- 10 Aralık 2014
- 4.573
- 16.349
- 408
Afiyet olsun canim güzel menuBugün 6750 adım atmışım dün 7250 adımdıFelicio ve Zipzip- yoğun bir günümdü listeye uydum
Sabah 5 kaşık yoğurt yeşil elma Chia tohumu (Yulaf yiyemiyorum) tarçın
A.Ö. 1 kuru incir ve 1 ceviz
Öğlen acıkmıştım çorba içtim dayanamadım
A.Ö. 1 kuru incir ve 4 çiğ badem
Akşam tavuk sote 2 kaşık kabak çorbası
iyi akşamlar kızlar
Afiyet olsun menu spor ve su miktarında güzel09/11/2020
Sabah: (09.00)
-1 tabak menemen
-2 dilim tam buğday ekmeği
-2 dilim peynir
Öğle: (14.30)
-Etli mantar sote
-2 tane lahana sarması
-Havuç/turp salata
Ara: (17.00)
-Yarım nar
-6 tane çiğ badem
Akşam: (19.30)
-Ispanak yemeği (az bulgurlu)
-1 kase yoğurt
3 litre su ve 10.000 adımZipzip- N Nidsalii
Afiyet olsun canim menü güzel spor olarak birazda yürüyüş eklersen daha iyi olur benceGelsin menü :)
12.00
Yarim omlet
1 salata
1 domates
3 dilim peynir
Nescafe
1 catal bal
15.40
1 soguk kahve
1 kayısı
3 parça incir
1 lokma cokonat
1 avuç üzüm 10 tane falandir
18.40
Semizotu,domates,salatalik,taze sogan,1 kepce nohut,yarim sb ince bulgur ile salata
1 kase cacik
15 dk leslie 10 dk eliptik
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
08: 2 dilim ekmek zeytin domates salatalık
12: yumurtalı çökelek 4 yemek kaşığı bir dilim ekmek
15: 2 adet yaprak sarma muz
19: yoğurtlu brokoli salatası 3 yemek kaşığı
Karnabahar köftesi 5 adet salata
1.5 litre su
Bugün biraz karışık bir menü oldu
Afiyet olsun aksam yemeği hafif olmus gerisi de güzelMenüm
11.00
Tb sandviç ekmeği arasına kahvaltılık sossürüf 3hindi füme koydum
14.30
3kaşık kısır
1acı bşber turşusu
19.30
Salata ve tavuk yedim
20.00
2mandalina
Zipzip-
Su yatana kadar 2lt olur
Afiyet olsun canımBugunku menum
İftar
Bir tabak domates çorbası
Brokoli haslama
Bir kase yoğurt
Ara20:00
Kestane(5-6)
Bir elma
Sekersiz cay
2 lt su(yatana kadar tamamlarım)
Zipzip-
Kizimla ortak yedik. Hatta kucuk olana bile verdik :) incir cok azdi cunku kesme incir. 1 tane bile etmezdi. Disaridan geldim cok acikmistimOmletini yarim yemek yerine 2yumurtadan yiyebilirdin ekmek yok zaten,lokma cokanati gormesemde,incir kayisi yeterli olabilirdi aslinda
Sahur yok mu? Çok hafif olmuş bence,bir öğün daha olsa iyi olurmuş gibi geldi.Bugunku menum
İftar
Bir tabak domates çorbası
Brokoli haslama
Bir kase yoğurt
Ara20:00
Kestane(5-6)
Bir elma
Sekersiz cay
2 lt su(yatana kadar tamamlarım)
Zipzip-
Afiyet olsunn
Afiyet olsunnSabah 09.00
Salata
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
1 TK pekmez
Ogle16.00
1 kase yeşil fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Akşam çocukların kaosundan yiyemedim saat 20 olmuştu ben de yoğurt ve salata yedim
1 saat disardaydim cocuklarla yuruduk ama onu katmiyorumAfiyet olsun canim güzel menu
Afiyet olsun menu spor ve su miktarında güzel
Afiyet olsun canim menü güzel spor olarak birazda yürüyüş eklersen daha iyi olur bence
