Ayy çok güzel orda olmak vardı karşıdan aşağıya kadar yuvarlanır dım
Daha kayamadim o tepeden yaa :)))Ayy çok güzel orda olmak vardı karşıdan aşağıya kadar yuvarlanır dım
Teşekkür ederim canım
Diyorum ben olacaktım sen yatağında kalkcanda kaycanda ohooooo kar erirdi giderdiDaha kayamadim o tepeden yaa :)))
Cennet bu yüzden anaların ayakları altında ben iddia ediyorum kaç erkek çıkabilir bu işlerin içinden sayılıdır cok az hoş onuda ben görmedimSağol canım
Vallahi zor beynim yandı 22 aylık oğlanla daha zor birde 1.sınıf başında duruyorum 20kusur çocuğun sesi diğerinin zoom attı ses yok iki ileri bi geri kafayı yicem
Girmeyenler var ikisinin sınıftada ben bi ders bile kaçırtmıyorum nasıl telafi olur ki arkadaşlarından geri kalmasınlar diye çabalıyorum halimi kimse görmüyo anlamıyo. Aman o girmiyo sende girme nolcak yaa diyolar
Benim daha fazla zaman yaratmam lazım üstelik küçüğe sayılar öğretikcek söyleyemediği harfler var
Büyüğü yakında kotrol edemedim ilgilenmem gerek
Geçem seneden beri ona ingilizce defteri tutuyorum sık sık okusun diye bu sene ilk ünüte harici yapamadım
Bazen şeytan diyo al başını git babası ne yaparsa yapsın biraz kafa dinle ama nerdeee işte anca uyucaz da dinlencez
Hocam hoşgeldin en doğru kararı vermişsin her gün tüm yazılanları okursan yaza bambaska bir aylin geliyor insallah tek sihir buTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ:41
BOYUNUZ:168 cm
KİLONUZ:105.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
tabii ki bir diğeri de kendimi daha mutlu hissetmek.
Allah korusun düşündüğünden canim. Edebilirsen istiğfar et tutma kendini geçmiş olsunDün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Ayyyy benimde çok sallamışlığım var pi don muydu o yaaa oburude terli sudyenmis vah vahValla ben ama bilmeyerek mendil sandım don çıktı
Ogluma söyledim ank. Karyağmış die anneannemleri arayalimmi dio ne kadar özlediyse koca dana
İnşallah birşeycik yoktur.Dün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Valla bende mendil sandim salladımAyyyy benimde çok sallamışlığım var pi don muydu o yaaa oburude terli sudyenmis vah vah
Günaydın canımmBu arada günaydınnnnnnnlaarrrr özellikle gece kuşlarına günaydınnnn güzel gülmüşsünüz bizide güldürdünüz
Hoşbuldum.Cennet bu yüzden anaların ayakları altında ben iddia ediyorum kaç erkek çıkabilir bu işlerin içinden sayılıdır cok az hoş onuda ben görmedim
Hocam hoşgeldin en doğru kararı vermişsin her gün tüm yazılanları okursan yaza bambaska bir aylin geliyor insallah tek sihir bu
Allah korusun düşündüğünden canim. Edebilirsen istiğfar et tutma kendini geçmiş olsun
Ayyyy benimde çok sallamışlığım var pi don muydu o yaaa oburude terli sudyenmis vah vah
Ogluma söyledim ank. Karyağmış die anneannemleri arayalimmi dio ne kadar özlediyse koca danasenin fotoyu onada gösterdim al anneannene gerek kalmadı dedim burdan sevindi insallah her yere yağsın yaa hepsi lazım hepsi
Merhaba takımınıza katılmak istiyorum.
Tüm takımlardaki yazışmaları okudum sizin takımınız çok hoşuma gitti.
katılabilir miyim.
Hosgeldiniz aramiza ben elif takim kaptanıyımTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
Oyle birsey degildir insallah canim gecmis olsunDün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Gunaydin canim ❤Gunaydinnn canlarr
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlarrrr,keyifli bir gün olur inşallah
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar❤❤❤
Günaydın canim ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlar
Gule gule kullan canimKızlar ben bunu sipariş verdim de aranızda bundan kullanan varmı
Bu karda kayilmaz ki simdi alti buz tutsun birazDiyorum ben olacaktım sen yatağında kalkcanda kaycanda ohooooo kar erirdi giderdi
Insallah her yere yagsin gec bile kaldi aralığın sonuna geldikOgluma söyledim ank. Karyağmış die anneannemleri arayalimmi dio ne kadar özlediyse koca danasenin fotoyu onada gösterdim al anneannene gerek kalmadı dedim burdan sevindi insallah her yere yağsın yaa hepsi lazım hepsi
Gunaydin canım ❤Bu arada günaydınnnnnnnlaarrrr özellikle gece kuşlarına günaydınnnn güzel gülmüşsünüz bizide güldürdünüz
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese.
Sağlıklı mutlu günler
Günaydın mutlu günlerGünaydın herkese.
Sağlıklı mutlu günler
Benimki bundan değil canım iyi baktin mı bazıları su geçiriyor özelliklerde yazar ❤❤❤Kızlar ben bunu sipariş verdim de aranızda bundan kullanan varmı
Gunaydin canim ❤Günaydın güzellikler ❤❤❤❤
Hoşgeldiniz AylinTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Annesi gelmiş ondan pek girmiyor@Elif Eylul canım sesin çıkmıyor annen sizdemi hâlâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?