Benim grubu şaşırmışlığım bile varSagol canim
Keşke hepsini alintilasanda kafan karismasa
Nasıl kalp kalbe karşı bende öyle diyorum sen de iyi ki gelmişsin aramızaÇokkk sağol canım benimmm❤❤❤❤Diyete ara verdim vereli bir türlü geri dönemiyordum,sayenizde adapte oldum. .İyi ki sizi bulmuşummm.Yaşasın 6. Takımmm❣❤
Sagolun :)Hemen ümitsizliğe kapılma ekmeklerden yada karbonhidratlardan birazcık 200 kalori kadar kıs canım kaptanımız dikkat etmiştir menü hatan varsa bilgi verir
Iyi alinti yapip baska gruplara yazmiyonBenim grubu şaşırmışlığım bile varbu ne ki
Canım eliptik ne alemde kaç dakika bindin bugün?Sagolun :)
Yaa bugun cok dayanamadim. Bacaklarim kesik kesik oldu. Gunduz cocuklarla ciktik. Sonra 15 dk Leslie 10 dk eliptik yapabildimCanım eliptik ne alemde kaç dakika bindin bugün?
Bak kaynanan görümcen hepsine tokat gibi cevap vereceksin
Fit olacaksın
Yavaş yavaş arttır tempoyuYaa bugun cok dayanamadim. Bacaklarim kesik kesik oldu. Gunduz cocuklarla ciktik. Sonra 15 dk Leslie 10 dk eliptik yapabildim
Cnm seninkinin modelini bilmiyorum ama hepsinin zorluk ayarı oluyor.En basitini,gevşeğini ayarla..Ben öyle yapıorum,en hafif zorlukta bile iyi ter attırıyor.Bir de sudem de yazmış ki doğru demiş yaptıkça alışıyor insan.Yaa bugun cok dayanamadim. Bacaklarim kesik kesik oldu. Gunduz cocuklarla ciktik. Sonra 15 dk Leslie 10 dk eliptik yapabildim
Yoğurtla salata yedim canim 20 de zaten yemek yemek bile lüks oluyorAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim yeme faslını erken bitirmissn yatana kadar acikabilirsn yoğurt Salatalik takviyesi yapabilirsin
Afiyet olsun canim aksam için 3 dilim ekmek fazla olmuş aksam yemeginin saatide biraz geç olmuş
Canim YouTube de öğretmenler video çekiyor sürekli canlı ders veriyorlar baktın mı biz eksikleri öyle yapıyoruz bazen1.sınıf olan çok geride ya off öğretmen çok hızlı ilerliyo
O ya geçtiler benimki harfleri bilsede okuyamıyo k da daha biraz daha fazla ilgilenmem lazım off ne yapmam lazım bilmiyorum diperi de çok zor olmuştu
Yavaş olsun bizim olsun canim cuma onemli bugün tartilmamis gibi yap sil hafizadanSelam. Bugun hic ugrayamadim kk ya.
Cok moralim bozuk. 107.7 geldim +200 gr. Aslinda menuler iyi diye dusunurken boyle olmasi hemde spora başlamişken. Sanki bir takılma var gibi..
Ya beslenme azaltımına gidicem. Ya da spor arttirimina
Zipzip- senin gozunden sorun nerede sence? Menuler vasat mi
Teşekkürler canım...İyi ki doğmuş nice mutlu yıllara
Bi bakayım birleştirmelerde çok zorlanıyo zaten sınıfa yetişemez ama evde bari öğreteyim bu hızla diğerleri nasıl öğreniyo bilmiyorum hoş bildiği 3harfi de okuldan önce ben öğretmiştimCanim YouTube de öğretmenler video çekiyor sürekli canlı ders veriyorlar baktın mı biz eksikleri öyle yapıyoruz bazen
Menüm güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar hemen yazayım bugünkü menümü:
9:00
Patatesli yumurta 3 yemek kaşığı, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeği
12:00 1 tane Trabzon hurması, 7 tane çiğ fındık
14:00 yulaflı gevrek yoğurtlu
16:00 elma
18:00 patatesli tavuk, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt
3lt su
Öğlen yürüyüş yaptım 1 saat ama adım saymamışım.
Bir de face de eba yardımlaşma grubu var orda öğretmenler de var ordada sürekli video ve çalışma sayfaları vs atiyorlarBi bakayım birleştirmelerde çok zorlanıyo zaten sınıfa yetişemez ama evde bari öğreteyim bu hızla diğerleri nasıl öğreniyo bilmiyorum hoş bildiği 3harfi de okuldan önce ben öğretmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?