Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insaniz tabi ki kacamak yapariz ama yinede takimdaysak dikkat etmek lazim
Sen zaten demiyosunki yapmayin dikkat edin cuma ödül gününüz herkes neyicekse yesin ama hafta ortasi cumaya kadar detoks yada ac kalarak biseyler yapmaya calisiliyo oyle yapilcagina cuma ye bidaha normal listene sporuna dönki listedekinleride etkilemesin malesef

Valla alinan alinsin kırılan kırılsın laf soyleyenede açığım gozardida yapabilirler sorun degil burdaysak heleki listedeysek herseyi gözealip yemiceksiniz arkadaslar biliyorumki kaptan kirmamak adina soylemiyo ama bununda bir sorumlulugu var kactane takimla yarişılıyo herkes elinden geleni yapicak,tabiki regli olucak sabit olucak ama sureklilik olmaz baskada birsey demiyorum

Spora alismisken bırakma perşembe dinlen yada kas ağrın çok olursa 3 günde bir mola ver.
İlaçların regl in filan dir geçer bence.
Sonra tıkır tıkır gider

Aynen canım arada dinlendir
Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım Desteğin için çok teşekkür ederim. İyi kim sudem34

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu su 2 bardak
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmegi
1 tane közlenmiş kırmızı biber

Öğlen 14.00 1 tane but haşlama 1 kase salata 5 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan

Akşam 18.40 1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek roka ,dere otu

4 litre su
30 dakika lesli
15 dakika yag yakıcı antrenman
N Nidsalii
Zipzip-

gormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimm hosbuldum
Hoş geldin arkadaşım...
Herkes dedi bir ben kaldım...
Hayırlı olsun yeni yeriniz size mutluluklar getirsin...
tesekkur ederim arkadasım
hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünya izmirin neresindesin hocam
tam benim kafa

Ben buraya geldigimden beri bi cuma günü bide dun bi kacamak yaptım oda kacamak yaptım diye fazla adım attim dün ve akşamı kabak yiyerek geçirdim yakmışımdır diye düşünüyorum pek kaçamağım olmadi benim .

Herkes kendini biliyodur zaten canim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım ❤

Aynen ben dün kacamak yaptım diye üzerime alındım direk ama kellem için kacamak yapmicam bi daha

Teşekkür ederim kaptanım
Herkesi takip edersen menuleri zaten kim yemis kim yememis bellidir canim

Herkesi takip edersen menuleri zaten kim yemis kim yememis bellidir canim
Ama burdaysak eger dikkat etmemiz gerekiyo ben sürekli bu kafadayım yani sanki hic bizim evimize abur cubur vs gelmiyomu agzimi bile sürmüyorum eşim zaten yemeye bayılır ki kendisine gece 1 e kadar götür getir yaparım o yer ama ben yeme mecburiyetinde hissetmiyorum kendimi

Cunku baraya gelene kadar yedik ve tadini biliyoruz aslinda ama tabiki canimiz isticek doyumluk degil tadimlik yicez bende kilolari verene kadar nelerle sinandim neleri geri cevirdim Zipzip- biliyo benim ne cektigimi sporlarimi döksün ortaya ensonunda veremedim wc sorunum artti diye mezun oldum

Son düzenleme:
Çok haklısın canım bisey olmaz kendini iyi hissedince tekrar girersin listeye .
öyle yedik yiyeceğimiz kadar ben öyle tadımlık yesem öyle alışmak istemiyorum sürekli eşim birşeyler getiriyor çünkü hele bugun ne oldu bide eşim ekler almıştı cocuklara büyüklerinden
Çok canım cekti di kalorisine bakayım dedim 268
Cıktı ısırık almaktan da vazgeçtim yani kısacası biz buraya kilo vermek için geldik sürekli kaçamak yaparsak biz amacımıza ulaşamayız

Iyi akşamlar canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…