Ellerine sağlıkSizlere muhteşem tarifi ile merhaba
Cevizli Cennet hurmalı yulafsüt yok
Deneyebilirsin :)
Ben yulafı un hale getirdim robotla
İçine 2 adet cennet hurma attım
2-3 adet ceviz
Bu kadar
Tamamdır kaptanımcuma gunleri baska tarti ile tartilacaksiniz önceden durumu yazin ki ben bu durumu paylasim alaninda yazabileyim
Sadece listedekileri etiketledim
PAPATYAM
asysss
Tesnim1903
missadangel
D Dileksnr
Kirmizi pabuc
Zeynolin44
@Yenidenyapabilirim
sleepy angel
Denp
@incibilal
madamhd
asliogretmen
birbeste
@icell_84
Bende bi şekilde ayarlamalıyım canım yani rahat olmadığım için yapamıyorum haliyleIyim hamdolsun canım
Olsun 10 dakika 10 dakika alisirsin oturma yeri rahatsız ediyor ben önceden kullanırken oraya pamuklu başlık yaptırmıştım:)
Ayakta hiç yapamıyorum pedallı benimkisi ayaklarım kayıyoCanım oturma yoruldukça soluklanmak için oturursun ayakta kollarla birlikte çalışmış oluyorsun daha iyi değilmi ben öyle yapıyorum ayakta koşarcasına
Güzel pazarlar canımGüzel pazarlar
Afiyet olsun canım19.12 menusu
8.30 2 bardak su
9.00 4 siyah zeytin 4 dlm beyaz peynir fırınlanmıs patates4 tane, yarım havuc,1 cavdar ekmek
16.30 4 yemek kasigi bulgur pilavi 4 yk kıymalı pırasa 2 yk yogurt
su 1.5 lt (az iciyirum cogaltmam lazim
spor 1 saat yuruyus
Zipzip-
Guzel pazarlar canim ❤Güzel pazarlar
Ne yapabilirsin ki canim ona gore oneride bulunalimKahvaltıyı hafif tuttum akşama ne yapsam ki erken yeriz bugün
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
@icell_84 | |||||||
T timesinfinity | |||||||
@incibilal | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Yenidenyapabilirim | |||||||
@Cordeliaa | |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
D Dileksnr | |||||||
| |||||||
@Ysf42 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| - | ||||||
Tamam kaptanım ben bilmiyordum bunun sorun olacagini annemdeki farklı daha önce de bildirim yapmıştım ondan amacuma gunleri baska tarti ile tartilacaksiniz önceden durumu yazin ki ben bu durumu paylasim alaninda yazabileyim
PAPATYAM
asysss
Tesnim1903
missadangel
D Dileksnr
Kirmizi pabuc
Zeynolin44
@Yenidenyapabilirim
sleepy angel
Denp
@incibilal
madamhd
asliogretmen
birbeste
@icell_84
Olsun canim önemli degil spor yarismasina eklenmis zaten puanlarin
Daha önce de bildirmiştim sorun olmamıştı kaptanım bir şey mi dediler@seaBahAR ve sevgili kaptanlarim gec oldu yinede aciklamak istedim cuma bildiriminde uyem evinde olmadigi icin baska bir tarti ile tartilmak durumunda kaldi bu durumun tekrar yasanmamasi icin daha dikkatli olacağım
Sizlere muhteşem tarifi ile merhaba
Cevizli Cennet hurmalı yulafsüt yok
Deneyebilirsin :)
Ben yulafı un hale getirdim robotla
İçine 2 adet cennet hurma attım
2-3 adet ceviz
Bu kadar
Daha once bildirim yaptığında karar cikmamisti canim 13 kasimda bildirim yapmissin gidip buldum o tartinidaTamam kaptanım ben bilmiyordum bunun sorun olacagini annemdeki farklı daha önce de bildirim yapmıştım ondan ama
Ben tavuklu mantar sote yapacağım dünden pilav var tarhana çorbası da yapip yanına yoğurt koyacağımKahvaltıyı hafif tuttum akşama ne yapsam ki erken yeriz bugün
Tamam kaptanım özür dilerim uğraştırdim seniDaha once bildirim yaptığında karar cikmamisti canim 13 kasimda bildirim yapmissin gidip buldum o tartinida
tarti bildirimlerine dikkat edin diye ozellikle yazmıştım artik olan oldu yapacak birsey yok
Bundan sonra dikkat edersin
Tamam canim sorun degilTamam kaptanım özür dilerim uğraştırdim seni
Benim kıyafetlerim hep bu halime göreGiymiyorsun kaldır bence kaldırınca rahatlıyorsun :)
Yenisini alırsın daha iyi bak şimdi zayıfladın kıyafetlerini yenilersin
Azaltınca huzur oluyor gerçekten
Ben eşya kalabalık bir Evde büyüdüğüm için içimi rahat edemedim psikolojik kötü oldu anneme hep derdim azalt diye lazım lazım derdi kullanmazdı ama yaramıyor ki onlar
KKaptanım ben bu cuma Bursa da olacağım ama tartımı götüreceğimcuma gunleri baska tarti ile tartilacaksiniz önceden durumu yazin ki ben bu durumu paylasim alaninda yazabileyim
PAPATYAM
asysss
Tesnim1903
missadangel
D Dileksnr
Kirmizi pabuc
Zeynolin44
@Yenidenyapabilirim
sleepy angel
Denp
@incibilal
madamhd
asliogretmen
birbeste
@icell_84
Tamam canımKKaptanım ben bu cuma Bursa da olacağım ama tartımı götüreceğim
Bende 67 den asagisini gormedim en son bekarken bu kiloyla evlenmiştir 7 sene oldu düşünBu ay pek vermedim daha ama 12 günde ne versem kardır
Ama vücut da haklı beni bu kilonın altında pek görmedi hatta 1kere gördü 62yi sonra hamile kalıp troid de çıkınca hoop 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?