Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çalışmıyorum canım Çok sağol.
Okula giderken ben de hep hasta olurdum.
Bal- zencefil , keçiboynuzu pekmezi -karabiber yerdim hep.
Alternatif tıp uygulamaları yapayım antibiyotik almayım diye .
Evde daha az hasta oluyor insan ondan sordum.

Geç miş olsun canım.O diyet bisküvilerinin hiçbir olayı yok. Onun yerine meyve yesen daha sağlıklı olurmuş.Tavuk pirzolayı da 2-3 tane yiyebilirdin (küçük die tahmin ettiğimden) .Afiyet olsun canım.
Çok teşekkürler canım. Güzel yorumun için de teşekkür ederim. Hastaydım. Diyetisyene gittim. Dönüşte uğraşmak istemedim yemekle. Ayrıca birde muz yedim. Onu unutmuşum yazmayı. Sen meyve deyince aklıma geldi.

Akşamki tavuklu bezelyeyi daha fazla yiyebilirmişsin canım.Onun dışında menün oldukca iyi,afiyet olsun.
Afiyet olsun canım

Okula giderken ben de hep hasta olurdum.
Bal- zencefil , keçiboynuzu pekmezi -karabiber yerdim hep.
Alternatif tıp uygulamaları yapayım antibiyotik almayım diye .
Evde daha az hasta oluyor insan ondan sordum.
Benim bademcikler öyle kötü ki antibiyotik ise yaramazsa serum yiyeceğim. Alternatif tıp olarak kestane balı yerim yatarken. Yoğurdu ve çorbayı bol limonlu tükettim. Benim ki kronik. Her sene hastanelik olurum.

Benim bademcikler öyle kötü ki antibiyotik ise yaramazsa serum yiyeceğim. Alternatif tıp olarak kestane balı yerim yatarken. Yoğurdu ve çorbayı bol limonlu tükettim. Benim ki kronik. Her sene hastanelik olurum.
Geçmşş olsun canım.Taze zencefil iyi gelmez mi acaba. Ne zaman boğazım kötü olsa yiyorum 1 tatlı kaşığı kadar,yakıyor falan iyi geliyor

Ben 69a fitim.Söz 68 olsun die kasmıcam hiç
Ayy nasıl güldüm
Gorecez canım senide 68 gorecez
Boyun kaç ?
Ne dedi diyetisyen?
Oyy Allah şifa versin
Araştır bence de propolis vs. zerdeçal zencefil ne iyi gelir diye.
Ender Sarac olsun diğer dr.larin tavsiyelerine bak.

Bugunun menusu
Kahvalti 2 yumurta ile omlet domates salatalik peynir
Aksam 5 yk et 3 yk pilav salata
2 buçuk lt su 7000 adim
Aralarda 1 mandalina 2 dilim ayva sekersiz turk kahvesi
Afiyet olsun canım
Ben merak etmiyorum
Diyet yapmadım
Spor da bence az yaptım
Mezun kilomu görsem öpecem
Diyetsiz koruma olacak mı bakicaz
Deneme yanılma yoluyla 2 ay bitti şükür
Diyetsiz bir hafta gecirdin demek ki olsun canim 2 aydir mezuniyet kilonu koruyorsun tebrik ederim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim

Afiyet olsun canım

Diyetsiz bir hafta gecirdin demek ki olsun canim 2 aydir mezuniyet kilonu koruyorsun tebrik ederim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Gecmis olsun canim
Geçen hafta yengeç leri yenecez diye nasıl kendimi kasıp 8 gün diyet yaptıysam bu hafta yapamadimsadece bugün yaptım
Aynen Elif im ya korumak daha zor mus

15 cm uzunsun yaa benden masallah
Tesekkur ederim canim bende sasirdim cekilisi kazanmışim cikmaz diyordum
Ama isteyip istememe konusunda kararsizim :))
Afiyet olsun gunu erken kapatmissin
Geçen hafta yengeç leri yenecez diye nasıl kendimi kasıp 8 gün diyet yaptıysam bu hafta yapamadimsadece bugün yaptım
Aynen Elif im ya korumak daha zor mus
Yemek yemeği sevdigimiz icin koruma kismida cok zor oluyor ne yazik ki :))
Ama oyle ya da boyle ogrenecegiz korumayi

Herkese iyi akşamlar
Altyapı çalışması var köyde elektrik sabahtan beri yoktu yeni aldım elime teli
Dünkü menüm
Sabah 10:40 sucuklu yumurta 30 Gr peynir 5 zeytin 2 ceviz 1 hurma
Ara bir kupa kahve
Aksam 19:30 karalahana çorbası bir büyük kase,bir kase yoğurt bir dilimden az mısır ekmeği
Spor 7000 adım N Nidsalii
Bugünkü menüm
Sabah 10:30 dünkü kahvaltının aynısı
Ara bir kupa kahve
Akşam 19:00 fırında balık bol salata bir kibrit kutusu kadar tahin helvası
Spor 10000 adım N Nidsalii

Vovv gözlerim açık kaldı Maşallah
Kiskandim bak şimdi
Benden uzun pek kimse olmaz çevremde hiç alışık değilim
173 e 69 da yakışır
Hehe sağol canım,benim iş yerinde 1.80 lik mesai arkadaşım var.Nedense bulunduğum ortamda hep ikinci en uzun oluom cocukluktan beri,zirvede olmak kısmet olmadı

69 kilo olsam nirvanaya ererim herhalde,cok farklı bişi olurum ,benlikten çıkarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…