Kız sen vericen beni Hatice ile karıştırdin.Varım hadii.
Ama ben sana göre daha kolay veririm.
Çünkü ilk ödem gider.
Yok değilSiz ailecek öğretmenbabamda öğretmen deme sakın
İnsanlar bilmediği konularda çok laf salatası yapıyorlar işte,Hayır ya öğretmen milleti de ne obur diyecek herkes
Hatice'nin çocuğunun siniftan bir veli diyomus ya evde parakazanıyor diye
Evde yiyip yiyip kilo alan öğrenmen olduk
Gürültü de film mi izliyorsunYürüyüş bandının faydası şu oluyordu.
Takıyorfum filmi hem yürüyordum hem de izliyordum. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Bu şekilde çabuk sıkılıyorum.
Kız babam öğretmen olsa ben başka bişey olurdum benceSiz ailecek öğretmenbabamda öğretmen deme sakın
Ahh o AlamancılarYok değil
Babam Almancı imiş
Ama anamı götürmemis
Tr.ye yerleşince ben doğmuş
Sağlık olsun canım.İnsanlar bilmediği konularda çok laf salatası yapıyorlar işte,
Empati yeteği yok millette,
Benimde kardeşim ilkokul öğretmeni yakinen görüyorum yaşadıklarını ve az alıyor bence hakkettiği daha fazla eğitimcilerin kıymeti bilinmiyor malesef
Aynen . Bu karantina yaramadı.Hayır ya öğretmen milleti de ne obur diyecek herkes
Hatice'nin çocuğunun siniftan bir veli diyomus ya evde parakazanıyor diye
Evde yiyip yiyip kilo alan öğrenmen olduk
Papatya ağzından bal damlıyor.Merak etme en güzel kilolar başlarda gidiyor zaten, hemde fazla fazla,
Sporu rutine alırsan, tatlı, tuzlu kesersen ilk madde bu gerisi gelir zaten. Menülerden oturur kısa sürede,
İlk ay 10 kg gider dikkat edersen
Yoo annemi götürebilir di.Ahh o Alamancılarbizde de var öyle akrabalar benim babam annemi bırakıp gitmemiş nispet gibi mi oldu
Spor yapmak diyet yapmak için ben iyi değerlendirdim bu dönemi .Aynen . Bu karantina yaramadı.
Bence şu süreçte öğretmen olmak da zor.
Ama veli olmak daha zor anlayana. Çünkü çocuğunu bu süreçte eksiksiz bir şekilde götürmek çok zor. Çünkü online derslerden küçük çocuklar zor anlıyor. Aile de ilgisizse çocuk gitti. Toparlaması zor.
Çok güzel oluyordu .Gürültü de film mi izliyorsunI love Leslie diyorum Bant bisiklet hepsi güzel en güzeli Leslie yine de
Kısmet canım keşke götürseymişYoo annemi götürebilir di.
6 kardeşiz okuyan okudu okumayan evlendi.
Çifte vatandaş olurduk.
İsteyen kalır isteyen dönerdi.
Ablam yurtdışında eğitim ekonomik durum daha iyi vasıfsız biri bile burda ünv.mezunu karı koca çalışan kişiden daha iyi yanı.
10.000 Euro ya Mercedes biniyor ne güzel.
Biz uzaktan bakıyoruz
Ben bazen dizi izlerken de ileri geri adım koşma yerimde tempolu koşuGürültü de film mi izliyorsunI love Leslie diyorum Bant bisiklet hepsi güzel en güzeli Leslie yine de
İyi geceler
Uzaktan eğitim eğilimli aile ile eğitimsiz aile arasındaki makası çok artırdı maalesefAynen . Bu karantina yaramadı.
Bence şu süreçte öğretmen olmak da zor.
Ama veli olmak daha zor anlayana. Çünkü çocuğunu bu süreçte eksiksiz bir şekilde götürmek çok zor. Çünkü online derslerden küçük çocuklar zor anlıyor. Aile de ilgisizse çocuk gitti. Toparlaması zor.
Ben filmin içinde yaşadığım için konsantrasyonumu bozuyorBen bazen dizi izlerken de ileri geri adım koşma yerimde tempolu koşu
Spor yapmayı yeter ki iste yani
Bir ara reklam arası koşuyordum evde
Uzaktan eğitim eğilimli aile ile eğitimsiz aile arasındaki makası çok artırdı maalesef
Çok şükür herkesin maddi durumu iyi Maşallah.Kısmet canım keşke götürseymişsiz de belli ki kendinizi kurtarmışsınız çifte vatandaşlık güzel olurdu ailemizin seçimleri çok etkiliyor bizi aile işi şans işi bazı insanlarda kendi şansını kendi yaratıyor bence bu daha değerli
Karar vermek herşeyin başı.Spor yapmak diyet yapmak için ben iyi değerlendirdim bu dönemi .
Bütün fazla kilomu verdim.
Neye kanalize olacağını iyi belirlemek lazım.
Dizi kız film dediğimBen filmin içinde yaşadığım için konsantrasyonumu bozuyorreklamarası iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?