Sağol canım bende de şişkinlik yapıyor işte çok yediğim zamanların ertesi günleri hep artı çıkardım ondan yemiyorum...Afiyet olsun canım çekirdek olmasaymış iyiymiş kalorisi çok yüksekmiş geçenlerde öğrendim bende
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet Olsun canım bende bayılıyorum bulgur pilavına hele bide biberli domatesli yapıyorum ama şişkinlik çok yapıyor bende
Bende iyiyim canim ilac tedavim var simdi daha sonra tekrar mr. Falan cekilsek ama şuanda ayagimda belimde iyi sanirsam şükürler olsunE Elif_Eylul senin belin nasıl oldu canım?
Geçmiş olsun canım. Seni yeniden burada görmek çok güzelCanım kaptanımm ve kaptan yardımcımmesajlarınız için teşekkür ediyorum.Size zaten yazdım ama burdan da bilgi vereyim dedim merak eden varsa die :)
Psikolojk ve fiziksel olarak hala çok iyi değilim.Kalbimde geçmeyen bir yanma hissi,ellerde titreme,tuhaf bir heyecan hali vs mevcut.Dün kan verdim sağlık ocağına, problem tiroddeymiş.Ben haşimato tiroidi hastasıyım zaten ve ilaç içiyorum normalde de.Ama sanırım kilo verdiğim için ilacın dozajı fazla geliyor artık.Normalin 2 katı hızlı cıktı sonuçlarım. Dozaj ayarlaması için haftasonu kendi endokrin doktoruma gideceğim.
Başta aşırı iştah kaybı yaşıordum (büyük ihtimal psikolojik).Ama iki üç gündür acayip yiyorum.Galiba (kesin) kilo bile aldım.Yarın itibaren iyi kötü menülerimi paylaşacağım. Fiziksel olarak iyi hissedince spora da başlayacağım.Artık buralardayım yani kısmetse
Afiyet olsunMenüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 ks lor
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates biber
1 dilim ekmek
2 br cay
Aksam
Yarım kase kereviz sapı yemeği ( sevmedim)
3 ks peynirli makarma
1 cennet hurmasi
3 lt su
21000 adım 630 puan
Zipzip-
Afiyet olsunSabah 2 bardak kaysili 2 bardak limonlu su içildi
Kahvaltıda 2 dilim mercimek böreği ( 1 bardak sıcak suda bekletilmis kırmızı mercimek 1 bardak süt bir yumurta ve kabartma tozuyla yapılıyor) 1 kase doğranmış yeşillik iki dilim peynir 7 8 zeytin bir kupa şekersiz çay
Akşam 17.30
Yarım kase sebze çorbası + bir kase karışık salata + avuç ici kadar haşlama et + 2 minik dilim firinda patates
3.5 lt su 2 bardak hibuskus 1 turk kahvesi 1 sade soda icildi
Zipzip-
Afiyet olsunİyi Akşamlar
23 Aralık Menü Bildirimi
10.30 1 elma
11.00 2 yumurta ( Bu sefer zeytinyağlı omlet yaptım. Değişiklik olsun dedim) , 1 domates , 4-5 adet kıl biber, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 5 ceviz
18.45 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 5 köfte, 1 kase yoğurt, 2 kuru kayısı
3 litre su
Zipzip-
( Bildirim yaptığıma göre geçmişi okuyabilirim.)
Afiyet olsunHayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük bardak limonlu au
09.00 kahvalti 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates 2 tane közlenmiş biber
3 dilim peynir 5 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği 1 bardak sekersiz çay
Öğlen 13.30 1 tabak etli sebze yemeği 1 büyük bardak ayran 1 kase salata yağsız tuzsuz
15.40 1 bardak kefir bir tane cennet hurması
19.00 sebzeli tavuk Haşlama 1 Tabak 3 yemek kaşığı pilav 1 kase yogurt 2 tane biber
3 litre su
1 litre maydanoz limon suyu
Afiyet olsunİyi aksamlar bugunki menum
Sabah 1 bardak su
10.00 kahvalti bugun gec kalktim
2 kasik yulaf 1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 zeytin
1 salatalik
Aksam 19.00
1 ka mercimek corbasi
Kuru dolma 2 patlican 1 biber (boyutlari kucucuktu )
4 kasik yogurt
Spor
30 dk lesli
300 ip atlama
Su 2 lt.
