Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sizlere muhteşem tarifi ile merhaba
Cevizli Cennet hurmalı yulaf süt yok
Deneyebilirsin :)
Ben yulafı un hale getirdim robotla
İçine 2 adet cennet hurma attım
2-3 adet ceviz
Bu kadar
Ellerine sağlık
Tamamdır kaptanım
Iyim hamdolsun canım
Olsun 10 dakika 10 dakika alisirsin oturma yeri rahatsız ediyor ben önceden kullanırken oraya pamuklu başlık yaptırmıştım:)
Bende bi şekilde ayarlamalıyım canım yani rahat olmadığım için yapamıyorum haliyle

Afiyet olsun canım
Hoşgeldin bu arada dedim mi hatırlıyorum

Tamam kaptanım ben bilmiyordum bunun sorun olacagini annemdeki farklı daha önce de bildirim yapmıştım ondan ama
Olsun canim önemli degil spor yarismasina eklenmis zaten puanlarin

@seaBahAR ve sevgili kaptanlarim gec oldu yinede aciklamak istedim cuma bildiriminde uyem evinde olmadigi icin baska bir tarti ile tartilmak durumunda kaldi bu durumun tekrar yasanmamasi icin daha dikkatli olacağım
Daha önce de bildirmiştim sorun olmamıştı kaptanım bir şey mi dediler

Sizlere muhteşem tarifi ile merhaba
Cevizli Cennet hurmalı yulaf süt yok
Deneyebilirsin :)
Ben yulafı un hale getirdim robotla
İçine 2 adet cennet hurma attım
2-3 adet ceviz
Bu kadar
ben bu tarifi oğluma yediriyorum içine yulaf değil de 2 bebe biskuvisi atıyorum..
Ağzını aça aça yiyor maşallah...

Selamlar cuma menüsünü yazmadım ama dünü yazicam cuma günü regl olduğum için saçma sapan şeyler yedim
Dünkü menüm
Sabah 10:40 4 dilim organik tb ekmeği(küçük dilimleri) 20 Gr peynir 6 zeytin roka salatası bir tatlı kaşığı tereyağı bir çay kaşığı bal
Ara bir kupa kahve
Akşam firinda balık salata 20 Gr tahin helvası
Spor 8000 adım N Nidsalii

Tamam kaptanım ben bilmiyordum bunun sorun olacagini annemdeki farklı daha önce de bildirim yapmıştım ondan ama
Daha once bildirim yaptığında karar cikmamisti canim 13 kasimda bildirim yapmissin gidip buldum o tartinida
tarti bildirimlerine dikkat edin diye ozellikle yazmıştım artik olan oldu yapacak birsey yok
Bundan sonra dikkat edersin

Daha once bildirim yaptığında karar cikmamisti canim 13 kasimda bildirim yapmissin gidip buldum o tartinida
tarti bildirimlerine dikkat edin diye ozellikle yazmıştım artik olan oldu yapacak birsey yok
Bundan sonra dikkat edersin
Tamam kaptanım özür dilerim uğraştırdim seni

Benim kıyafetlerim hep bu halime göre indan degistiremiyorum

Bu ay pek vermedim daha ama 12 günde ne versem kardır
Ama vücut da haklı beni bu kilonın altında pek görmedi hatta 1kere gördü 62yi sonra hamile kalıp troid de çıkınca hoop 65
Bende 67 den asagisini gormedim en son bekarken bu kiloyla evlenmiştir 7 sene oldu düşün
Bu ay 67 den kurtulmaya çalışmakla geçti diyebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…