- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Alsana gelinlik hadi bakalim hodri meydanBirileri beni kolay lokma saniyo sanirsammotive etcek bi gelinlik koy önüme gerisini bana birak
Sen kac kilo aldin bu arada idealin kac?
Şundan dolayı ölcü kaciyo bence; spor saglikli beslenme hayat boyu olmasi gereken bisey. Her zaman kontrol insanin kendisinde olmasi gerek. Benim dugunum vardi gelinligin icine gircem diye hizli hizli vermeye calistim cok az yemek yedim. Normal hayatima döndüğüm an vucut tepki gosterdi o da haklı1 kg. Alınca hemen müdehale edecem bende artık hedefim bu ne kadar uygulayabilirim bilmiomda. Cunku 1 hemen 5 oluyo bendede((
Takimdan gitmeyin mezun olunca1 kg. Alınca hemen müdehale edecem bende artık hedefim bu ne kadar uygulayabilirim bilmiomda. Cunku 1 hemen 5 oluyo bendede((
Ayy aminnnnn allah en güzel yaşları yaşatsın yavrularin esin ve fit vücudunla inşallah canım
Anladım canım sağol. Benim vücut tipimde senle ayni.
Benmi 58 olayim58 ol diyorum ama beni dinlemiyor
Boyumuz aynı degil miBenmi 58 olayim
OffKızlar bu haftaki kilo bildiriminin nasil olacagi belli oldu
isteyen 1 Ocak cuma isteyen de
31 Aralik persembe günü kilo bildirimi yapabilecek
@selensu82
@PAPATYAM
@birbeste
@sleepy angel
@Tesnim1989
@sudem34
@sonngulen
@Denp
@madamhd
@Zeynolin44
@icell_84
@Sevincoz
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@asliogretmen
@Kahvesel
@incibilal
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@Kirmizi pabuc
@Yenidenyapabilirim
@Haticesnr
@aylin68olacak
Elhan
E Elif_Eylul
@Felicio
@Nidsalii
Premsesimiz kara batak oldu. Mühendis anne niye gitti ki... Birde @umutdeniz24 abla vardı.Ben gıda mühendisiyim canım. Yüksek puan lazim yani. Evet herkes cocuk olmadan atan diyo
Evet onu da okudum şasirdim
Kiz ne yuvarlanmasi 2 3 haftadir hunharca leslie pilates Allah ne verdiyse yapiyorum bi kere de jillian yaptim o iyi yuvarladi beni ama spordan dolayı yuvarladi yatmaktan değil
Evet bayagi hirsliydi herkessongulle sen varsin muhendis anne var herkesler gitti. Prensesimin annesiyim de yok. Seni bulduk onu da bulcam soyleye söyleye
Ama sana guzel durur bana 58 olmazkiBoyumuz aynı degil mi
Sen mi 60ları gördün. Hayatta inanmamBende yine aldim cok olmasada 53 -54 lerdeydim uzun sure :)))
Mart gibi 60 lari gordum ama 60 lari gorur gormez ev icinde yurumeye basladim hareketsizlik bana iyi gelmiyor
Burda olmasam surekli kilo ile ugrasmasam kesin 70 leride görürdüm
Yemek sofrasından kalkiyoruz ben 5 dakika sonra acim diyebiliyorum
Camım
Off
Premsesimiz kara batak oldu. Mühendis anne niye gitti ki... Birde @umutdeniz24 abla vardı.Poyraznisam vardı o da deli spor yapıyordu ha. @Prensesiminannesiyim Allah Allah nick bile çıkmadı yazarken.@tesnim1989 o zamanda vardı :)
Vay be...
Zipzip- kaptanım ne olacak bu civcivimin hali ne zaman alabilirsin listeye baya jilian falan yapıyor araya gitmesin spor puanları
Bildirim yapsin da sabah duruma gore alalim cuma gunu oda mezun uye hemen girebiliyor listeyeCamım
Off
Premsesimiz kara batak oldu. Mühendis anne niye gitti ki... Birde @umutdeniz24 abla vardı.Poyraznisam vardı o da deli spor yapıyordu ha. @Prensesiminannesiyim Allah Allah nick bile çıkmadı yazarken.@tesnim1989 o zamanda vardı :)
Vay be...
Zipzip- kaptanım ne olacak bu civcivimin hali ne zaman alabilirsin listeye baya jilian falan yapıyor araya gitmesin spor puanları
Martta gordum psikolojim bozuldu vallaSen mi 60ları gördün. Hayatta inanmam
Unutmusum canim yaaBenim alıntılar karışmış.Zipzip- im ilk alıntı da ben o listede yokum diyecektim
Oleyyyyy.... Al kaptanım al bu kızı kaçırmaBildirim yapsin da sabah duruma gore alalim cuma gunu oda mezun uye hemen girebiliyor listeye
Umutdeniz4
P Prensesimin Annesiyim
birmuhendisanne de buralarda ama listede degil
Blue yu direkt deniz olarak algilamişimBiraz mavi sadece
Duruma göre bakayim o zamanListede sınır yok artık canim 6 takim kaldigi icin sınırsiz oldu uye sayisi
Ama en kalabalik liste bize ait
Ne zaman listeye girmek istersen girebilirsin ama biliyorsun bildirimler artik tarti fotoğrafı ve nickle olacak
O lafin gelisiydi artik evlendim baska bisey lazim motive etcekAlsana gelinlik hadi bakalim hodri meydan
Ben mecbur gittim takimda dursaydim ders calisamazdim sürekli elimde tel olurdu. Malum kpssde burdaki bilgileri sormuyolarTakimdan gitmeyin mezun olunca
Mezun olanlarin cogu gidiyor ve kilo alip oyle geliyor genelde burasi ciddi anlamda motivasyon sagliyor
Canim tesnim buralardaydiCamım
Off
Vay be...
Bahanecilerde inecek varrrrAma sana guzel durur bana 58 olmazki
Tamam canım sorun yok beniUnutmusum canim yaa
O listenin bir kismini cuma hazirlamistim
Tamam kilolarinizi alalim yarin sabahTamam canım sorun yok beniSaricivcivcikcik ile yan yana yazabilirsin :)))
Hadi gel yavrum kapisalim seninle listeye giriyorum cuma gunuDuruma göre bakayim o zaman
O lafin gelisiydi artik evlendim baska bisey lazim motive etcek
Ben mecbur gittim takimda dursaydim ders calisamazdim sürekli elimde tel olurdu. Malum kpssde burdaki bilgileri sormuyolar
Canim tesnim buralardaydibirmuhendisanne de buralarda. Umutdeniz ablayla poyraznisam yok gormedim ben en azindan
Bahanecilerde inecek varrrryapamam diyemiyo da.
Yarın olan sabah mıBildirim yapsin da sabah duruma gore alalim cuma gunu oda mezun uye hemen girebiliyor listeye
Umutdeniz4
P Prensesimin Annesiyim
birmuhendisanne de buralarda ama listede degil
Fazla sey yapmasak mi bu civciv tanidigin eski civciv değilOleyyyyy.... Al kaptanım al bu kızı kaçırmaGelecek vadediyor civciv
Tamam canım sorun yok beniSaricivcivcikcik ile yan yana yazabilirsin :)))
Sabah odem vardir belki canimYarın olan sabah mıbu sabah ac karna tartildim 100 gr vermisim cumaya göre. Saclarim islakken aksam tok tartildim sonra yine ayni. Tartim bozuk degildir inşallah
Fazla sey yapmasak mi bu civciv tanidigin eski civciv değilönceden 60larda takiloyodum simdi 69da 100er gram veriyorum
yaaa özlemisim seni❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?