Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evde kilo vermek daha kolay.
Diyet yemekleri salata vakit alan şeyler .
Spor için dus için bol bol vakit var.

Kesinlikle. Ama benim okulum çok güzel bir yerde. Velilerinin %80i üniversite mezunu.
Ama derse katılan öğrenci sayısı %60 anca.
Biraz da ilgiyle de alakalı.

Kesinlikle. Ama benim okulum çok güzel bir yerde. Velilerinin %80i üniversite mezunu.
Ama derse katılan öğrenci sayısı %60 anca.
Biraz da ilgiyle de alakalı.
30 öğrencim var.
3 tane ünv.mezunu veli.
Derse katılan 23 civarı .

Canım çoğunlukla çocukların eğitimi annelerin üzerinde maalesef ama kendinle gurur duy ben çalışkan bir anneyim de seni tebrik de ederim bir ders bile kacirtmiyorsun bu zamanda ailesi ilgilenilen çocuklar kazanacak lütfen sen çekip gitsen de geri döndüğünde biraktiğin gibi olacaklardır büyük bir ıhtimal..
Bunları bir gaflet anında söyleyip yazıp derdini döktün şimdi derin bir nefes al ve önüne bak...
Bak lazere gidiyormuşsun ben onu da yapamıyorum
Bende de var 3 tane bizim mesai de sabah başlar gece 12 ye kadar erken de yatmıyor sipalar...
Sadece sen değilsin mücadele eden öyle düşün..

Aferin sana hatice bak ne güzel düşünüyorsun 1 ders 1 derstir o canlı derse katilmayanlari ben anlamıyorum o aileler kendi çocuklarının geleceği ile oynuyorlar o veliler de boş boş konuşuyorlar işte öğretmenler normal zamandan daha çok çalışıyor bu süreçte...
Sadece 6 ders ders verip çıkıyorlar başka da bir şey yapmıyorlar diye bir düşünce çok boş..
Bu nasıl biliyor musun??
Ev hanımları evde akşama kadar oturuyorlar bir yemek bulaşık çamaşır o kadar demek gibi bir şey...

Ben kuaföre gitmekten hiç hoşlanmıyorum 3 ayda 1 anca o da bakımsız olmuyor diye bankada sürekli saçını yapanlar var koronada bile hayretle ve hayranlıkla bakıyorum sen her saçı her modu denemişsin
Denedim canım kısayı da uzunu da her rengi de denedim..
Ben özellikle gitmemeye çalışıyorum böyle de iyiyim..
Bu korona valla iyi mı kötü mü bilemedim..
Evdeyiz ya saçlarım canlandı yüzüme bakım yapar oldum daha bir pürüzsüz aydınlık oldu makyaj da yapılmayınca ayy gidip gelip aynalara bakmaya doyamıyorum bi de zayıflayınca ayna başından gitmiyorum

Koç idealist ve başarılı olur
Boğa zor ya hepsi bir arada dominant karakter
Yay da bazıları çok sakar bazıları dengeli olur

Bana takıl hayatını yaşa bebeğim
Oglumdan beklentilerim büyük canım adını boşuna cihangir koymadım mücadeleci hükmeden olsun diye...
Yay dediğim dedik çaldığım düdükkkkkkk oh sen bir yerlerini yırt yine de kendi dediğini yapar...

Dunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta salatalik dolmates 5 zeytin maydanoz 1 dilim peynir sekersiz cay
Aksam firinda balik salata
Ben dun 2 ogun beslendim. Aralarda yediklerim 2 ceviz 1 portakal 1 sade turk kahvesi
2,5 litre su 6 bin adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…