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun aksam yemeği hafif olmus gerisi de güzel
İhmal etme canım bende Kasım sonunda tekrar baktıracağım vitamin mineral değerlerime D vitamini eksikliği bende de var azalan güneş ışığından sebep yorgun hissediyor olabilirsinİnşallah cnm bakalım, kısmet
Evet uyku sorunu yaşıyorum son dönemde ve gerçekten spor çok ağır gelmeye başladı nedense enerjim yok gibi birde kas ağrıları var sanki spora yeni başlamışım gibi ama spor yapmaya başlayınca 10 dk sonra normale dönüyor spor sonrası da oturunca kalkamıyorum ayaklarım taşımıyor sanki beni. D vitamini alıyorum eksikti benim B12 de alıyorum aslında ama iğnem bitti son iğnem de düştü kırıldı yaptırmadı teste gitmem lazım gidemedim bir türlü onada Bi baktırmak lazım
Afiyet olsun .Kahvaltı ve akşam yemeği yer değiştirmiş gibi sanki :) Sanırım kahvaltıyı dışarda ev yemekleri yapan yerde yediğin için bu şekil oluyor.En azından yemek yemiş oluyorsun bence güzel.Sadece akşam yemeği saatini biraz önce çeksen iyi olur gibi canım.Muhakkak geçe kalmasının sebebi vardır ama saat 9'da yemek yerken kilo vermek çok zor olur maalesef. Ara öğün olarak da keşke yanında meyve çerez falan götürsen.Ben öyle yapıorum işe giderken ,2 ceviz 1 mandalina çantaya atıveriyorum örneğin.Etiform diyet ürünü de olsa pek masum biişi değil maalesef.Menüm
11:30 1 tabak taze fasulye, 60 gr köfte, patates püresi, 1 bardak ayran
15:00 1 paket altınbaşak
21:00 kaşarlı yumurta (3 yumurta), 3 dilim ekmek, tereyağ bal
İyi ki doğmuş nice mutlu yıllaraAni bir kararla yarın aksam küçük kızımın doğum gününü kutlayacağız dedemiz köyden geliyor anneannemizi alıp götürecek her ikisi de olsun diye yapalım dedik
Bugün pasta siparişi verdik geldik eşimle
Konsept de tek boynuzlu at...
Nerde tedavi oluyorsunuz inşallah kilo vereyim biraz bende düşünüyorum hangi ildesinizHayır canım tüp bebek tedavi sonrası gelen ödemler gidiyor
Aksam yemeklerin çalıştığın icin cok.gec oluyo ve saat dolayisiyla hem kasarli yumurta hem yag bal 3dilim ekmek bence cok olmus canimMenüm
11:30 1 tabak taze fasulye, 60 gr köfte, patates püresi, 1 bardak ayran
15:00 1 paket altınbaşak
21:00 kaşarlı yumurta (3 yumurta), 3 dilim ekmek, tereyağ bal
Yok canım sahur yapmadımSahur yok mu? Çok hafif olmuş bence,bir öğün daha olsa iyi olurmuş gibi geldi.
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Geçmiş olsun canımSelamlar dün menümü yazmamisim oğlum çok canımı sıktı dün gece zaten iştahsız çocuk dün ağzının kenari yara olmuş hiç bir şey sürmedi aç aç yattı hala birşey yemedi sinirden ağladım durdum
Tartıda sabitim bu arada
Dünkü menüm
Sabah 10:30 2 yumurta haşlanmış 40 Gr peynir 5 zeytin 2 ceviz 2 kayısı
Ara 14;00 bir fincan sütlü kahve
Akşam 150 Gr tavuk tava yoğurt salata 1 hurma
Spor 10000 adım 300p N NidsaliiFelicio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?