Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet Olsun

Merhaba kızlar
16/8 if yaptım. Bu sefer gayet iyi geçti.
Eki Görüntüle 2746981
15.00 Sade kahve Zipzip-
Sabah hem börek hem haşlanmış patates ikisi de karbonhidrat olMuş canım.Akşam da hamsi tava değil de buğulama ya da fırın gibi sağlıklı pişirme tercih etsen daha iyi olurmuş.Afiyet olsun.

Su orucumu gec actim o tuzden tek öğün yaptım

Kabak sote
1 lokma cavdar ekmeği
Yarım greyfurt

Su orucu sonrasi fazla yenemiyo canlarr normalde meyve suyu içmeliydim aslinda sadece pis boğaz beste

Spor:8000 adım
Su orucu ne bilmiyorum, dini bişi değil sanırım di mi.Böyle tek öğün beslendiğinde her seyden az az yesen daha iyi olur sanki canım.Mesela salataya haşlanmış nohut, börülce falan koysan sebzenin yanında protein de olurdu.Bir de süt ürünü tüketmemişsin,yoğurt ya da ayran da iyi olabilirdi.Afiyet olsun canım.
Kilona göre az yemişsin canım ama tartı öncesi die böyledir die tahmin ediyorum. Yoksa sabah 1 dilim ekmek akşam da mantarı daha fazla yiyebilirmişsin.Afiyet olsun canım.
24 Aralık Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 4-5 adet kıl biber, 2 kuru kayısı, 1 elma

17.30 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt
3 litre su
Afiyet olsun canım.Hiç karbonhidrat tüketmemişsin,enerjisiz kalmayasın dikkat et.
Menünü çok hafif buldum canım.Öğle ve akşam yediklerin beraber ancak 1 öğün ediyor. İnşallah perşembe die böyledir. Afiyet olsun.
Geç miş olsun canım.O diyet bisküvilerinin hiçbir olayı yok. Onun yerine meyve yesen daha sağlıklı olurmuş.Tavuk pirzolayı da 2-3 tane yiyebilirdin (küçük die tahmin ettiğimden) .Afiyet olsun canım.

Bugün tartı günü olunca herkes ödem korkusuna karbonhidrat yemeye çekinmiş. Menün güzel canım.Yarın karbonhidrat da tüket ama emi,afiyet olsun

Tamam canım teşekkür ederim ❤❤

Yarinki tarti durumlari ne acaba Zipzip- gözumden kacmadi ekmegi birakinca eksi gelmisin
Ekmegi azaltmam eksileri gormemi sagladi uzun zamandir 56 yi gormemistim sanki
Az daha beklesem 500 gram Daha eksi görürdüm ama ev musait degildi
Takim icin yarin ne olur bilmiyorum ama

Ekmegi azaltmam eksileri gormemi sagladi uzun zamandir 56 yi gormemistim sanki
Az daha beklesem 500 gram Daha eksi görürdüm ama ev musait degildi
Takim icin yarin ne olur bilmiyorum ama
Senin adina sevindim canim ama takimi bilemem yarina neolur

Afiyet olsun canım.
Menüm
11.00
2yumurta haşlanmış
2dilim çavdar ekmeği
Domates
1dilim kaşar

14.00
1bardak kefir
10badem

19.00
Lahana salatası
Haşlanmış tavuk baget 2tane

Zipzip-
Afiyet olsun canım

Guzel menu ve spor afiyet olsun canim

Hem sebze hem protein,ideal aralıklı oruç böyle olur:) Afiyet olsun canım,sporun da çok iyi.

T timesinfinity
Ben normaldede az yiyorum canım hafta içi bir tık daha fazla ama genel olarak bu sekilde
Anladım canım miktar az olması sorun değil ama çeşitlilik az olursa vitamin/mineral açısından sorun olabilir. Çorba+yoğurt+yulaf yiyince misal hiç sebze ve salatadan alınan vitamini almamış oluyorsun ,benzer şekilde protein de yetersiz oluyor. Ama misal 2 köfte+2 kaşık sebze ya da salata+2 kaşık yoğurt vs olsa her seyden yenmiş olur. Ya da benzer şekilde 2-3 kaşık haşlanmış nohut +2 kaşık yulaf+2 kaşık yoğurt+salata olsa yine her seyden yemiş olursun.Bence aralıklı oruç yapanlar bu dengeye çok dikkat etmeli.3 ana öğün yapanlar yine bi şekilde kotarıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…