Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Iyi geceler kizlar ❤
İyi geceler
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hoşbuldum

Afiyet olsun
Iyiyim arada girip girip bakıyorum..
Yarın ben de bildirim yapacağım
Alışkanlığımi bırakmayayım
Aynen devam et
İyi geceler

N Nidsalii bu aksam misafirim vardi gunduz tam spor yaparken haber geldi yarim kalmisti .. misafirler gider gitmez mutfagi toplamadan adim atmam gerikiyordu 12 olmadan ben belcikadayim simdi saat tam 12 ..adim fotografini atiyorum .. ama daha bugununsporunu yapicam onu ayrica bildirecegim menumle tekrar ..

bugun daha cok adim atacaktim ama nasip olmadi gun icinde saatimi takmiyorum spor yaparken takiyorum sadece o yuzden misafir gidince ordaki tabloda kosusturmami gorebilirsiniz

Zipzip-

pazar menusu

Zipzip- N Nidsalii
9.30 400 ml limon ve maydonoz suyu
10.30 7,8 tane firinda yagsiz patates 3siyah zeytin 3 dlm peynir 1 havuc 1 ctl tahinpekmez 1 cavdar ekmek
14.30 6 yk yesil mercimek corbasi( susuz desem yeridir )
16.30 4 yk etli turlu 4 yk yogurt

20.00 4 tane kuru dut 1 tane kuru kayisi 4 tane kuru kayisi cekirdegi (aksam misafire eşlik .. yoksa bu saat kuruyemis icinde gec saat )

su 2 lt
spor.
3923 adım
7 dk bacak egzersiz
8 dk cardio
6 dk karin egzersiz
(adim 12 ye kadar sonrasinda saatimi cikarip spor yaptim haksizlik olmasin yarına sayilmasin )

çok yoruldum ... artık uyku zamani saat 1 oldu ...

herkese tatlı ruyalar...

musmutlu uyanınnnn emi

Selam kızlar. Uyuyakalmışım.
Kahvaltı 12:30
Tarçınlı süt
Yarım dilim çavdar ekmeği
7 zeytin

Ara
orta porsiyon Sarma

akşam 19:00
Yarım tabak nohut
2 kaşık pirinç pilavı

spor
Yok

su
2,5 litre
Hoşgeldin canım
Ara orta porsiyon sarma olmamış
Aralarda bir meyve ,kuru meyve v.s yiyoruz
Sarma aksam yemeği olabilir orta porsiyona kaç sarma giriyor bilemedim ama 6 taneyi geçmese güzel olur ,kahvaltını zenginlestirebilirsin yumurta peynir olmalı afiyet olsun canım

Hoşbulduk; teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…