Sağol canım. Sana da.Iyi akşamlar canım afiyet olsun
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar
21 Aralık Menü Bildirimi
11.00
2 yumurta, 1 domates, 4/5 adet sivri biber, 1 kk kadar peynir, 5 ceviz, 1 elma
18.40
1 kase tarhana çorbası, az et sote ( 1 tabak yoktu)1 tabak taze fasülye, 1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi aksamlar.
Sabah 11:00
1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
6 zeytin, bir kk peynir
Ara: 15:00
ton balıklı salata
Akşam:18:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Akşam 20:00
5-6 kaşık patlıcan yemeği
2 litre su.
Spor yapınca bildireceğim.
Sağol canım sana daAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim incirli tarcinli su neye iyi geliyomus bagirsak icin falanmiSabah 9.30
Bir lt incirli tarçınlı şu
Saat 11.00
2 yk yulaf bir bardak süt bir yumurta zeytin peynir doğranmış yeşillik bir kase
Saat 15.30
Şekersiz çay leblebi kuru kaysı karışımı
Saat 18.00
6 sardalya bir kase salata bir dilim ekmek
2.5 lt su
Kaptanim sen çok naifsin kimse kirilsin incinsin istemiyorsun ama gerçekten kimi menuler kaçamak doluBu konuda haklisin kac kisi liste disinda kaldi
Sabah 09.30
Fırında patates
Domateskivircik
Akşam 17.00
Hamsi ve salata
Afiyet olsun canım nie bu kadar az yiyorsun1 dilim tarçınlı havuçlu kek
Güzel menü. afiyet olsunSabah 9.30
Bir lt incirli tarçınlı şu
Saat 11.00
2 yk yulaf bir bardak süt bir yumurta zeytin peynir doğranmış yeşillik bir kase
Saat 15.30
Şekersiz çay leblebi kuru kaysı karışımı
Saat 18.00
6 sardalya bir kase salata bir dilim ekmek
2.5 lt su
Afiyet olsun canım guzel menü sporda süper bol eksi olsun inşallah:)Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu su 2 bardak
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmegi
1 tane közlenmiş kırmızı biber
Öğlen 14.00 1 tane but haşlama 1 kase salata 5 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
Akşam 18.40 1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek roka ,dere otu
4 litre su
30 dakika lesli
15 dakika yag yakıcı antrenman
@Nidsalii
Zipzip-
2 ogun yapıyorsun ya canım acaba 1 ara eklesen daha iyi olmaz mi afiyet olsunİyi Akşamlar
21 Aralık Menü Bildirimi
11.00
2 yumurta, 1 domates, 4/5 adet sivri biber, 1 kk kadar peynir, 5 ceviz, 1 elma
18.40
1 kase tarhana çorbası, az et sote ( 1 tabak yoktu)1 tabak taze fasülye, 1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip-
Aynen vallaha çocuklara pizza yaptım baklava açtım ağzıma sürmedim surmemde sonuçta burda herkes emek veriyor özellikle kaptanımız eğer bu listeye girdiysek üzerimize düşeni yapmak zorundayızAma burdaysak eger dikkat etmemiz gerekiyo ben sürekli bu kafadayım yani sanki hic bizim evimize abur cubur vs gelmiyomu agzimi bile sürmüyorum eşim zaten yemeye bayılır ki kendisine gece 1 e kadar götür getir yaparım o yer ama ben yeme mecburiyetinde hissetmiyorum kendimi
Afiyet olsun canimİyi aksamlar.
Sabah 11:00
1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
6 zeytin, bir kk peynir
Ara: 15:00
ton balıklı salata
Akşam:18:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Akşam 20:00
5-6 kaşık patlıcan yemeği
2 litre su.
Spor yapınca bildireceğim.
Canim hem bağırsak calistiriyor hem ödem attırıyor hemde tatlı isteğini bastiriyorAfiyet olsun canim incirli tarcinli su neye iyi geliyomus bagirsak icin falanmi
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım guzel menü sporda süper bol eksi olsun inşallah:)
2 ogun yapıyorsun ya canım acaba 1 ara eklesen daha iyi olmaz mi afiyet olsun
Aynen vallaha çocuklara pizza yaptım baklava açtım ağzıma sürmedim surmemde sonuçta burda herkes emek veriyor özellikle kaptanımız eğer bu listeye girdiysek üzerimize düşeni yapmak zorundayız
Afiyet olsun canim
Canim hem bağırsak calistiriyor hem ödem attırıyor hemde tatlı isteğini bastiriyor
Benimde heryerim şişKızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
Aynen vallaha çocuklara pizza yaptım baklava açtım ağzıma sürmedim surmemde sonuçta burda herkes emek veriyor özellikle kaptanımız eğer bu listeye girdiysek üzerimize düşeni yapmak zorundayız
Öncesinde yediğin birseyden de olmuş olabilir canımKızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
Benim sadece karnım canım. Seninki neden oldu acaba.Benimde heryerim şiş
Enteresan bir şey yemedim aslında, ayran içmiştim. Yoğurt ben de şişkinlik yapıyordu acaba ondan mı oldu ama bu kadarı çok fazla.Öncesinde yediğin birseyden de olmuş olabilir canım
Ben ilk defa boyle bir ay geciriyorum regl olcam olamiyorum 2gun once lekelenme oldu bidaha yok gelmedi gelmiyo sinir oldum oyuzden şişim ama herayki gibi degilBenim sadece karnım canım. Seninki neden oldu acaba.
Yeni bir sürpriz yoktur dimiBen ilk defa boyle bir ay geciriyorum regl olcam olamiyorum 2gun once lekelenme oldu bidaha yok gelmedi gelmiyo sinir oldum oyuzden şişim ama herayki gibi degil
Yok kiz yoktur dime yokturYeni bir sürpriz yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?