Evde kilo vermek daha kolay.Karar vermek herşeyin başı.
Ama çok adapte olamadım ben diyete.
Anca rahatsız olmaya başlayınca dedim artık başlamalıyım.
Bir de geçen yıl kızım birinci sınıfta. Birinci önceliğim oydu. Tam okuma yazmayı öğrendiler okul tatil oldu.
Bir de 2.dönem tamamen boşta kaldılar.
Online da yoktu.
Mecbur eksikleri hep kendim giderdim.
Birinci önceliğim oydu bu süreçte.
Bu sene artık herşeyimi kendi yapabiliyor.
Artık zaman benim. Bundan sonra biraz da kendime bakacağım.
Kesinlikle. Ama benim okulum çok güzel bir yerde. Velilerinin %80i üniversite mezunu.Ben bazen dizi izlerken de ileri geri adım koşma yerimde tempolu koşu
Spor yapmayı yeter ki iste yani
Bir ara reklam arası koşuyordum evde
Uzaktan eğitim eğilimli aile ile eğitimsiz aile arasındaki makası çok artırdı maalesef
30 öğrencim var.Kesinlikle. Ama benim okulum çok güzel bir yerde. Velilerinin %80i üniversite mezunu.
Ama derse katılan öğrenci sayısı %60 anca.
Biraz da ilgiyle de alakalı.
Canım çoğunlukla çocukların eğitimi annelerin üzerinde maalesef ama kendinle gurur duy ben çalışkan bir anneyim de seni tebrik de ederim bir ders bile kacirtmiyorsun bu zamanda ailesi ilgilenilen çocuklar kazanacak lütfen sen çekip gitsen de geri döndüğünde biraktiğin gibi olacaklardır büyük bir ıhtimal..Sağol canım
Vallahi zor beynim yandı 22 aylık oğlanla daha zor birde 1.sınıf başında duruyorum 20kusur çocuğun sesi diğerinin zoom attı ses yok iki ileri bi geri kafayı yicem
Girmeyenler var ikisinin sınıftada ben bi ders bile kaçırtmıyorum nasıl telafi olur ki arkadaşlarından geri kalmasınlar diye çabalıyorum halimi kimse görmüyo anlamıyo. Aman o girmiyo sende girme nolcak yaa diyolar
Benim daha fazla zaman yaratmam lazım üstelik küçüğe sayılar öğretikcek söyleyemediği harfler var
Büyüğü yakında kotrol edemedim ilgilenmem gerek
Geçem seneden beri ona ingilizce defteri tutuyorum sık sık okusun diye bu sene ilk ünüte harici yapamadım
Bazen şeytan diyo al başını git babası ne yaparsa yapsın biraz kafa dinle ama nerdeee işte anca uyucaz da dinlencez
Aferin sana hatice bak ne güzel düşünüyorsun 1 ders 1 derstir o canlı derse katilmayanlari ben anlamıyorum o aileler kendi çocuklarının geleceği ile oynuyorlar o veliler de boş boş konuşuyorlar işte öğretmenler normal zamandan daha çok çalışıyor bu süreçte...Valla canım rabbim yardım etsin bazı insanlar duyarsız gerçekten benim oglan 1.sınıf dersleri hiç kaçırmıyoruz o öğretmen bu zor zamanda hala cabaliyorsa biseyler öğretmek için bizde o derse girmek zorundayız bizdede pek katılım olmuyo taş patlasa 10 kisi ya var ya yok insanlar umursamiyo hic biseyi geçen gün benim oğlanın arkadaşının annesi diyoki evde oturup para kazanıyorlar valla ben ağzının payını verdim dayanamadımzor işiniz gercekten
Ne güzel de yeni gelen arkadaşımızı karsiliyorsun sen öyleUykum kaçtı napim ya
Merhaba hoş geldin bize takıl ciddi ciddi güzel kilolar verMerhaba takımınıza katılmak istiyorum.
Tüm takımlardaki yazışmaları okudum sizin takımınız çok hoşuma gitti.
katılabilir miyim.
Yesinler seni kız..Etkim altında kaldın demi
Ben öyleyim işte
Bağımlılık yaparım
Bal in üstündeki kaymak
Tahinin yanındaki pekmez gibiyim
Denedim canım kısayı da uzunu da her rengi de denedim..Ben kuaföre gitmekten hiç hoşlanmıyorum 3 ayda 1 anca o da bakımsız olmuyor diyebankada sürekli saçını yapanlar var koronada bile hayretle ve hayranlıkla bakıyorum sen her saçı her modu denemişsin
Oglumdan beklentilerim büyük canım adını boşuna cihangir koymadım mücadeleci hükmeden olsun diye...Koç idealist ve başarılı olur
Boğa zor ya hepsi bir arada dominant karakter
Yay da bazıları çok sakar bazıları dengeli olur
Bana takıl hayatını yaşa bebeğim
Hayırdır inşallah diyelim canım bebek mı şüphesi var???Dün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Hoşbulduk caniko,çok teşekkürlerHoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?