Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bayılırım evi yenilemeye

Canım plank için 20saniye valan gibi kısa sürelerde başla hatta daha az 10 da olur benim egzersiz programının içinde vardı zor yapıyodum başlaeda
Aynen
Tamam balım
Tamam kuzum bende plank programi var ben onunla başladım ilk 20 sn idi şuanda 60 65 sn durabiliyorum plankin farklı sekillerini pes peşe yapinca acaip bir karın bölgesinde yanma sızlama oluyor
Bölgesel tarzi ise dk olarak da hesaplayabilirsin.
Benim bölgesel egzersiz genelde alt bölge için basen şekil verme vs.
O yüzden plank ayrı yapıyorum.
Squat egzersizler içinde yapıyorum bir de ayriyeten yapıyorum bol bol squat

Ben tavuklu mantar sote yapacağım dünden pilav var tarhana çorbası da yapip yanına yoğurt koyacağım
Afiyet olsun tavuk sote çok severiz yarında onu yapayım tavuk var ama erimez artık
Tarhana bizim evde her öğün yenebilir ortanca felaket sever gecenin köründede pişirtirdi küçükken

Bende 67 den asagisini gormedim en son bekarken bu kiloyla evlenmiştir 7 sene oldu düşün
Bu ay 67 den kurtulmaya çalışmakla geçti diyebilirm
Ahanda aynı ben
8 senedir 67 görmedim
67 den altını gördüysem de tartım olamadığı için ne zaman gördüm bilmiyorum
Çünkü doğumdan sonra ya kadar hiç diyet yapmadım hayatımda ama hep çok pis yerdim çok yer çok yer çok yerdim

Bayılırım evi yenilemeye
Eşime kalsa mutfağı yıktırıp yenilicek ama benim ödüm kopuyo fayansıydı dolabıydı derken su tesisatı yenilenmeli yıkılırsa yookkk yok asla o enkazla uğraşamam
Dolaplarım sağlam bi boyattım mı miss
2senelik düşüncem böyle sonrasını bilmiyorum ikna olmama bakar

Ayakta hiç yapamıyorum pedallı benimkisi ayaklarım kayıyo
Anladım canım sen kullandıkça rahat olan konumu bulursun benim ki de pedallı ayakkabı yada terliksiz olmuyor acıtıyor ayağımı mesela güle güle kullan tekrar deneye deneye geliştirirsin sen yöntem

Anladım canım sen kullandıkça rahat olan konumu bulursun benim ki de pedallı ayakkabı yada terliksiz olmuyor acıtıyor ayağımı mesela güle güle kullan tekrar deneye deneye geliştirirsin sen yöntem
bende terlikle ceviriyorum aynen dediğin gibi terliksiz acıtıyor teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…