- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
mesajı yeni gördüm ..Canim güzel sözlerin icin Ayrica teşekkür ederim. Cok kuru bir teşekkür olmuş benimki. sen yazinca eskilere bi gittimde öyle... atanalı 6. Yılın içindeyim canim sen yazinca bi duygulandimallah razı olsun eminim sen daha çoğunu başarmışsındır daha 18/22 yaşlardaki gençlerin o genc kafayla güzel bölümler bitirmeside bana hep saygı duyulacak bir sey olarak gelmiştir. Ben musait değildim hayat olarak çocuk es ev etrafimdaki insanlarin en yakinlarimin bile okuma çocuklarına bak sanki dr.mu olacan vs. Sozlerine karsin yinede inandim kendime. Ama benim yasim vardi bilincliydim n3 istesigimi biliydordum. Sen ve senin gibi zamaninda okuyanlar cahillik etmeden küçük yaslarda büyük isler çıkarıyorsunuz akliniz ne kadar başınızda olabilirki. Buna ragmen durmuyorsunuz. Sizlerde hep buna hayran kalmışımdır bende...
Canım Songül umÇok şükür biraz toparlandım canım, artık uğraşırım seninle bol bol. Sen de çok tatlısın o yüzden bana yasaksın
Perşembe detoks tarzıydi canım, cuma da kahvaltıyı fazla kaçırdım. Sonrasında dikkat ettim yine. Reglim yakın ama geçen ay hangi gün olmuştum bir türlü hatırlayamıyorum. Bugün yarın olurum gibi,karnım davul gibi zaten. Diyeti bozmak yok, güzel gidiyorum.
Emeksiz yemek olmuyor canım.mesajı yeni gördüm ..
Sen ne güzel kendini dinleyip kendi istediğini almışsın ayakları üzerinde duran bir kadın olmuşsun..
Zaten biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok bu hayatta yeter ki isteyelim...
Sen de böyle şeyler yazınca ben de eskilere gittim
üniversite sınavıni ilk yıl kazanamadım babam dersane konusunda hayır dedi annem inat etti bi daha gidecek dedi ve 2. gitmemde kazandım..
Üniversiteyi Bursa da okudum sonra kendi kendime dedim ki ben bu kpss yi dershaneye gitmeden annemin babamın parasını boşa harcamadan kazanacağım dedim şükür ki kazandım da atandım Muş 'un bir dağ köyüne 23 yaşında gencecik bir kızken ...
Köyde kaldık benim gibi 2 arkadaşımla birlikte ...
O köyün ilk kadın öğretmenleri olarak..
Kar tufan çamur içinde korkuyla geçirdik o günleri..
Daha önceki zamanlarda dağdan inenler olmuş çünkü..
Şimdi IIzmır'deyim en merkezi bir okulda ..
çok şükür diyorum şimdiki halime
Leyla artin çok iyi çok normal canımyazarken hep sudem balım yazacağım garantiye alayım ben yinede
Bir şekilde nakite çevirmek için hepsi satacak yoksa kimse giyilmiş giysi kullanmak istemez ki bence
Geçmiş olsun canımşimdi nasıl miden?
Çok değilmiş artın Cuma’ya fazlasıyla verirsin canım
Sudem balım Bende +200 geldimaz daha dikkat edeyim pil işini hemen halletmen gerek ❤
Benim de kilo ve ölçülerimi yazdığım defterim var canım, regli de telefona not alıyorum, nedense geçen ay yazmamisim. Tahminime göre yarın olurum en geç. Karnım iyice şişti, midemin agrisi da geçmedi.Canım Songül um
Defter tut oraya yaz.
Benim defteri görsen her şey tarihli not alıyorum.
Yediğimi.
Sporumu.
Ölçülerimi.
Regl haftalarıni.
Aylık kilo verme süreci.
Koruma süreci.
Bedenimi defter sayesinde çözdüm
Kaptanım listedeki arkadaşlar son 1 ayda yani 4 haftada kaç kilo vermis bir listesini mi tutsan?
Kacamak yapmayın demekten yoruldum canimKaptanım listedeki arkadaşlar son 1 ayda yani 4 haftada kaç kilo vermis bir listesini mi tutsan?
Bu hafta birinci olalım artık arayı sogutmayalim.
Kaçamak haftada bir gün değil mi her gün kaçamak görüyorum menülerde.
Kaçamak olursa ödem olur ve yağa dönüşür kilo alınır verilmez ki
Biz listedeyken gercekten cok dikkat ediyoduk bu son zamanlarda herkes cok kacamak yapiyo gercekten listede olanlar keske dikkat etse cuma günü deniyo hafta sonu hep kacamakli kimse kusura bakmasinKacamak yapmayın demekten yoruldum canim
Dua etsinler senin gibi kaptanlari var baska takimda direk listeden atiyolar yiyemezsin deyipteGecen birinin menüsünde kurabiye olmamis dedim ertesi gun baska cesit kurabiye yenmis ne yapabilirim ki
Cuma istediğinizi yiyebilirsiniz diyorum ki daha ne yapabilirim kiBiz listedeyken gercekten cok dikkat ediyoduk bu son zamanlarda herkes cok kacamak yapiyo gercekten listede olanlar keske dikkat etse cuma günü deniyo hafta sonu hep kacamakli kimse kusura bakmasin
Bu konuda haklisin kac kisi liste disinda kaldiDua etsinler senin gibi kaptanlari var baska takimda direk listeden atiyolar yiyemezsin deyipte
Bunun farkinda degiller sanirim cumadan cumaya kacamak yapilsin deniyo halaaaa yeniyo anlamis degilimCuma istediğinizi yiyebilirsiniz diyorum ki daha ne yapabilirim ki
Biliyosun takip ediyorum kaptanlari neyaptiklarinida görüyorum senin gibi kimse hosgoruyle karsilamiyo çoğu kisi yedigi zaman listeden gerekirse takimdan attiBu konuda haklisin kac kisi liste disinda kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?