Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim güzel menu
Afiyet olsun menu spor ve su miktarında güzel
Afiyet olsun canim menü güzel spor olarak birazda yürüyüş eklersen daha iyi olur bence
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun aksam yemeği hafif olmus gerisi de güzel

Omletini yarim yemek yerine 2yumurtadan yiyebilirdin ekmek yok zaten,lokma cokanati gormesemde,incir kayisi yeterli olabilirdi aslinda
Kizimla ortak yedik. Hatta kucuk olana bile verdik :) incir cok azdi cunku kesme incir. 1 tane bile etmezdi. Disaridan geldim cok acikmistim

Bugunku menum
İftar
Bir tabak domates çorbası
Brokoli haslama
Bir kase yoğurt
Ara20:00
Kestane(5-6)
Bir elma
Sekersiz cay
2 lt su(yatana kadar tamamlarım)
Zipzip-
Sahur yok mu? Çok hafif olmuş bence,bir öğün daha olsa iyi olurmuş gibi geldi.
Kahvaltı
yulaf-süt-bal

Öğle
Barbunya
1 dilim kepek ekmeği
Muz

Akşam
Barbunya, yoğurt, salata, turşu

spor
7.500 adım

Zipzip-
N Nidsalii
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn

1 saat disardaydim cocuklarla yuruduk ama onu katmiyorum

İhmal etme canım bende Kasım sonunda tekrar baktıracağım vitamin mineral değerlerime D vitamini eksikliği bende de var azalan güneş ışığından sebep yorgun hissediyor olabilirsin

Menüm
11:30 1 tabak taze fasulye, 60 gr köfte, patates püresi, 1 bardak ayran
15:00 1 paket altınbaşak
21:00 kaşarlı yumurta (3 yumurta), 3 dilim ekmek, tereyağ bal
Afiyet olsun .Kahvaltı ve akşam yemeği yer değiştirmiş gibi sanki :) Sanırım kahvaltıyı dışarda ev yemekleri yapan yerde yediğin için bu şekil oluyor.En azından yemek yemiş oluyorsun bence güzel.Sadece akşam yemeği saatini biraz önce çeksen iyi olur gibi canım.Muhakkak geçe kalmasının sebebi vardır ama saat 9'da yemek yerken kilo vermek çok zor olur maalesef. Ara öğün olarak da keşke yanında meyve çerez falan götürsen.Ben öyle yapıorum işe giderken ,2 ceviz 1 mandalina çantaya atıveriyorum örneğin.Etiform diyet ürünü de olsa pek masum biişi değil maalesef.

İyi ki doğmuş nice mutlu yıllara

Menüm
11:30 1 tabak taze fasulye, 60 gr köfte, patates püresi, 1 bardak ayran
15:00 1 paket altınbaşak
21:00 kaşarlı yumurta (3 yumurta), 3 dilim ekmek, tereyağ bal
Aksam yemeklerin çalıştığın icin cok.gec oluyo ve saat dolayisiyla hem kasarli yumurta hem yag bal 3dilim ekmek bence cok olmus canim

Geçmiş olsun canım karadut özü normalde iyi gelir çok canı yanıyordur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…