Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canim sana katiliyorum mezun olcak diye olcekti
Kusburnu ve hibiskus cok iyi geliyo hem bagisiklik sistemini guclendiriyo hemde grip bogaz agrisina iyi geliyo bizim soba ustunde surekli kaynar
Biraz abartmıştım son hafta evet vücudum zayıf düştü şimdi kalkamıyorum

Diyet yapsamda yapmasamda alerjim artınca hasta oluyorum ben alışkınım ilk bahar sonbahar rutinim gibi şimdi nezle oldum ondan biraz ağır 1 haftaya iyi olurum birşey yapmasam bile
Dikkate et sen kendine kilo alcam diye bagislik sistemini dahada dusurme yenmesi gerekenleri.ye

Dikkate et sen kendine kilo alcam diye bagislik sistemini dahada dusurme yenmesi gerekenleri.ye
Canım aslında ben vitaminlerime minerallerime baktırıyorum hep ve d vitaminim ve demir depom az düşük seviyede oluyor onun dışında tüm vitaminlerim tam oluyor dengeli besleniyorum onlarda eksik olsa herhalde hastaneden çıkmazdım şimdi bile sabahları kalsiyum ve d vitamini alıyorum haftaya da Demir’e devam edeceğim hiç aksatmıyorum

Peki

Ben bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Senin şuanda çok güzel kilo verme şansin var canim guzel menunle haftada 2kiloya kadarda verebilirsin kilondan dolayi

Senin şuanda çok güzel kilo verme şansin var canim guzel menunle haftada 2kiloya kadarda verebilirsin kilondan dolayi
Insallah lesliye basladim bugun zaten 45 dakika ac karinla kahve içtikten sonra yaptim insallah bu defa vericem bu kilolari

Insallah lesliye basladim bugun zaten 45 dakika ac karinla kahve içtikten sonra yaptim insallah bu defa vericem bu kilolari
Leslieee bana cok guzel kilo verdirdi hergun duzenli sekilde yaptim sende yapabilirsin
Burdan biryere gitme duzenli menunu paylas sporunu yap oooo neler olur neler

Leslieee bana cok guzel kilo verdirdi hergun duzenli sekilde yaptim sende yapabilirsin
Burdan biryere gitme duzenli menunu paylas sporunu yap oooo neler olur
Yok gitmiyorum burdayım bundan sonrainsallah bende istediğim kiloya ulaşırım canım ayrıca tebrik ederim senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…