Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çokkk sağol canım benimmm❤❤❤❤Diyete ara verdim vereli bir türlü geri dönemiyordum,sayenizde adapte oldum. .İyi ki sizi bulmuşummm.Yaşasın 6. Takımmm ❣❤
Nasıl kalp kalbe karşı bende öyle diyorum sen de iyi ki gelmişsin aramıza

Selam ahali
Felicio
Menume uydum fakat asiri acıktım bütün gün midem kazındı.
En doyurucu olmayan gün galiba bugündü
Neyse ek menü yaptim bir tas çorba ekledim ara öğüne.
Birde gece süt ürünü ne chia ve baharat ekledim
10.043 adım spor 300 puan(9 Kasım )
N Nidsalii
Zipzip-
sonngulen ortim sende durumlar nasıl?

Leyla bugün çok yorulmuşum akşam ustu uyudum bir güzel

Yaa bugun cok dayanamadim. Bacaklarim kesik kesik oldu. Gunduz cocuklarla ciktik. Sonra 15 dk Leslie 10 dk eliptik yapabildim
Yavaş yavaş arttır tempoyu
Kilo verdikçe hızlandırsin
Sakin pes etme
İlk günler zor olur alışırsın
Ben ilk spor yaptığımda çok zorlanıyordum şimdi Leslie yaparken ter bile atmıyorum

Yaa bugun cok dayanamadim. Bacaklarim kesik kesik oldu. Gunduz cocuklarla ciktik. Sonra 15 dk Leslie 10 dk eliptik yapabildim
Cnm seninkinin modelini bilmiyorum ama hepsinin zorluk ayarı oluyor.En basitini,gevşeğini ayarla..Ben öyle yapıorum,en hafif zorlukta bile iyi ter attırıyor.Bir de sudem de yazmış ki doğru demiş yaptıkça alışıyor insan.

Yoğurtla salata yedim canim 20 de zaten yemek yemek bile lüks oluyor

Canim YouTube de öğretmenler video çekiyor sürekli canlı ders veriyorlar baktın mı biz eksikleri öyle yapıyoruz bazen

Yavaş olsun bizim olsun canim cuma onemli bugün tartilmamis gibi yap sil hafizadan

İyi akşamlar hemen yazayım bugünkü menümü:
9:00
Patatesli yumurta 3 yemek kaşığı, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeği
12:00 1 tane Trabzon hurması, 7 tane çiğ fındık
14:00 yulaflı gevrek yoğurtlu
16:00 elma
18:00 patatesli tavuk, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt
3lt su
Öğlen yürüyüş yaptım 1 saat ama adım saymamışım.

Canim YouTube de öğretmenler video çekiyor sürekli canlı ders veriyorlar baktın mı biz eksikleri öyle yapıyoruz bazen
Bi bakayım birleştirmelerde çok zorlanıyo zaten sınıfa yetişemez ama evde bari öğreteyim bu hızla diğerleri nasıl öğreniyo bilmiyorum hoş bildiği 3harfi de okuldan önce ben öğretmiştim

Menüm güzel canım afiyet olsun

Bi bakayım birleştirmelerde çok zorlanıyo zaten sınıfa yetişemez ama evde bari öğreteyim bu hızla diğerleri nasıl öğreniyo bilmiyorum hoş bildiği 3harfi de okuldan önce ben öğretmiştim
Bir de face de eba yardımlaşma grubu var orda öğretmenler de var ordada sürekli video ve çalışma sayfaları vs atiyorlar

Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 ceviz 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı

Kahvaltı 10 : 30
5 kaşık yoğurt, 2 kaşık eti müsli yulaf ezmesi kuru meyveli, 1 ceviz, 1 elma karışım

Saat 12 :30 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem, 3 dilim kurutulmuş elma

Saat 15 : 00 1 bardak ayran 2 kuru kayısı

Akşam saat 18 : 00
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık çoban salata
1 dilim ıslak kek
Saat 19: 00 2 şekersiz çay
20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
22:00 1 kupa yeşilçay

Gün içinde 1 bardak sonra 3 litre su bitmiş olacak

Zipzip-
Felicio
Egzersiz
10.000 adım _ 300 puan
10 dk bölgesel _ 100 puan
Toplam : 400 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20201109_222310.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…