Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet benim annemde gelseydi keske yakınız 1 saat var aramızda ama virüsten gelemiyoki kadın
Bende annemi özledim kadinda iyice sıkıldı valla gel dio gelmem dedim vicdanimla ne yaparım yok ol virüs
Var aslında canim bu hafta uyari yaparim paylasmayan olursa haftaya listeden cikartirim
Normalde bu kadar paylasmama durumu olmuyordu yeşildi hep bu hafta kirmizi cok
Kilo verememek 1 hafta olur en fazla 2 hafta olur sonra hadi 100 gr. 200 gr. Yine verirsin.ama verirsin dikkat ediyorsan. Heleki menü paylasmamanin tek adı saygısızlık bence elifcim. Ha neti olmaz özel bir durum olur hastalik gibi o bambaska. Bilmiyorum bu bana iyi niyet suistimali olarak geldi. Menüdür yani nie paylasilmazki izin istenir çıkılır gruptan buda normal. Ama neden paylaşılmaz.

Şimdiye kadar bu kadar paylasilmama durumu olmamisti aslinda
Yarin duruma gore de listeden cikartirim

Afiyet olsun canim az yemissin yinede

Çok konuşmuşlar yine dimi ben iyi geceler yazip cikcaktim aslında çıkamadım
Cazibeme dayanamadın tabi
Bu arada günaydınnnnnnnlaarrrr özellikle gece kuşlarına günaydınnnn güzel gülmüşsünüz bizide güldürdünüz
İyi akşamlar oldu canım bana gece 3.30 da yattım erkenden derse kalktım sonra bitince az uyudum sonra okula git gel duş yemek anca
Hayirli sabahlar güzellikler
Kaptanim sabah uyku tutmayınca kalktım 45 dk boosted yaptim nasıl iyi geldi vallaha :) Zipzip-
Süper azmin daim olsun

İyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 07.00
3 bardak su
Kahvatlti 9.45
1 yumurta
1 kasik cokelek kavurma
Maydanoz
5 tane zeytin
2 bardak sekersiz cay
Ara 11.00
Turk kahvesi sade
Ara 15.00 maydanoz suyu
16.00 1 tane portakal
Aksam
1 kase mercimek corbasi
2 kasik mantar kavurma
4 kasik yogurt

Spor
45 dk lesli
15 dk kardiyo
300 ip atlama
40 mekik

3.5 lt su ictim

Afiyet olsun canım
İyi Akşamlar Canlar

24 Aralık Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 4-5 adet kıl biber, 2 kuru kayısı, 1 elma

17.30 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt
3 litre su
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Cazibeme dayanamadın tabi
Cazibeni yesinler
Iyi akşamlar canım afiyet olsun
İyi Akşamlar Canlar

24 Aralık Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 4-5 adet kıl biber, 2 kuru kayısı, 1 elma

17.30 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt
3 litre su
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…