Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• 20201228_191204.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 22
1 kg. Alınca hemen müdehale edecem bende artık hedefim bu ne kadar uygulayabilirim bilmiomda. Cunku 1 hemen 5 oluyo bendede ((
Şundan dolayı ölcü kaciyo bence; spor saglikli beslenme hayat boyu olmasi gereken bisey. Her zaman kontrol insanin kendisinde olmasi gerek. Benim dugunum vardi gelinligin icine gircem diye hizli hizli vermeye calistim cok az yemek yedim. Normal hayatima döndüğüm an vucut tepki gosterdi o da haklı

Takimdan gitmeyin mezun olunca
Mezun olanlarin cogu gidiyor ve kilo alip oyle geliyor genelde burasi ciddi anlamda motivasyon sagliyor

Camım Off Premsesimiz kara batak oldu. Mühendis anne niye gitti ki... Birde @umutdeniz24 abla vardı. Poyraznisam vardı o da deli spor yapıyordu ha. @Prensesiminannesiyim Allah Allah nick bile çıkmadı yazarken.@tesnim1989 o zamanda vardı :)
Vay be...
Zipzip- kaptanım ne olacak bu civcivimin hali ne zaman alabilirsin listeye baya jilian falan yapıyor araya gitmesin spor puanları

Sen mi 60ları gördün. Hayatta inanmam

Benim alıntılar karışmış. Zipzip- im ilk alıntı da ben o listede yokum diyecektim

Bildirim yapsin da sabah duruma gore alalim cuma gunu oda mezun uye hemen girebiliyor listeye
Umutdeniz4
P Prensesimin Annesiyim
birmuhendisanne de buralarda ama listede degil

Listede sınır yok artık canim 6 takim kaldigi icin sınırsiz oldu uye sayisi

Ama en kalabalik liste bize ait

Ne zaman listeye girmek istersen girebilirsin ama biliyorsun bildirimler artik tarti fotoğrafı ve nickle olacak
Duruma göre bakayim o zaman
Alsana gelinlik hadi bakalim hodri meydan
O lafin gelisiydi artik evlendim baska bisey lazim motive etcek
Takimdan gitmeyin mezun olunca
Mezun olanlarin cogu gidiyor ve kilo alip oyle geliyor genelde burasi ciddi anlamda motivasyon sagliyor
Ben mecbur gittim takimda dursaydim ders calisamazdim sürekli elimde tel olurdu. Malum kpssde burdaki bilgileri sormuyolar
Canim tesnim buralardaydi birmuhendisanne de buralarda. Umutdeniz ablayla poyraznisam yok gormedim ben en azindan
Ama sana guzel durur bana 58 olmazki
Bahanecilerde inecek varrrr yapamam diyemiyo da.

Hadi gel yavrum kapisalim seninle listeye giriyorum cuma gunu

Bildirim yapsin da sabah duruma gore alalim cuma gunu oda mezun uye hemen girebiliyor listeye
Umutdeniz4
P Prensesimin Annesiyim
birmuhendisanne de buralarda ama listede degil
Yarın olan sabah mı bu sabah ac karna tartildim 100 gr vermisim cumaya göre. Saclarim islakken aksam tok tartildim sonra yine ayni. Tartim bozuk degildir inşallah
Oleyyyyy.... Al kaptanım al bu kızı kaçırma Gelecek vadediyor civciv
Fazla sey yapmasak mi bu civciv tanidigin eski civciv değil önceden 60larda takiloyodum simdi 69da 100er gram veriyorum
Tamam canım sorun yok beni Saricivcivcikcik ile yan yana yazabilirsin :)))
yaaa özlemisim seni❤

Sabah odem vardir belki canim
Benim 500-1000 gram arasi fark ediyor sabah 9 ile 12 deki kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…