canım benim hoşbuldukk iyimmmmmm:asigim::asigim::asigim::asigim:günaydın misafirleri yolladım . palatesimide yaptım size koştum .. ne haber özge kuşum ......
hımmm cadı 74 olmuştu galiba ..... bedşinde eksi var bu hafta gine sonlardayız galiba .... saglık olsun bakalım bediş şişdir guzum iner yarına birazı umarım .....delikafadulden
valla aynen öyle oldu özgemi görmeye geldim ....
ösgem bei ihmal edeyi artıkın seni etmeyimi pınar senağlama...
YAVRIII KUŞLARIMMM SıZı SEVıYORUM DURUN ISINMA TURLARINDAYIM DAHA DALCAM SıZıN DOMBıLı TAKIMINIZA BEKLEYıN ASCIKK AMA SEVıLDıĞNıı BıLMEK GÜZEL BEYAAAbu aralar ediyo valla unutulduk ama hafifletici sebepler var ortada zaman verelim ,kendimizi hatırlatalım böyle olmadı bir plan yaparız kendisine ....
biliom pınarım cadım izinli benden yana :roflol:...
TÜnaydınlar kÜtom gÜle gÜle gıt canım.
ozgekrd, asi_bulut+, enesin_annesi, nazli_gulec+, referans+
YAZIN ÇABUK BAKİMM
REFİMM ÖSLEDİM SENİ DE YA Bİ GÖRÜŞEMEDİK
he ref karsılasamıyok bende arkadaşa uzun uzunnnn yuruyerek geldim amma 1 tabak kuskus yedim bikaç tursu getti yuruyus yani
afiyet olsun naslımmm bende dönüşte markete ugrayımda mısır gevrege falan alım sebze off offf bitsin artık bu çileeee
else anam varmı bşka isteğin gı:))))...
bencede bitsin bu çile
ya yesek yesek kilo almasak ne güzel olurdu
pastalar,çikolatalar,supangleler,börekler,kurabiyeler....
ya off senin hedefine az kaldı ben yolun başındayım daha
zayıf olmak ve istediğim herşeyi kilo almadan yemek istiyorum:sm_cool:
else cok şey istiyon bacım sen ama senin çilen ikiye katlamalı o saydıkların burnunun dibinde yazık sana
hayaletimmm napıyon kız
nazlı ben 5i biyerdeyi hiç sevmedim ya ama etkili oldugu kesin hemen herkez onla verdi
senin işin daha zor. pastanede o kadar pastanın ve tatlıların içinde
else cok şey istiyon bacım sen ama senin çilen ikiye katlamalı o saydıkların burnunun dibinde yazık sana
hayaletimmm napıyon kız
nazlı ben 5i biyerdeyi hiç sevmedim ya ama etkili oldugu kesin hemen herkez onla verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?