Bende de ayni saclarim cok beyazladi bu sene
Yapalım yapalımmm...
Kaderimizde her gittiğimizde 10 kilo fazlasıyla geri dönmek varsa artık
Ne varsa eskilerde var
Bende eski ben değilim zaten biraz eskidimBu sene saçlarım bile beyazlamaya başladı şakaklardan
Bumerang gibi dönuyoruz diyosun
Yapalım yapalımmm...
Kaderimizde her gittiğimizde 10 kilo fazlasıyla geri dönmek varsa artık
Ne varsa eskilerde var
Bende eski ben değilim zaten biraz eskidimBu sene saçlarım bile beyazlamaya başladı şakaklardan
Yazdım canım, detay istersen ayrıca veririmHer kelimesine katiliyorum. Esin cocugun degil en önce kendin gelmelisin önce kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin.
Ben diyorum nelerle karşılaştın bana anlat merak ettim
Ben 72.6 ya kadar çıkmıştım. 2-3 haftadir dikkat ediyorum 69.2 gördüm bugün.Hadi bekliyom sen kac kilo oldun dehele bakam
Ben de bu aksam birsuru sey yicektim kilo veremedim nasilsa diye simdi sana inat kayisi çayına talimKahve iccekken sizin yüzünüzden yesilcay iciyorum simdi liste beni gericek
Afiyet olsun canım guzel menu28/12/2020
Sabah (09.30)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-2 poşe yumurta
-1 dilim peynir
-5 zeytin
-Maydanoz,dereotu
Ara (12.00)
-1 portakal
-5 çiğ badem
Öğle (14.00)
-1 tabak yeşil mercimek yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
-Havuç/turp salata
Ara (17.30)
-2 mandalina
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.30)
-Fırında pişmiş 4-5 parça mücver
-1 kase pancarlı yoğurt
-Havuç/turp salata
2 litre suZipzip-
Kuzum gördüm cevap bile verdim de gecmisten geldigin icin görmemissindir. Yolda karsilasirizYazdım canım, detay istersen ayrıca veririm
Eferim sanaBen 72.6 ya kadar çıkmıştım. 2-3 haftadir dikkat ediyorum 69.2 gördüm bugün.
Ben de bu aksam birsuru sey yicektim kilo veremedim nasilsa diye simdi sana inat kayisi çayına talim
Sağ ol sana da aferinEferim sana
Ben çıtır tavuk yapıyorum, tavukları sütte bekletiyorum, sütlü tatlı kabul edilir miHeeee sütlü seviyolarmis civciv nebileyim ben anlamadim neyse burdada beni bulmasinlar ben kotami doldurdum sütlü tatli sutle olur gerisi hikaye
Hoş bulduk canım
Takımı toptan banlatacagizLabneyle de asure yapilmisti 3 ay önce bak simdi hatirladim
Dişlerimi fircalasam orucum kabul olur muBen çıtır tavuk yapıyorum, tavukları sütte bekletiyorum, sütlü tatlı kabul edilir mi
Canım IStAnbuLBen de Moda sahilde yürüyorum bir sütlü tatlı olsada yemesem
Şimdi yasak saati gelince taksiye binip dönmem gerekecek çok kötü oluyor bu yasaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?