforme oluyormuş.
oooo sohbet koyulaşmiş ben geçmişi okuyana kader ...........
doram burdayız yarım merak etme eski kaptan zamanında nasıl yapıyodun ......
yagmur arkadaşınız gelmiş hoş gelmiş .............canım yerimiz yok ama gönlüzüz kocaman sende sıgarsın yaz buraya ........
nazlı boş vaktinde özgenin ayrıldıgı kilosuna bi bakarmısın canım .. bu hafta geri döndü yazılacak cadının yanına ...... bu hafta 13 kişiyiz .
..
hımmm cadı 74 olmuştu galiba ..... bedşinde eksi var bu hafta gine sonlardayız galiba .... saglık olsun bakalım bediş şişdir guzum iner yarına birazı umarım .....delikafaduldencanım baktım özge 72,5 kiloymuş.
refem bana meliyat deyincede ben kötü oldum inan tüğlerim dikildi,
geçen tvde izledim gögüz kaldırma ameliyatı aklıma geldikçe kendimden geçiyorum normalda soğuk kanlıyım hiç takılmam böle şeylere ama o operasyonu bire bir gösterdiler ve kaldım yani,
bence nettn bul izle sonra karar ver tatlım
hemde dediğin gibi bi dünya para ya aman gücümüz kesemiz yetmez o kadarına bizim halimizede şükür
Allahım gördüğümüzden geri koymasın,
neyse ben hiç ölçmedim kız öle karın ve basem ölüçümü .....-60-90 diye olcm diye sölüyom hep sorana,
bedenim 95 onu biliyorum benim sert ve büyük gögüslerim vardı 29 kilo önce:)
hele yazın terler altı kokmasın diye temizle sürekli sabunla kıremle,
arada pişik olsun falan bend eii bilirim gülüm
biraz daha ver hele kilonu eminim küçülür daha,
millet benle kafa buluyodu senin sütyen aldığın paraya ben bi dolap dolusu alırım diye,
şimdi hafif sarktı ve eskiden olduğu gibi taş gibi değilama olsun zayıfladım küçüldü dahada küçülcek inş sağlıkla,
ben seviyorum gögüslerimi bide onlrla sorunum yok,
şu sıkılaştırıcı işe yarasa sahada ii olcak tabi eskisi gibi sert olcak seksü olcek:)))),
onu almak aklımda bile yoktu karnım için çatlak için bişey ararken arkadaşım çalışoıyo kozmetikçide,
karın çatlağı falan duyunca göğüsü söledi,
bende kullandım süper falan dedi aldım bakalım...
bi südyene vereceğim parayı kıreme verem dedim...
ösgem bunla geçmiş olsun Allah bida yaşatmasın beterinden korusun tatlım,
inş diğer yapılacak herşeyin sonucu herkesete ii çıkar,
pınar takıma gelmeden özgeyemi koştun kız cadı yürü eve :),
he herkese günaydın öptüm sizi,
pinarim napan gı nasıl gidiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?