- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Bayılırım evi yenilemeyeGünaydın
Evi yenilemeyle uğraştık dün
Yatak odasındaki koca gardrobu çöktük eşimle onu görümceme vereceğiz
Yenisi gelecek bense eşyaları azaltmaya çalışıyorum dolapları azaltmak istediğim var.
mutfak üst dolabı yapıtırıyoruz
Minimalizm için kolları sıvaladım
Kullanmadıklarım varsa vereceğim birilerine
Durumları iyi olmayana da. Giysilerimi mi de ne varsa.
çünkü benim düşüncem
Az eşya çok huzur istıyorum
Kızlar köfte istedi köfteye karar verdik onlara yanında patates çorbaNe yapabilirsin ki canim ona gore oneride bulunalim
Sebze ya da evde neler var ki
AynenCanım plank için 20saniye valan gibi kısa sürelerde başla hatta daha az 10 da olur benim egzersiz programının içinde vardı zor yapıyodum başlaeda
Tamam balımGünaydın balım
Yaptığım bölgesellerin içinde oluyor 30 an ilk rahat yapıyorum diyebilirim daha zor hareketlerde boyun bölgesine dikkat etmek gerekiyor bende ondan muzdaribim
Günaydın
Günaydın güzel kaptanım
Günaydın canım arkadaşım
Bölgesel tarzi ise dk olarak da hesaplayabilirsin.Tamam kuzum bende plank programi var ben onunla başladım ilk 20 sn idi şuanda 60 65 sn durabiliyorum plankin farklı sekillerini pes peşe yapinca acaip bir karın bölgesinde yanma sızlama oluyor
Afiyet olsun tavuk sote çok severiz yarında onu yapayım tavuk var ama erimez artıkBen tavuklu mantar sote yapacağım dünden pilav var tarhana çorbası da yapip yanına yoğurt koyacağım
İnşalah 60 ve üstünü bidaha görmeyeceğimiz günler gelecekBende 67 den asagisini gormedim en son bekarken bu kiloyla evlenmiştir 7 sene oldu düşün
Bu ay 67 den kurtulmaya çalışmakla geçti diyebilirm
Tek kofte salata az gelebilir sende corba ic canimKızlar köfte istedi köfteye karar verdik onlara yanında patates çorba
Bana salata
Ahanda aynı benBende 67 den asagisini gormedim en son bekarken bu kiloyla evlenmiştir 7 sene oldu düşün
Bu ay 67 den kurtulmaya çalışmakla geçti diyebilirm
Eşime kalsa mutfağı yıktırıp yenilicek ama benim ödüm kopuyo fayansıydı dolabıydı derken su tesisatı yenilenmeli yıkılırsa yookkk yok asla o enkazla uğraşamamBayılırım evi yenilemeye
Bol salata yaparım 2 köfte ayran yaparım yeter kaptanımTek kofte salata az gelebilir sende corba ic canim
Sabahda az yedim demistin
Tamam canim o zaman kofteyi 2 yerine 4 tane ye boyutlari kucukseBol salata yaparım 2 köfte ayran yaparım yeter kaptanım
Yarın eksi göreyim az da olsa
Moral olur bugün açlık hissetmedim nedense kahvaltı seçimi iyi oldu galiba
Anladım canım sen kullandıkça rahat olan konumu bulursun benim ki de pedallı ayakkabı yada terliksiz olmuyor acıtıyor ayağımı mesela güle güle kullan tekrar deneye deneye geliştirirsin sen yöntemAyakta hiç yapamıyorum pedallı benimkisi ayaklarım kayıyo
bende terlikle ceviriyorum aynen dediğin gibi terliksiz acıtıyor teşekkür ederim canım benimAnladım canım sen kullandıkça rahat olan konumu bulursun benim ki de pedallı ayakkabı yada terliksiz olmuyor acıtıyor ayağımı mesela güle güle kullan tekrar deneye deneye geliştirirsin sen yöntem
Afiyet olsun canim neyseki hafta sonu yemissin cumaya kadar kacamaksiz menuler bekliyorumKaptanım mini minnacık küçücük bi dilim pasta yedim dayanamadımşimdi dayağımı yemeye geldim
Kaptanım mini minnacık küçücük bi dilim pasta yedim dayanamadımşimdi dayağımı yemeye geldim
Tamam kaptanım yok kaçamak falan filanAfiyet olsun canim neyseki hafta sonu yemissin cumaya kadar kacamaksiz menuler bekliyorum
Parmaginla göster öyleyse minnacik nasil oluyoYapma böyle korkuyorumminnacık tı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?