Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cennet bu yüzden anaların ayakları altında ben iddia ediyorum kaç erkek çıkabilir bu işlerin içinden sayılıdır cok az hoş onuda ben görmedim
Hocam hoşgeldin en doğru kararı vermişsin her gün tüm yazılanları okursan yaza bambaska bir aylin geliyor insallah tek sihir bu
Dün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Allah korusun düşündüğünden canim. Edebilirsen istiğfar et tutma kendini geçmiş olsun
Valla ben ama bilmeyerek mendil sandım don çıktı
Ayyyy benimde çok sallamışlığım var pi don muydu o yaaa oburude terli sudyenmis vah vah
Ogluma söyledim ank. Karyağmış die anneannemleri arayalimmi dio ne kadar özlediyse koca dana senin fotoyu onada gösterdim al anneannene gerek kalmadı dedim burdan sevindi insallah her yere yağsın yaa hepsi lazım hepsi

Hoşbuldum.
İnşallah sizinle çok güzel günler olacak benim için.
Geçmişe bakıp listelerinizi inceliyorum.

Merhaba takımınıza katılmak istiyorum.
Tüm takımlardaki yazışmaları okudum sizin takımınız çok hoşuma gitti.
katılabilir miyim.

Hosgeldiniz aramiza ben elif takim kaptanıyım
31 yasindayim bekarim Ankarada yasiyorum

Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma gunu tarti bildirimlerini fotografli yapiyoruz az sonra ornek fotograf bırakacağım
Insallah birlikte hedefine ulasacagiz
Dün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Oyle birsey degildir insallah canim gecmis olsun
Gunaydinnn canlarr
Gunaydin canim ❤
Günaydın kızlarrrr,keyifli bir gün olur inşallah
Gunaydin canim ❤
Günaydın kızlar❤❤❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Kızlar ben bunu sipariş verdim de aranızda bundan kullanan varmı
Gule gule kullan canim
Diyorum ben olacaktım sen yatağında kalkcanda kaycanda ohooooo kar erirdi giderdi
Bu karda kayilmaz ki simdi alti buz tutsun biraz
2011 --2012 de bir kar yagdi o zaman biraz kaymistim
Ogluma söyledim ank. Karyağmış die anneannemleri arayalimmi dio ne kadar özlediyse koca dana senin fotoyu onada gösterdim al anneannene gerek kalmadı dedim burdan sevindi insallah her yere yağsın yaa hepsi lazım hepsi
Insallah her yere yagsin gec bile kaldi aralığın sonuna geldik
Bu arada günaydınnnnnnnlaarrrr özellikle gece kuşlarına günaydınnnn güzel gülmüşsünüz bizide güldürdünüz
Gunaydin canım ❤

Hoşgeldiniz Aylin
Aylin ismi benim favori isimlerden ikinci kızım olursa Aylin koyacağım çünkü ismi çok hoşuma gidiyor
Bende migi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…