Ne yemek istersin o akşam canım, şöyle de menüye ekliyimAf çıkarsa biz de yicez deçıkmazsa sen bizim yerimize de ye
Zor olacak demekGünaydın canım neyseki ben gecen sene hallettim yenileme işini tadilat da cok çıkmıştı mahfolmustuk bitsin diye günleri sayıyordum resmen
İyi olmuş geçmiş olsunGünaydın canım neyseki ben gecen sene hallettim yenileme işini tadilat da cok çıkmıştı mahfolmustuk bitsin diye günleri sayıyordum resmen
Günaydın canım iyi sen nasılsınGünaydın herkese canlar nasılsınızDün hiiiiç yapmadım spor aşırı tatlı isteğimle savaşıyorum bir taraftan da adet olacağım birkaç güne semptomlar başladı bakalım bu hafta artı çıkmam inşallah diyeti sıkmam şart bu hafta
Günaydın canimGünaydın herkese canlar nasılsınızDün hiiiiç yapmadım spor aşırı tatlı isteğimle savaşıyorum bir taraftan da adet olacağım birkaç güne semptomlar başladı bakalım bu hafta artı çıkmam inşallah diyeti sıkmam şart bu hafta
Çıkıyo vallahiZor olacak demekşimdiden eski üst dolabı çökeceğiz bir Sürü iş çıktı
Şimdiden yapsalar yılbaşında 4 gün boyuncaevi toparlasak daha iyi ne zaman yapacaklar onu bilmiyorum yılbaşından önceki dediler bakalım
Nasilsin canım alışabildin mı bisiklete :)Hayırlı sabahlar❤
Iyiyim canım sen nasılsınNasilsin canım alışabildin mı bisiklete :)
Günaydın aman o nasıl açılır bilmiyorum ama açmayayım ben elimden telefon düşmez öyle oluncaPaylasmis canim ama bakmissin zaten
Online bildirimlerin aciksa bildirim geliyor
Gunaydin canim ❤
Afiyet olsun sabah borek olmamis onun disinda guzel
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Ben de kıyafetleri elimden çıkarmak istiyorum ama yapamıyorumGünaydın
Evi yenilemeyle uğraştık dün
Yatak odasındaki koca gardrobu çöktük eşimle onu görümceme vereceğiz
Yenisi gelecek bense eşyaları azaltmaya çalışıyorum dolapları azaltmak istediğim var.
mutfak üst dolabı yapıtırıyoruz
Minimalizm için kolları sıvaladım
Kullanmadıklarım varsa vereceğim birilerine
Durumları iyi olmayana da. Giysilerimi mi de ne varsa.
çünkü benim düşüncem
Az eşya çok huzur istıyorum
Giymiyorsun kaldır bence kaldırınca rahatlıyorsun :)Ben de kıyafetleri elimden çıkarmak istiyorum ama yapamıyorum
O lazım olur bu lazım olur diye birçoğu duruyor...
Yeri geliyor lazım oluyor da...
Çalışıyorum okula giderken değişiklik oluyor...
Tadilât işini ben de çok yaptırdım
Annemin evinde oturuyoruz bize küçüktü
Salonu mutfağı balkon içine aldırdım mutfak dolapları yapıldı banyo tuvalet yapıldı
Arka balkonu kapattirdim oraya çamaşır makinemi koydum
Şimdi de sıra kiler gibi kullandığım odaya geldi oraya bir gömme dolap yaptıracağım o odayı da kullanıma açacağım küçük oğlum büyüyor artık yeni bir alan lazım
Tartilmak olumsuz etkiliyorsa sorun olmaz canimZipzip-
Kaptanim pazartesileri tartılmak zorunlumu?? Sadece cumadan cumaya tartılsam sorun olur mu ?
Bende açmıyorum zaten 7/24 burdayimGünaydın aman o nasıl açılır bilmiyorum ama açmayayım ben elimden telefon düşmez öyle olunca
Afiyet olsun canim yediklerin az olmuş sanki ilk gunlerden bu kadar azaltmasan mi acaba19.12 menusu
8.30 2 bardak su
9.00 4 siyah zeytin 4 dlm beyaz peynir fırınlanmıs patates4 tane, yarım havuc,1 cavdar ekmek
16.30 4 yemek kasigi bulgur pilavi 4 yk kıymalı pırasa 2 yk yogurt
su 1.5 lt (az iciyirum cogaltmam lazim
spor 1 saat yuruyus
Zipzip-
Iyim hamdolsun canımIyiyim canım sen nasılsın
Valla alışamadım oturunca rahatsız oluyorum ceviremiyorum dün zor bela 10 dakika yaptim
Tesekur ederim KaptanimTartilmak olumsuz etkiliyorsa sorun olmaz canim
Bende açmıyorum zaten 7/24 burdayim
Afiyet olsun canim yediklerin az olmuş sanki ilk gunlerden bu kadar azaltmasan mi acaba
Canım oturma yoruldukça soluklanmak için oturursun ayakta kollarla birlikte çalışmış oluyorsun daha iyi değilmi ben öyle yapıyorum ayakta koşarcasınaIyiyim canım sen nasılsın
Valla alışamadım oturunca rahatsız oluyorum ceviremiyorum dün zor bela 10 dakika yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?