Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Börek olmaz canım sandviç alsaydın keşke

Günaydın balım
Yaptığım bölgesellerin içinde oluyor 30 an ilk rahat yapıyorum diyebilirim daha zor hareketlerde boyun bölgesine dikkat etmek gerekiyor bende ondan muzdaribim
Günaydın kızlar
Günaydın
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın güzel kaptanım
Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım arkadaşım

Canim onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek biraz gec olur ideali ayda 4 kilo vermek zaten

Canim onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek biraz gec olur ideali ayda 4 kilo vermek zaten
Bu ay pek vermedim daha ama 12 günde ne versem kardır
Ama vücut da haklı beni bu kilonın altında pek görmedi hatta 1kere gördü 62yi sonra hamile kalıp troid de çıkınca hoop 65

Tamam kuzum bende plank programi var ben onunla başladım ilk 20 sn idi şuanda 60 65 sn durabiliyorum plankin farklı sekillerini pes peşe yapinca acaip bir karın bölgesinde yanma sızlama oluyor

Günaydın
Evi yenilemeyle uğraştık dün
Yatak odasındaki koca gardrobu çöktük eşimle onu görümceme vereceğiz
Yenisi gelecek bense eşyaları azaltmaya çalışıyorum dolapları azaltmak istediğim var.
mutfak üst dolabı yapıtırıyoruz
Minimalizm için kolları sıvaladım
Kullanmadıklarım varsa vereceğim birilerine
Durumları iyi olmayana da. Giysilerimi mi de ne varsa.
çünkü benim düşüncem
Az eşya çok huzur istıyorum

Günaydın canım neyseki ben gecen sene hallettim yenileme işini tadilat da cok çıkmıştı mahfolmustuk bitsin diye günleri sayıyordum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…