Yok yav Allah olmayana versin .Ben supriz imi geçen sene aldım.covid den korkuyorumHayırdır inşallah diyelim canım bebek mı şüphesi var???
Hayır gitmedim ben ama randevu aldim pazartesiÇok güzel kilo vermişsiniz Tebrikler.
Darısı bize artık.
Diyetisyenle mi gittiniz. Yoksa kendiniz mi verdiniz.
Aferin sana hatice bak ne güzel düşünüyorsun 1 ders 1 derstir o canlı derse katilmayanlari ben anlamıyorum o aileler kendi çocuklarının geleceği ile oynuyorlar o veliler de boş boş konuşuyorlar işte öğretmenler normal zamandan daha çok çalışıyor bu süreçte...
Sadece 6 ders ders verip çıkıyorlar başka da bir şey yapmıyorlar diye bir düşünce çok boş..
Bu nasıl biliyor musun??
Ev hanımları evde akşama kadar oturuyorlar bir yemek bulaşık çamaşır o kadar demek gibi bir şey...
Ne güzel de yeni gelen arkadaşımızı karsiliyorsun sen öyle
Hoşbuldum.Merhaba hoş geldin bize takıl ciddi ciddi güzel kilolar ver
Kar yagmaya baslamis catilarin üstü bembeyaz olmus ❄❄❄
Çok konuşmuşlar yine dimi ben iyi geceler yazip cikcaktim aslında çıkamadım13 sayfalik bir gecmis var ama 11 gibi bakacağım:)))
Hic kar göstermiyordu hava durumunda süpriz oldu kafami bir kaldirdim karsi taraflar beyazlamisNe güzel keske burdada yağsa
Gordum biraz mesajlarda sende varsınÇok konuşmuşlar yine dimi ben iyi geceler yazip cikcaktim aslında çıkamadım
Oh miss giy kabanini al eline kahveni çık balkonaHic kar göstermiyordu hava durumunda süpriz oldu kafami bir kaldirdim karsi taraflar beyazlamis
Izmire cok yagmiyor ama belki yagar belli mi olur
Kaptanım valla herşey bunla başladıGordum biraz mesajlarda sende varsın
Cok soguk yaa cikamam yatagimdan simdiOh miss giy kabanini al eline kahveni çık balkona
Insallah yagar
Kim don salladi gece geceKaptanım valla herşey bunla başladı
Kar ayağına gelmiş çıkma yatağından sendeCok soguk yaa cikamam yatagimdan simdi
Valla ben ama bilmeyerek mendil sandım don çıktıKim don salladi gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?