Geçmiş olsunİyi akşamlar. Bugün menüm
Sabah 08:30
2 dilim ekmekten kaşarlı tost 2 Chery domates
Yarım çay bardak süt
Öğle :13:50
5 adet diyet bisküvi
Yarım çay bardak süt
Ara: 16:00
Kahve 1 kuru incir 1 kayısı
Ara :18:00
1 adet limonlu havuc
Akşam 19:00
Yarım kase çorba
Yarım kase yoğurt
1 tavuk pirzola
Ara da bir mandalina yerim.
Bugün ve yarın spor yapamayacağım. Bademcik iltihabı yaşıyorum. Maalesef halsizlik var.
Yaparsam bildirim yapacağım.
Bugünlük böyle canımSabah hem börek hem haşlanmış patates ikisi de karbonhidrat olMuş canım.Akşam da hamsi tava değil de buğulama ya da fırın gibi sağlıklı pişirme tercih etsen daha iyi olurmuş.Afiyet olsun.
Su orucu ne bilmiyorum, dini bişi değil sanırım di mi.Böyle tek öğün beslendiğinde her seyden az az yesen daha iyi olur sanki canım.Mesela salataya haşlanmış nohut, börülce falan koysan sebzenin yanında protein de olurdu.Bir de süt ürünü tüketmemişsin,yoğurt ya da ayran da iyi olabilirdi.Afiyet olsun canım.
Kilona göre az yemişsin canım ama tartı öncesi die böyledir die tahmin ediyorum. Yoksa sabah 1 dilim ekmek akşam da mantarı daha fazla yiyebilirmişsin.Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.Hiç karbonhidrat tüketmemişsin,enerjisiz kalmayasın dikkat et.
Menünü çok hafif buldum canım.Öğle ve akşam yediklerin beraber ancak 1 öğün ediyor. İnşallah perşembe die böyledir. Afiyet olsun.
Geç miş olsun canım.O diyet bisküvilerinin hiçbir olayı yok. Onun yerine meyve yesen daha sağlıklı olurmuş.Tavuk pirzolayı da 2-3 tane yiyebilirdin (küçük die tahmin ettiğimden) .Afiyet olsun canım.
Bugün tartı günü olunca herkes ödem korkusuna karbonhidrat yemeye çekinmiş. Menün güzel canım.Yarın karbonhidrat da tüket ama emi,afiyet olsun
Kiz benim ozelligim degil ki sitenin ozellikleriValla yazdigin şaitli falan yani orda cifli kayfe yapiyosun dedin ben yalanciysam kaptan bulur hemen öyle bir özelliği var onun
Hayir canim o senin özelliğinKiz benim ozelligim degil ki sitenin ozellikleri
Yarin ki kilonu cok merak ediyorumKirazsapı kaynattım tarçınlı iç babam iç
Akşam tabiki kabak yedim
Yok canım ben aralıklı oruç vs yapmıyorum hafta ici menulerimde zaten köfte salata yoğurt yumurta peynir sebze yemekleri vs oluyor sadece miktarlar az :) yoksa tabiki vücudun dengesi sağlık için çeşitli beslenmek gerekAnladım canım miktar az olması sorun değil ama çeşitlilik az olursa vitamin/mineral açısından sorun olabilir. Çorba+yoğurt+yulaf yiyince misal hiç sebze ve salatadan alınan vitamini almamış oluyorsun ,benzer şekilde protein de yetersiz oluyor. Ama misal 2 köfte+2 kaşık sebze ya da salata+2 kaşık yoğurt vs olsa her seyden yenmiş olur. Ya da benzer şekilde 2-3 kaşık haşlanmış nohut +2 kaşık yulaf+2 kaşık yoğurt+salata olsa yine her seyden yemiş olursun.Bence aralıklı oruç yapanlar bu dengeye çok dikkat etmeli.3 ana öğün yapanlar yine bi şekilde kotarıyor çünkü.
Cok az yemissin yarın ki kilonu cok merak ediyorumBugunun menusu
Kahvalti 2 yumurta ile omlet domates salatalik peynir
Aksam 5 yk et 3 yk pilav salata
2 buçuk lt su 7000 adim
Aralarda 1 mandalina 2 dilim ayva sekersiz turk kahvesi
Sen busefer azimlisin canim bravoInsallah cok güzel eksiler gelir kızlar ben hic bilemiyorum verdim mi vermedim mi bakalım
BendeCok az yemissin yarın ki kilonu cok merak ediyorum
Aynen hic olmadığım kadarSen busefer azimlisin canim bravo
Insallah canimAynen hic olmadığım kadarinsallah bu sefer son hedef 68 .68 olmadan bırakmayacağım
Ben merak etmiyorumYarin ki kilonu cok merak ediyorum
Güzel menü canım,afiyet olsun.Bugunun menusu
Kahvalti 2 yumurta ile omlet domates salatalik peynir
Aksam 5 yk et 3 yk pilav salata
2 buçuk lt su 7000 adim
Aralarda 1 mandalina 2 dilim ayva sekersiz turk kahvesi
Genelde herkes 68 olmak istiyorAynen hic olmadığım kadarinsallah bu sefer son hedef 68 .68 olmadan bırakmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?