Insaniz tabi ki kacamak yapariz ama yinede takimdaysak dikkat etmek lazimBiliyosun takip ediyorum kaptanlari neyaptiklarinida görüyorum senin gibi kimse hosgoruyle karsilamiyo çoğu kisi yedigi zaman listeden gerekirse takimdan atti
Sen zaten demiyosunki yapmayin dikkat edin cuma ödül gününüz herkes neyicekse yesin ama hafta ortasi cumaya kadar detoks yada ac kalarak biseyler yapmaya calisiliyo oyle yapilcagina cuma ye bidaha normal listene sporuna dönki listedekinleride etkilemesin malesefInsaniz tabi ki kacamak yapariz ama yinede takimdaysak dikkat etmek lazim
Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum canımSpora alismisken bırakma perşembe dinlen yada kas ağrın çok olursa 3 günde bir mola ver.
İlaçların regl in filan dir geçer bence.
Sonra tıkır tıkır gider
Aynen canım arada dinlendir
gormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimmÇok teşekkür ederim çok sağolun siz böyle yazinca mahcupta oluyorum bakmayinAllah razı olsun cümlemizin insalalhhhhh. Bu arada ben size hg.nizdedim ama ya siz gormediniz yada ben cevabınızı görmedim karşılamamış gibi olmayalim hayırlı olsun kararınız tekrardan hoşgeldiniz artik buralardayiz insallah
Hoş geldin arkadaşım...
Herkes dedi bir ben kaldım...
Hayırlı olsun yeni yeriniz size mutluluklar getirsin...
hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünyamesajı yeni gördüm ..
Sen ne güzel kendini dinleyip kendi istediğini almışsın ayakları üzerinde duran bir kadın olmuşsun..
Zaten biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok bu hayatta yeter ki isteyelim...
Sen de böyle şeyler yazınca ben de eskilere gittim
üniversite sınavıni ilk yıl kazanamadım babam dersane konusunda hayır dedi annem inat etti bi daha gidecek dedi ve 2. gitmemde kazandım..
Üniversiteyi Bursa da okudum sonra kendi kendime dedim ki ben bu kpss yi dershaneye gitmeden annemin babamın parasını boşa harcamadan kazanacağım dedim şükür ki kazandım da atandım Muş 'un bir dağ köyüne 23 yaşında gencecik bir kızken ...
Köyde kaldık benim gibi 2 arkadaşımla birlikte ...
O köyün ilk kadın öğretmenleri olarak..
Kar tufan çamur içinde korkuyla geçirdik o günleri..
Daha önceki zamanlarda dağdan inenler olmuş çünkü..
Şimdi IIzmır'deyim en merkezi bir okulda ..
çok şükür diyorum şimdiki halime
tam benim kafaCanım Songül um
Defter tut oraya yaz.
Benim defteri görsen her şey tarihli not alıyorum.
Yediğimi.
Sporumu.
Ölçülerimi.
Regl haftalarıni.
Aylık kilo verme süreci.
Koruma süreci.
Bedenimi defter sayesinde çözdüm
Ben buraya geldigimden beri bi cuma günü bide dun bi kacamak yaptım oda kacamak yaptım diye fazla adım attim dün ve akşamı kabak yiyerek geçirdim yakmışımdır diye düşünüyorum pek kaçamağım olmadi benim .Valla alinan alinsin kırılan kırılsın laf soyleyenede açığım gozardida yapabilirler sorun degil burdaysak heleki listedeysek herseyi gözealip yemiceksiniz arkadaslar biliyorumki kaptan kirmamak adina soylemiyo ama bununda bir sorumlulugu var kactane takimla yarişılıyo herkes elinden geleni yapicak,tabiki regli olucak sabit olucak ama sureklilik olmaz baskada birsey demiyorum
Herkes kendini biliyodur zaten canimBen buraya geldigimden beri bi cuma günü bide dun bi kacamak yaptım oda kacamak yaptım diye fazla adım attim dün ve akşamı kabak yiyerek geçirdim yakmışımdır diye düşünüyorum pek kaçamağım olmadi benim .
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu su 2 bardak
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmegi
1 tane közlenmiş kırmızı biber
Öğlen 14.00 1 tane but haşlama 1 kase salata 5 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
Akşam 18.40 1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek roka ,dere otu
4 litre su
30 dakika lesli
15 dakika yag yakıcı antrenman
N Nidsalii
Zipzip-
Aynen ben dün kacamak yaptım diye üzerime alındım direk ama kellem için kacamak yapmicam bi dahaHerkes kendini biliyodur zaten canim
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ❤İyi Akşamlar
21 Aralık Menü Bildirimi
11.00
2 yumurta, 1 domates, 4/5 adet sivri biber, 1 kk kadar peynir, 5 ceviz, 1 elma
18.40
1 kase tarhana çorbası, 1 tabak et sote, 1 tabak taze fasülye, 1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip-
Herkesi takip edersen menuleri zaten kim yemis kim yememis bellidir canimAynen ben dün kacamak yaptım diye üzerime alındım direk ama kellem için kacamak yapmicam bi daha
Teşekkür ederim kaptanım
Ama burdaysak eger dikkat etmemiz gerekiyo ben sürekli bu kafadayım yani sanki hic bizim evimize abur cubur vs gelmiyomu agzimi bile sürmüyorum eşim zaten yemeye bayılır ki kendisine gece 1 e kadar götür getir yaparım o yer ama ben yeme mecburiyetinde hissetmiyorum kendimiHerkesi takip edersen menuleri zaten kim yemis kim yememis bellidir canim
Cunku baraya gelene kadar yedik ve tadini biliyoruz aslinda ama tabiki canimiz isticek doyumluk degil tadimlik yicez bende kilolari verene kadar nelerle sinandim neleri geri cevirdimAma burdaysak eger dikkat etmemiz gerekiyo ben sürekli bu kafadayım yani sanki hic bizim evimize abur cubur vs gelmiyomu agzimi bile sürmüyorum eşim zaten yemeye bayılır ki kendisine gece 1 e kadar götür getir yaparım o yer ama ben yeme mecburiyetinde hissetmiyorum kendimi
Çok haklısın canım bisey olmaz kendini iyi hissedince tekrar girersin listeye .Cunku baraya gelene kadar yedik ve tadini biliyoruz aslinda ama tabiki canimiz isticek doyumluk degil tadimlik yicez bende kilolari verene kadar nelerle sinandim neleri geri cevirdimZipzip- biliyo benim ne cektigimi sporlarimi döksün ortaya ensonunda veremedim wc sorunum arti diye mezun oldum
Iyi akşamlar canım afiyet olsunİyi aksamlar.
Sabah 11:00
1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
6 zeytin, bir kk peynir
Ara: 15:00
ton balıklı salata
Akşam:18:30
1 kase çorba
1 kase çorba yoğurt
Akşam 20:00
5-6 kaşık patlıcan yemeği
2 litre su.
Spor yapınca bildireceğim
Çok haklısın canım bisey olmaz kendini iyi hissedince tekrar girersin listeye .
öyle yedik yiyeceğimiz kadar ben öyle tadımlık yesem öyle alışmak istemiyorum sürekli eşim birşeyler getiriyor çünkü hele bugun ne oldu bide eşim ekler almıştı cocuklara büyüklerinden
Çok canım cekti di kalorisine bakayım dedim 268
Cıktı ısırık almaktan da vazgeçtim yani kısacası biz buraya kilo vermek için geldik sürekli kaçamak yaparsak biz amacımıza ulaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?