Börek olmaz canım sandviç alsaydın keşkeHerkese gunaydiiiinarkadaslar ben dunku menumu paylasamadim smdi yaziyorum.
Dun nobet cikisi oldugumdan 2 ogun beslendim.
Sabah 2 dilim borek ve sekersiz cay. Pratik olsun diye borek aldim sabah hemen uyumam gerekiodu cunku
Aksam 2 kepce yesil mercimek corbasi,5 yemek kasigi kadar da mantarli tavuk sote salata ve 1 bardak ayran.ekstra spor yapamadım 5600 adim attim
Günaydın balımAyrı yaparsan ayrı canım.
İlk sayfadaki puanları defterine yaz arada bakar hesaplar yollarsin ben öyle yapıyorum.
Nerdesin yine sen?
Yok gelmiyor .Ben arada giriyordum uyumayinca.
Artık farklı spor çeşitlerine yönelip vucutta hiç çalışmayan kasları çalıştırayim dedim .
Ama kan ter içinde kaldım iyi geldi.
Leslie ve adımla yer atmıyorum artık vücut alıştı onlara.
Yorgunluktan 23.30 da uyuyakaldim.
Şimdi de uyandim erkenden
Leyla ilkbahar yaz olsa dışarda yürümek filan çok güzel bol oksijen temiz hava güneş d vitamini.
Şimdi soğukta baca dumanları ndan çıkan kirli hava bide yasak bide maske titizlik bir yandan.
Ev sporları daha uygulanabilir bence.
Sen plank nasıl yapıyorsun?
Beni acaip yordu ilk kez yaptım.
Yavaş yavaş artırabilir galiba.
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın güzel kaptanımGunaydin mutlu pazarlar
Günaydın canım arkadaşımGünaydın arkadaşlar
Gunaydin canim ❤Günaydın hepinize
Canim onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek biraz gec olur ideali ayda 4 kilo vermek zatenZabahtan 30dk boosted yaptım kızlar biraz daha uyumak istiyomuş yürüyeyim bari onlar kalkana kadar
12 günde 3.9 kilo vermem için esrarengiz tarifler varsa alırım bi dal
Bu hafta sabit olmasaydım olabilirdi kendime sinir oldum
Gunaydin canim ❤Gunaydin
Bu ay pek vermedim daha ama 12 günde ne versem kardırCanim onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek biraz gec olur ideali ayda 4 kilo vermek zaten
Senle her yola varım canım ama yılbaşı akşamı yerim ben haberin olaTamam canım öyle yapalım sende varsın söz ver amaBen şimdi o güne kadar çok var Songülle yapacağım diyet bakayım 2-3 günlük en azından
Af çıkarsa biz de yicez deçıkmazsa sen bizim yerimize de yeSenle her yola varım canım ama yılbaşı akşamı yerim ben haberin ola
Tamam kuzum bende plank programi var ben onunla başladım ilk 20 sn idi şuanda 60 65 sn durabiliyorum plankin farklı sekillerini pes peşe yapinca acaip bir karın bölgesinde yanma sızlama oluyorAyrı yaparsan ayrı canım.
İlk sayfadaki puanları defterine yaz arada bakar hesaplar yollarsin ben öyle yapıyorum.
Nerdesin yine sen?
Yok gelmiyor .Ben arada giriyordum uyumayinca.
Artık farklı spor çeşitlerine yönelip vucutta hiç çalışmayan kasları çalıştırayim dedim .
Ama kan ter içinde kaldım iyi geldi.
Leslie ve adımla yer atmıyorum artık vücut alıştı onlara.
Yorgunluktan 23.30 da uyuyakaldim.
Şimdi de uyandim erkenden
Leyla ilkbahar yaz olsa dışarda yürümek filan çok güzel bol oksijen temiz hava güneş d vitamini.
Şimdi soğukta baca dumanları ndan çıkan kirli hava bide yasak bide maske titizlik bir yandan.
Ev sporları daha uygulanabilir bence.
Sen plank nasıl yapıyorsun?
Beni acaip yordu ilk kez yaptım.
Yavaş yavaş artırabilir galiba.
Hayirli sabahlar canim ❤Hayirli sabahlar
Xiomi akıllı mi 4 kullanıyorum
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarr
Günaydın canım neyseki ben gecen sene hallettim yenileme işini tadilat da cok çıkmıştı mahfolmustuk bitsin diye günleri sayıyordum resmenGünaydın
Evi yenilemeyle uğraştık dün
Yatak odasındaki koca gardrobu çöktük eşimle onu görümceme vereceğiz
Yenisi gelecek bense eşyaları azaltmaya çalışıyorum dolapları azaltmak istediğim var.
mutfak üst dolabı yapıtırıyoruz
Minimalizm için kolları sıvaladım
Kullanmadıklarım varsa vereceğim birilerine
Durumları iyi olmayana da. Giysilerimi mi de ne varsa.
çünkü benim düşüncem
Az eşya çok huzur istıyorum
GünaydınGünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?