Yatmadan 2 saat once yogurt zencefil zerdecal tarcin yapip yiyorum
1lt su iciyorum
Zipzip- kaptanim reglm hala olmadi diyetime hep uyuyorum ama sisiligim cok fazla oldu napsam bilmiyorum
Afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar herkes iyidir herşey yolundadır umarım menümü yazayım
Sabah:haşlanmış yumurta 5 zeytin 1/2 kyk peynir
A.Ö:elma
Öğlen: kahve, çay şekersiz içiyorum hep zaten çekirdek küçük kase
Akşam: yoğurtlu buğday çorba,1 ekmek, karnıyarık içi 2 kaşıktır oda
30 dk eliptik 5000 adım var şimdilik ama revize edeceğim eklerim biraz dahaZipzip- @Felicio @Nidsalii
Bu haftamdan pek ümitli değilim ama sabah baktım artıyım adetim 2. gün ama 2 gün var tartıya bakalım en azından attım gider inşallah
Afiyet olsunSlm iyi akşamlar
Sabah: 10:30
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta,
5 zeytin, 1 kk peynir
Ara: 14:00
1 kahve 3 kuru incir, 3 kuru kayısi
Öğle : 16:00
Ton balıklı yeşil ve salata
Akşam: 20:00
200 gram az yağda pişmiş bonfile.
1 dilim ekmek
2 litre su
Sporu bildirmiştim. 50 dk. Bisiklet.
Biraz halsizlik var. Toparlarsam tekrar yaparım inşallah.
Afiyet olsun
Yapar özellikle erken menopozda kabuğu ile kaynatiyorlar adet kesilmesi olmasın diye...Kizlar bu sogan suyu erken adet yaptirirmi
Adet oldum daha Bir haftam var aslında
Duzen karıştı
Afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı domates salatalık biber marul 1 lokma simit 1 tavada yumurta 1 dilim peynir 2 kaşık lor 1 dilim tb ekmeği
Ara 1 cennet hurması
Ara yemek yaparken 2 kaşık bulgur pilavı
Ben bu pilava bayılıyorum yaaoturup 1 tabak yiyesim geliyor
Akşam 1 kepçe etli nohut yemeği salata karnabahari haşlayıp baharatladim üzerine yoğurt döküp yedim az bir şey
Karişik bitki çayı
6000 adım 3 litre su
Zipzip- @Nidsalii
Çokkk şükür canımmBende iyiyim canim ilac tedavim var simdi daha sonra tekrar mr. Falan cekilsek ama şuanda ayagimda belimde iyi sanirsam şükürler olsun
Çok teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun canım. Seni yeniden burada görmek çok güzel
Afiyet olsunadım sayın süper
Afiyet olsunBu mercimek böreğini yine senden duymuştum galiba.. bende deniycem birgün kulağa hoş geliyor
Afiyet olsun
Afiyet olsunmaydanoz limon suyu ne işe yarıyor?
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsunkuru inciri bir diyetisyenden de duymuştum...
Afiyet olsun
Yapar özellikle erken menopozda kabuğu ile kaynatiyorlar adet kesilmesi olmasın diye...
Afiyet olsunbende sebzeli bulgur pilavını çok severim. Karnıbahar efsane bişey hemen doygunluk veriyor
Güzel olan şeyler zaten ya şişkinlik yapar yada kalorisi yüksektirSağol canım bende de şişkinlik yapıyor işte çok yediğim zamanların ertesi günleri hep artı çıkardım ondan yemiyorum...
Ödem oluşmasını engelliyor canım ben hergün içiyorum cogu zaman unutuyorum yazmayıAfiyet olsunmaydanoz limon suyu ne işe yarıyor?
Canim cok geçmiş olsunBende iyiyim canim ilac tedavim var simdi daha sonra tekrar mr. Falan cekilsek ama şuanda ayagimda belimde iyi sanirsam şükürler olsun
Tesekkur ederim canımCanim cok geçmiş olsun
Geldim canımmadamhd 2 gundur yoksun canim
Onemli bisey yoktur insAllah canimGeldim canımyoğundum baya biraz da canım sıkkındı öle
Hayirdir insallah onemli bir sorun yokturGeldim canımyoğundum baya biraz da canım sıkkındı öle
Yok çok şükür canım genel geçer şeylerOnemli bisey yoktur insAllah canim
Anladim canimYok çok şükür canım genel geçer şeyler
Yok şükür canım genel şeylerHayirdir insallah onemli bir sorun yoktur
12 gün ictimEtkisi olur canim ne kadar ictin. Bi ara bende de olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?