Sporun çok güzelYani
İyiymiş kaptanım
Menü listesi yeter seni yormaya sende dinlen
Zaten cuma tam mesai yapıyon
Bence herkes fazlasıyla motive
Başarı iyidirerken yatıp erken kalksak daha çok kalori harciycaz da yapamıyor
Benim Huawei canım Bluetooth ile yapılıyor kullanım kılavuzunda yazar yada video vardır mutlaka .
Biz senle eşleşmiştik değilmi neoldu netice unutmuşum bakmayıMenüm
Kahvaltı 11.30 domates salatalık roka 2 kaşık lor 1 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Ara 1 mandalina
Ara 2 dilim ayva
Ara yarım cennet hurması
Akşam 18.30 sardalya fırında pişmiş soğan bol salata
Akşam çayının yanında bir avuç karışık kuru üzüm ve leblebi
3 litre su
20 dk leslie yapabildim
N NidsaliiZipzip-
Ben de baktım. Özel birşey yok. 12 günde 2 kilo da yeter bana.4kilo veren arkadaşa baktım da aralık ayı boyunca her hafta güzel eksisi varmış hani geçen hafta artıysa dicektim değil pek sırlık bişey de yazmamış ama verilebilir diye umutlandım haftada değil 12 günde 4kilo versem süper olurdu
Ayrı yaparsan ayrı canım.Squat plank ayrımı hesaplanıyor kizlar
Nerdesin yine sen?Canim benim yaaa yuzimu kizarttin yine❤
Yok gelmiyor .Ben arada giriyordum uyumayinca.Hee alıntı yaptım cevapladım birkaç işte..
Benim oğlum uyanınca ayağımda salliyorum da o zaman yazıyorum..
Alıntı yapınca bildirim gelmiyor dimi telefon kapalıyken
Artık farklı spor çeşitlerine yönelip vucutta hiç çalışmayan kasları çalıştırayim dedim .Sporun çok güzelbugün ben bütün gün tv karşısında yattım resmen bu yasaklar benim psikolojimi bozuyor
Afiyet olsun canımHerkese gunaydiiiinarkadaslar ben dunku menumu paylasamadim smdi yaziyorum.
Dun nobet cikisi oldugumdan 2 ogun beslendim.
Sabah 2 dilim borek ve sekersiz cay. Pratik olsun diye borek aldim sabah hemen uyumam gerekiodu cunku
Aksam 2 kepce yesil mercimek corbasi,5 yemek kasigi kadar da mantarli tavuk sote salata ve 1 bardak ayran.ekstra spor yapamadım 5600 adim attim
Canım plank için 20saniye valan gibi kısa sürelerde başla hatta daha az 10 da olur benim egzersiz programının içinde vardı zor yapıyodum başlaedaAyrı yaparsan ayrı canım.
İlk sayfadaki puanları defterine yaz arada bakar hesaplar yollarsin ben öyle yapıyorum.
Nerdesin yine sen?
Yok gelmiyor .Ben arada giriyordum uyumayinca.
Artık farklı spor çeşitlerine yönelip vucutta hiç çalışmayan kasları çalıştırayim dedim .
Ama kan ter içinde kaldım iyi geldi.
Leslie ve adımla yer atmıyorum artık vücut alıştı onlara.
Yorgunluktan 23.30 da uyuyakaldim.
Şimdi de uyandim erkenden
Leyla ilkbahar yaz olsa dışarda yürümek filan çok güzel bol oksijen temiz hava güneş d vitamini.
Şimdi soğukta baca dumanları ndan çıkan kirli hava bide yasak bide maske titizlik bir yandan.
Ev sporları daha uygulanabilir bence.
Sen plank nasıl yapıyorsun?
Beni acaip yordu ilk kez yaptım.
Yavaş yavaş artırabilir galiba.
Paylasmis canim ama bakmissin zaten12günde 3.9 kilo verilir mi ki hoş bi haftada vermişti bu hafta birinci takımda biri
Sırrını paylaştı mı arkadaşZipzip- kaptanım
Online bildirimlerin aciksa bildirim geliyorHee alıntı yaptım cevapladım birkaç işte..
Benim oğlum uyanınca ayağımda salliyorum da o zaman yazıyorum..
Alıntı yapınca bildirim gelmiyor dimi telefon kapalıyken
Gunaydin canim ❤Herkese gunaydiiiinarkadaslar ben dunku menumu paylasamadim smdi yaziyorum.
Sabah 2 dilim borek ve sekersiz cay. Pratik olsun diye borek aldim sabah hemen uyumam gerekiodu cunku
Aksam 2 kepce yesil mercimek corbasi,5 yemek kasigi kadar da mantarli tavuk sote salata ve 1 bardak ayran.ekstra spor yapamadım 5600 adim attim
Günaydın canim ❤Günaydın kızçeler
Ben 12 günde ne yapabilirim hayaliyle zabahtan boostsde girişeyim
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Börek olmamış gardaşım gerisi iyi :))Herkese gunaydiiiinarkadaslar ben dunku menumu paylasamadim smdi yaziyorum.
Gunaydin canım ❤Günaydnlar
Mutlu pazarlar
Kendimi 2 kilo almıs gibi hissediyorum regli gunu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?