Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım neyseki ben gecen sene hallettim yenileme işini tadilat da cok çıkmıştı mahfolmustuk bitsin diye günleri sayıyordum resmen
Zor olacak demek şimdiden eski üst dolabı çökeceğiz bir Sürü iş çıktı
Şimdiden yapsalar yılbaşında 4 gün boyuncaevi toparlasak daha iyi ne zaman yapacaklar onu bilmiyorum yılbaşından önceki dediler bakalım

Günaydın canım iyi sen nasılsın
Adet zamanlarında oluyo benimde

Çıkıyo vallahi
Bi an önce biter insallah sizinde ❤benimde mutfak beni mahfetmisti allahım bitti gitti şükür

Paylasmis canim ama bakmissin zaten

Online bildirimlerin aciksa bildirim geliyor

Gunaydin canim ❤
Afiyet olsun sabah borek olmamis onun disinda guzel

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤
Günaydın aman o nasıl açılır bilmiyorum ama açmayayım ben elimden telefon düşmez öyle olunca

Ben de kıyafetleri elimden çıkarmak istiyorum ama yapamıyorum
O lazım olur bu lazım olur diye birçoğu duruyor...
Yeri geliyor lazım oluyor da...
Çalışıyorum okula giderken değişiklik oluyor...

Tadilât işini ben de çok yaptırdım
Annemin evinde oturuyoruz bize küçüktü
Salonu mutfağı balkon içine aldırdım mutfak dolapları yapıldı banyo tuvalet yapıldı
Arka balkonu kapattirdim oraya çamaşır makinemi koydum

Şimdi de sıra kiler gibi kullandığım odaya geldi oraya bir gömme dolap yaptıracağım o odayı da kullanıma açacağım küçük oğlum büyüyor artık yeni bir alan lazım

Sizlere muhteşem tarifi ile merhaba
Cevizli Cennet hurmalı yulaf süt yok
Deneyebilirsin :)
Ben yulafı un hale getirdim robotla
İçine 2 adet cennet hurma attım
2-3 adet ceviz
Bu kadar

Eklentiler

• 6E61D505-2CC5-489B-A3D1-DF80D8F64D4F.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Giymiyorsun kaldır bence kaldırınca rahatlıyorsun :)
Yenisini alırsın daha iyi bak şimdi zayıfladın kıyafetlerini yenilersin
Azaltınca huzur oluyor gerçekten
Ben eşya kalabalık bir Evde büyüdüğüm için içimi rahat edemedim psikolojik kötü oldu anneme hep derdim azalt diye lazım lazım derdi kullanmazdı ama yaramıyor ki onlar

Zipzip-
Kaptanim pazartesileri tartılmak zorunlumu?? Sadece cumadan cumaya tartılsam sorun olur mu ?
Tartilmak olumsuz etkiliyorsa sorun olmaz canim
Günaydın aman o nasıl açılır bilmiyorum ama açmayayım ben elimden telefon düşmez öyle olunca
Bende açmıyorum zaten 7/24 burdayim
Afiyet olsun canim yediklerin az olmuş sanki ilk gunlerden bu kadar azaltmasan mi acaba

Iyiyim canım sen nasılsın
Valla alışamadım oturunca rahatsız oluyorum ceviremiyorum dün zor bela 10 dakika yaptim
Iyim hamdolsun canım
Olsun 10 dakika 10 dakika alisirsin oturma yeri rahatsız ediyor ben önceden kullanırken oraya pamuklu başlık yaptırmıştım:)
Tartilmak olumsuz etkiliyorsa sorun olmaz canim

Bende açmıyorum zaten 7/24 burdayim

Afiyet olsun canim yediklerin az olmuş sanki ilk gunlerden bu kadar azaltmasan mi acaba
Tesekur ederim Kaptanim

Iyiyim canım sen nasılsın
Valla alışamadım oturunca rahatsız oluyorum ceviremiyorum dün zor bela 10 dakika yaptim
Canım oturma yoruldukça soluklanmak için oturursun ayakta kollarla birlikte çalışmış oluyorsun daha iyi değilmi ben öyle yapıyorum ayakta koşarcasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…