Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim iradeni tebrik ediyorum
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım çekirdek kalorili evet :)
Sabah 09.30
2 yumurta 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 zeytin
Öğle 14.00
2 dilim ekmek arası peynir

Akşam 16.00
1 tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Afiyet olsun canim

bisey sorcam denp bacı. sabahlari incirli tarcinli su veya kayisili limonlu su iciyon incilri kayisilari aksamdan mi koyuyo. nasil faydalarini gordun mu
:) şöyleki canım bir gün kaysili bir gün incirli tarçınlı şu içiyorum gece yatmadan suya koyuyorum sabah kalkar kalkmaz içiyorum birincisi bağırsaklar aktif hale geldiği için gün içerisinde kabızlık sorunu yasamiyorum diğer bir faydası tatlı krizlerimi önlüyor bunları içmeye başladığımdan beri canım hiç tatlı istemiyor ayrıca metabolizmayi hizlandirmaya faydalari var o yüzden kilo vermede etkili oluyorlar ha birde normalde çok siskinlik yaşayan biriyimdir şükür bunlardan sonra o karın mide siskinligim kalmadi

canım kaptanım eline canina saglık ne cok ugrasmissin

söylediklerin cok dogru kaptan benim zamanımdaykende cok ama cok iyimser davraniyordu gercekten cok saygili bir insan herkes ustune duseni yapmali

Afiyet olsun canım guzel menu

Afiyet olsun canım ❤
Sabah 09.30
2 yumurta 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 zeytin
Öğle 14.00
2 dilim ekmek arası peynir

Akşam 16.00
1 tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Afiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canım ❤

sabahalri kayisi yada limon ayri gunlerde yapiyodum ama sende bide incir tarcinda gorunce sorayim dedim sagol bacım

Hayırlı akşamlar kızlar❤
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz türk kahvesi
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta 3 tane közlenmiş biber 2 küçük dilim ezine
1 çeri domates 1 küçük salatalık
Roka , dere otu 1dilim kepek ekmeği

Öğlen 13.30 mantar et sote 1 tabak 1 kase yogurt 2 yemek kaşığı pilav

16.00 1 Tane ceviz 1 küçük kivi

Akşam 18.30 Kıymalı kabak 1 tabak 1 büyük bardak ayran
2litre su
2 litre limon maydanoz suyu

Sporum
30 dakika lesli boosted
10 dakika karın egzersizi
10 dakila eliptik
N Nidsalii
Zipzip-

Afiyet olsun canım guzel menu ve spor

Tamam canim freede olup duzenli 5 hafta bildirim yapanda yok zaten iilerleyen zamanlarda yaparim
Yeni yaptirimlar geliyor yani kaptanim
Bana ne derseniz uyar
Ben menude ne yaziyorsa yediklerim onlar fazla bir kacamak yapmam bütün kacamagi cuma günü yaparım ama yavaş veriyorum birde bu aksam çıkma yasağı bana bayag zarar verdi
Çünkü ben isten gelip aksam 9 dan sonra anca yuruyus yapabiliyordum o yüzden sporumu etkiledi bu durum

Yeni yaptirimlar degilde canim kacamaklar konusunda daha dikkatli olalim diye dusunuyoruz
Hafta ici bile kekler,börekler yeniyor

Evde leslie yapsan canim boosted olanı cok hareketli sıkılmadan yaparsin

Canım nasıl yapıyorsun? Miktarı vs yazar mısın? Çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…